MĂłj drogi Maxxx-SÂŁOWIKIEM -oczywiÂście Ale nie tym bandytÂą
:devil: Przepraszam za tÂą pomyÂłkĂŞ :rydzyk: Joasia jest sÂłowiczkiem-moÂże tak
PracÂą i nami oczywiÂście Pracuje dla nas
pewnie juÂż dawno temu rzuciÂła by to w cholerĂŞ ale ze wzglĂŞdu dla nas............
Zawsze jak ma sÂłabszÂą chwile to sobie pewnie myÂśli,Âże dla nas warto sie zmobilizowaĂŚ :spiewa: JesteÂśmy sobie potrzebni
Joasia jest pewnie z nas bardzo dumna wszystko wiemy i wszystko umiemy
..a nie chwali nas Âżeby nas nie rozbestwiĂŚ :nos:
A nie moÂże byĂŚ taka jak wczeÂśniej jak buzia ÂśmiaÂła siĂŞ jej caÂły czas
Nie tyle moÂże-co tak byc musi.WiĂŞcej-my musimy do tego doprowadziĂŚ :rozglada:
Ja spokojnie zasnĂŞ jak siĂŞ Âślicznie do mnie uÂśmiechnie-jak siĂŞ nie uÂśmiechnie to nie ÂśpiĂŞ spokojnie bo siĂŞ bardzo martwiĂŞ Âże Joasia juÂż nas nie lubi
Ahh no to ostatnio cierpisz na bezsennoœÌ :spiewa: Teraz juz nie ma wyjœcia-bierzemy J¹ na litoœÌ :spiewa: :spiewa: :spiewa:
To chyba powaÂżny argument
Ale mam jeszcze drugÂą wersjĂŞ Âże wszelkie usiÂłowania uÂśmiechniĂŞcia siĂŞ przez JoasiĂŞ do nas sÂą tÂłamszone prÂądem I dlatego ten uÂśmiech jest taki nie ÂśmiaÂły
ten kabel wszystko wyjaÂśnia
JeÂśli tak jest to i tak wypada podziĂŞkowac i podziwiaĂŚ Joasie ,Âże chociaÂż prĂłbuje :brawa:
Kochana jest
To juÂż sÂą powaÂżne sprawy

x:
A co do tego pierwszego capsa.Joasia ma taka mimikĂŞ,Âże nic przed nami nie ukryje :aniol:
ZaÂłoÂże siĂŞ,Âże Joasia nie jeden raz na kogoÂś nakrzyczaÂła