TVN: sprawy biężące (dyskusja ogólna o stacji i Grupie TVN Discovery Polska)
Moderator: Łukasz
Re: TVN: sprawy bieżące
Coś nie wypaliło z tymi nowymi stronami TVN. Dziś miał ruszyć Top Model, DDTVN i Prosto w serce. Jedyna zmiana to jak narazie dopisek "serwis nieoficjalny" na topmodel.plejada.pl.
Prosto w serce dzisiaj nie miało ruszyć, ale za to strona "Kobiety na krańmcu świata"r_r16 pisze:Coś nie wypaliło z tymi nowymi stronami TVN. Dziś miał ruszyć Top Model, DDTVN i Prosto w serce. Jedyna zmiana to jak narazie dopisek "serwis nieoficjalny" na topmodel.plejada.pl.

Fakt. Moja pomyłka. Ale widzę, że strona "Kobiety" ruszyła.
http://dziendobry.tvn.pl - Nowa strona ruszyła.
Ale czy na tapecie muszą być Rusin i Węglarczyk ? ;/
Pogubiłem się... Dlaczego są dwa serwisy "Kobiety na krańcu świata"? I dlaczego te podpięte pod Plejadę są już nieoficjalne? 

Ograniczniki w TVN'ie są teraz najlepsze ! Malutkie i mało widoczne 

To prawda.
A w TVN Meteo są jeszcze stare i na dodatek te olbrzymy, ale w tej stacji są wgrywane na materiał.
A w TVN Meteo są jeszcze stare i na dodatek te olbrzymy, ale w tej stacji są wgrywane na materiał.
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Mi się te nowe oznaczenia wiekowe podobają. Dobrze je widać, a jednocześnie nie absorbują uwagi widza, tak jak te żółte (a ktoś chyba na tym forum straszył, że te nowe oznaczenia będą na środku ekranu, tak samo jak logo stacji
- nie zauważyłem takiej sytuacji na żadnym z dostępnych mi kanałów, a mam większość polskich kanałów dostępnych przez satelitę).

Właśnie zastanawiam się dlaczego każda stacja ma inny rozmiar tych znaczków. Zna ktoś odpowiedź?
Bo żadna ustawa tego nie reguluje i zależy to od nadawcy. W ustawie jest tylko zapis że oznaczenie nie może być mniejsze niż 2 cm na tv 21'. Tak swoją drogą nie spodobało mi się, że na kanałach ITI TVN24 i TVN Meteo oznaczenia się różnią od innych kanałów ITI.rogi pisze:Właśnie zastanawiam się dlaczego każda stacja ma inny rozmiar tych znaczków. Zna ktoś odpowiedź?
Coś niewypał, jeśli chodzi o te nowe strony programów TVN. Strona Top Model wciąż nie ruszyła. Tak jak "Mam Talent", który miał ruszyć dzisiaj. Zaś strony na Plejadzie są już nieoficjalne, czyli na dzień dzisiejszy czołowe shows TVNu są bez stron internetowych.
Strona "Top Model" już jest dostępna. :>
topmodel.tvn.pl
topmodel.tvn.pl
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Top Model strona już jest teraz
http://www.topmodel.tvn.pl