Popieram, w tej białej kreacji (stylizowana na lata 50. w USA) była naprawdę seksowna.
Co do śpiewu (piosenka Kasi Sobczyk - O mnie się nie martw), w mojej opinii było całkiem dobrze, oceny, jak oceny, ale mimo wszystko wg mnie dała radę.
Oto zdjęcia jej najnowszego występu w Star Voice.
Star Voice. Gwiazdy Mają Głos - Piątek 13.03.2020 (48 zdjęć)
Akurat w przypadku Beaty tę rzęsy i makijaż nie są złe, ale faktycznie, ten stały kadr nie oddaje w pełni zjawiskowego piękna, którego Beacie nie brakuje...
Mimo wszystko, dziś też była ładna (jak zawsze), zapraszam, w takim razie, na zdjęcia Beaty na koniec marca i I kwartału roku.
Teleexpress i Teleexpress EXTRA - Wtorek 31.03.2020 (80 zdjęć)
Bądź sobą, nie rób nic na siłę, podążaj przed siebie do celu i nie poddawaj się. Mój profil Chomikuj
Beata nie pasuje do TVP. Jest uśmiechnięta osobą, bez jadu w komentarzach i jeszcze trzyma fason. Dziwię się dziennikarzom, że chcą pracować w TVP widząc jak przekazywane przez nich informacje są zmanipulowane i przeklamywane. W głowie mi się nie mieści, że ktoś wykształceni przecież ludzie i się na to godzą.
loukas5 pisze: środa 01 kwie 2020, 08:46
Powiedz mi, w której innej wiodącej telewizji informacje nie są zmanipulowane i przekłamywane, a wyśmieję ci się w twarz.
No dokładnie : )
To że TVP uprawia tak prymitywną propagandę, na którą łapią się chyba tylko zdziecinniali starsi ludzie, to nie znaczy że inne telewizje nie manipulują informacjami. Robią to jedynie w bardziej wysublimowany sposób.
Powiedz mi, w której innej wiodącej telewizji informacje nie są zmanipulowane i przekłamywane, a wyśmieję ci się w twarz.
No dokładnie : )
To że TVP uprawia tak prymitywną propagandę, na którą łapią się chyba tylko zdziecinniali starsi ludzie, to nie znaczy że inne telewizje nie manipulują informacjami. Robią to jedynie w bardziej wysublimowany sposób.
Ale faktem jest, iż te media nie prowadzą propagandy na taką skalę, jak TVP, zresztą, są o wiele bardziej prawdomówne, nic dodać, nic ująć, i to tyle, jeżeli chodzi o ten off-top.
Tymczasem, zapraszam na pierwsze w kwietniu zdjęcia Beaty ode mnie.
Teleexpress i Teleexpress EXTRA - Piątek 03.04.2020 (72 zdjęcia)
Bądź sobą, nie rób nic na siłę, podążaj przed siebie do celu i nie poddawaj się. Mój profil Chomikuj
Dziecko drogie...inne stacje nie wymazuja logo WOŚP, nie wychwalaja tylko i wyłącznie jednej jedynej partii politycznej a o innych pisząc że prowadzi "brutalne ataki", "niszczy polske", "przeszkadza w naprawie i odnowy moralnej RP" i wiele, wiele innych przykładów. Żadna inna stacja nie ma takich szykanujacych i propagandowych niczym z państwa Kima albo Łukaszenki programów typu " Nie da się ukryc" W tyle wizji" ""Kasta"oraz kilka innych.
A czy będziesz się śmiał komukolwiek w twarz czy samemu sobie przed lustrem to nie moja sprawa. Bo twoje zdanie znaczy dla mnie tyle co szczekniecie psa.