Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Dorotka969 »

spokojnie Pawe³ek siê pojawi :):) i sprawi Nam tym ogromn¹ radoœÌ :D
arczi
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: arczi »

Ale dziÂś to PaweÂł DpD nie poprowadzi raczej :nie:
JuÂż teraz ma serwisy 8)

Obrazek Obrazek
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Pojawi³ siê tak wczeœnie iszybko, ¿e ledwo go zd¹¿y³am z³apaÌ :devil:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Dorotka969 pisze:spokojnie Pawe³ek siê pojawi :):) i sprawi Nam tym ogromn¹ radoœÌ :D
SkÂąd wiedziaÂłaÂś? :lol2:
Ja teÂż coÂś czuÂłem, bo wydawaÂło mi siĂŞ, Âże widzĂŞ jak PaweÂł wchodzi do studia i zdejmuje bodaj kurtkĂŞ, czy coÂś innego z wierzchniej odzieÂży, po czym zasiada za jednym z biurek :D
No i masz - jest PaweÂł :D

Zawsze tak wczeÂśnie siĂŞ w soboty pojawia, czy mi siĂŞ wydaje, Âże dziÂś troszkĂŞ wczeÂśniej niÂż zwykle? :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
not that kind
Bywalec
Bywalec

Dzisiaj pojawi³ siê wczeœniej i na dodatek prowadzi³ wiêksz¹ iloœÌ serwisów :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Black Jack '62 wiesz ma siĂŞ kobiecÂą intuicjĂŞ :):) od razu weselej siĂŞ zrobiÂło jak Pan PaweÂłek jest :):) Âładnie :) jeszcze jak siĂŞ uÂśmiechnie to juÂż w ogĂłle :) fiu fiu :P
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Black Jack '62 pisze: SwojÂą drogÂą, to tak jakoÂś dziwnie mi wczoraj byÂło, kiedy PawÂła nie byÂło w raporcie wieczornym :roll: Jak czÂłowiek siĂŞ do czegoÂś dobrego przyzwyczai, to kiedy nadchodzÂą zmiany jest mu przykro :uhh:
A co ja mam powiedzieÌ, jako ta najbardziej przyzwyczajona. :uhh: Takie mn¹ ostatnio targa³y lêki, obawy i niepokoje, i¿ Pawe³ka ca³kowicie odsun¹ od serwisowania. :uhh: Dziœ nie chcia³o mi siê nawet tvn24 ogl¹daÌ. :uhh: Ale, kiedy notka donios³a mi - tu¿ po szesnastej, ¿e Pawe³ jest na posterunku, to pogna³am do domu na sygnale. :lol: Zd¹¿y³am siê za³apaÌ na koùcówkê serwisu, w której Pawe³ piêknie podsumowa³ konferencjê SLD.
Zdanie dzisiejszego wieczoru - moje ulubione zresztÂą. :lol2:
Zza owczej maski widaĂŚ wilcze kÂły. :rozglada: Ulubione nie tylko dlatego, Âże podobnie jak PaweÂł i Maciej Knapik uwaÂżam, iÂż to bardzo malownicza metafora. Ulubione przede wszystkim dlatego, Âże rozmowĂŞ obu panĂłw przecudnym uÂśmiechem PawÂła okrasiÂło, MaĂŚka zresztÂą teÂż. :lol2:
Black Jack '62 pisze: Ja teÂż coÂś czuÂłem, bo wydawaÂło mi siĂŞ, Âże widzĂŞ jak PaweÂł wchodzi do studia i zdejmuje bodaj kurtkĂŞ, czy coÂś innego z wierzchniej odzieÂży, po czym zasiada za jednym z biurek :D
No i masz - jest PaweÂł :D
A co miaÂł pod tÂą kurteczkÂą? :lol2:
Black Jack '62 pisze:Zawsze tak wczeÂśnie siĂŞ w soboty pojawia, czy mi siĂŞ wydaje, Âże dziÂś troszkĂŞ wczeÂśniej niÂż zwykle? :D
Ano nie zawsze tak wczeÂśnie. PrzewaÂżnie o 18:00 to nastĂŞpuje. Wiem, Âże wczeÂśniej Danka Kondratowicz byÂła :mhm: Albo nie chciaÂło jej siĂŞ dÂłuÂżej siedzieĂŚ - i zwiaÂła :lol: , albo poprosiÂła PawÂła o zastĂŞpstwo, a ten siĂŞ zgodziÂł, bo jak wszyscy wiemy uczynny z niego chÂłopak jest. :lol2:
not that kind pisze:Dzisiaj pojawi³ siê wczeœniej i na dodatek prowadzi³ wiêksz¹ iloœÌ serwisów :D
GÂłownie podsumowywaÂł konwencje i konferencje. Sprawnie i z ogromnym zaangaÂżowaniem to czyniÂł. :brawa: Tylko dlaczego wszystkie te serwisy takie krĂłtkie byÂły :> Nawet Raport Wieczorny skoĂączyÂł siĂŞ duÂżo wczeÂśniej. :> Ale na szczĂŞÂście czas na interesujÂącÂą rozmowĂŞ z politologami siĂŞ znalazÂł. :tanczy: Kazimierz Kik w warszawskim studio. Marek Migalski w studio katowickim. A miĂŞdzy nimi profesjonalny i uroczy Pan Redaktor. Czy mi siĂŞ wydawaÂło, czy PaweÂł nauczyÂł siĂŞ przerywaĂŚ goÂściom? :mhm: Eeee, nie to raczej doprecyzowywanie pytaĂą byÂło. :rozglada:
arczi pisze:Ale dziÂś to PaweÂł DpD nie poprowadzi raczej :nie:
JuÂż teraz ma serwisy 8)
Myœlisz, ¿e nie da rady? Ju¿ raz tak by³o, od Raportu Popo³udniowego do pó³nocy siedzia³. :rozglada: A ca³kiem niedawno od rana by³ reporterem, a po po³udniu prezenterem. Jak widaÌ Pawe³ to obrotny ch³opak. Problem w tym, ¿e strona tvn24 podaje i¿ to P. Jacoù bêdzie dzisiejszy dzieù podsumowywa³. :roll: Nadzieja w tym, ¿e na tej stronie czêsto bredz¹. :devil: Mo¿e tym razem jest podobnie - oby. :rydzyk:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

niom to DÂżastina zaspokojna widokiem PaweÂłka :):):)
t
Początkujący
Początkujący

Post autor: t »

i kto byÂł w DpD?
A kto o 21 miaÂł MAGAZYN, czekam na spowiedÂź maniakĂłw TVN24 :devil:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Odpowiedzi na capsach :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

No i juÂż wszystko jasne w weekendy nie ma DzieĂą po dniu :D WyciĂŞli weekend z tygodnia :devil:
DÂżastina pisze:A co ja mam powiedzieĂŚ, jako ta najbardziej przyzwyczajona. :uhh:
Przyzwyczajona? :D No ja spodziewaÂłem siĂŞ raczej, Âże napiszesz uzaleÂżniona? :lol2:
Zza owczej maski widaĂŚ wilcze kÂły. :rozglada: Ulubione nie tylko dlatego, Âże podobnie jak PaweÂł i Maciej Knapik uwaÂżam, iÂż to bardzo malownicza metafora. Ulubione przede wszystkim dlatego, Âże rozmowĂŞ obu panĂłw przecudnym uÂśmiechem PawÂła okrasiÂło, MaĂŚka zresztÂą teÂż. :lol2:
W raporcie teÂż bardzo sympatycznie sobie rozmawiali :lol2: widaĂŚ siĂŞ lubiÂą i rozumiejÂą :D
Ale na szczĂŞÂście czas na interesujÂącÂą rozmowĂŞ z politologami siĂŞ znalazÂł. :tanczy: Kazimierz Kik w warszawskim studio. Marek Migalski w studio katowickim. A miĂŞdzy nimi profesjonalny i uroczy Pan Redaktor. Czy mi siĂŞ wydawaÂło, czy PaweÂł nauczyÂł siĂŞ przerywaĂŚ goÂściom? :mhm: Eeee, nie to raczej doprecyzowywanie pytaĂą byÂło. :rozglada:
Có¿ to by³by za rapaport bez rozmowy o polityce? :D Profesjonalna rozmowa i rozmówców sobie dobra³ konkretnych :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
not that kind
Bywalec
Bywalec

A to PaweÂł i caÂła plejada reporterĂłw tvn24 :D

Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

not that kind pisze:A to PaweÂł i caÂła plejada reporterĂłw tvn24 :D
AÂż chciaÂłoby siĂŞ napisaĂŚ od wyboru do ... reportera :lol:

A co Pan PaweÂł dziÂś taki uhahanay byÂł w tym pierwszym serwiso-raporcie? :lol:
SypaÂł dowcipami jak z rĂŞkawa - nawet wszystkich nie spamiĂŞtaÂłem :D Ale dobre byÂły :D
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

DÂżastina pisze:Nie ma mojego ulubieĂąca w TV trzeba siĂŞ wiĂŞc jakoÂś posiÂłkowaĂŚ. A Âżyczliwi ludzie przychodzÂą z pomocÂą. DowiedziaÂłam siĂŞ, Âże we wtorkowym materiale Katarzyny Kolendy widaĂŚ byÂło PawÂła szarÂżujÂącego po sejmie. OdszukaÂłam ten materiaÂł tu moÂżna go obejrzeĂŚ. :)
..co za zamierzchÂłe czasy :devil:

..a ja zrobiÂłem z tego capsy - jakbyÂście chciaÂły :lol2:

Obrazek Obrazek
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Pierwsza czêœÌ raportu wieczornego - niestety bez goœci.

CzyÂżby z drugiej maÂło nie byĂŚ :>
ODPOWIEDZ