Moderator: Łukasz
Sk¹d wiedzia³aœ?Dorotka969 pisze:spokojnie Pawe³ek siê pojawi:) i sprawi Nam tym ogromn¹ radoœÌ
A co ja mam powiedzieĂŚ, jako ta najbardziej przyzwyczajona. :uhh: Takie mnÂą ostatnio targaÂły lĂŞki, obawy i niepokoje, iÂż PaweÂłka caÂłkowicie odsunÂą od serwisowania. :uhh: DziÂś nie chciaÂło mi siĂŞ nawet tvn24 oglÂądaĂŚ. :uhh: Ale, kiedy notka doniosÂła mi - tuÂż po szesnastej, Âże PaweÂł jest na posterunku, to pognaÂłam do domu na sygnale.Black Jack '62 pisze: SwojÂą drogÂą, to tak jakoÂś dziwnie mi wczoraj byÂło, kiedy PawÂła nie byÂło w raporcie wieczornymJak czÂłowiek siĂŞ do czegoÂś dobrego przyzwyczai, to kiedy nadchodzÂą zmiany jest mu przykro :uhh:
A co miaÂł pod tÂą kurteczkÂą?Black Jack '62 pisze: Ja teÂż coÂś czuÂłem, bo wydawaÂło mi siĂŞ, Âże widzĂŞ jak PaweÂł wchodzi do studia i zdejmuje bodaj kurtkĂŞ, czy coÂś innego z wierzchniej odzieÂży, po czym zasiada za jednym z biurek
No i masz - jest PaweÂł![]()
Ano nie zawsze tak wczeÂśnie. PrzewaÂżnie o 18:00 to nastĂŞpuje. Wiem, Âże wczeÂśniej Danka Kondratowicz byÂła :mhm: Albo nie chciaÂło jej siĂŞ dÂłuÂżej siedzieĂŚ - i zwiaÂłaBlack Jack '62 pisze:Zawsze tak wczeÂśnie siĂŞ w soboty pojawia, czy mi siĂŞ wydaje, Âże dziÂś troszkĂŞ wczeÂśniej niÂż zwykle?
G³ownie podsumowywa³ konwencje i konferencje. Sprawnie i z ogromnym zaanga¿owaniem to czyni³. :brawa: Tylko dlaczego wszystkie te serwisy takie krótkie by³y :> Nawet Raport Wieczorny skoùczy³ siê du¿o wczeœniej. :> Ale na szczêœcie czas na interesuj¹c¹ rozmowê z politologami siê znalaz³. :tanczy: Kazimierz Kik w warszawskim studio. Marek Migalski w studio katowickim. A miêdzy nimi profesjonalny i uroczy Pan Redaktor. Czy mi siê wydawa³o, czy Pawe³ nauczy³ siê przerywaÌ goœciom? :mhm: Eeee, nie to raczej doprecyzowywanie pytaù by³o. :rozglada:not that kind pisze:Dzisiaj pojawi³ siê wczeœniej i na dodatek prowadzi³ wiêksz¹ iloœÌ serwisów![]()
Myœlisz, ¿e nie da rady? Ju¿ raz tak by³o, od Raportu Popo³udniowego do pó³nocy siedzia³. :rozglada: A ca³kiem niedawno od rana by³ reporterem, a po po³udniu prezenterem. Jak widaÌ Pawe³ to obrotny ch³opak. Problem w tym, ¿e strona tvn24 podaje i¿ to P. Jacoù bêdzie dzisiejszy dzieù podsumowywa³.arczi pisze:Ale dziœ to Pawe³ DpD nie poprowadzi raczej :nie:
JuÂż teraz ma serwisy
Przyzwyczajona?DÂżastina pisze:A co ja mam powiedzieĂŚ, jako ta najbardziej przyzwyczajona. :uhh:
W raporcie teÂż bardzo sympatycznie sobie rozmawialiZza owczej maski widaĂŚ wilcze kÂły. :rozglada: Ulubione nie tylko dlatego, Âże podobnie jak PaweÂł i Maciej Knapik uwaÂżam, iÂż to bardzo malownicza metafora. Ulubione przede wszystkim dlatego, Âże rozmowĂŞ obu panĂłw przecudnym uÂśmiechem PawÂła okrasiÂło, MaĂŚka zresztÂą teÂż.![]()
Có¿ to by³by za rapaport bez rozmowy o polityce?Ale na szczêœcie czas na interesuj¹c¹ rozmowê z politologami siê znalaz³. :tanczy: Kazimierz Kik w warszawskim studio. Marek Migalski w studio katowickim. A miêdzy nimi profesjonalny i uroczy Pan Redaktor. Czy mi siê wydawa³o, czy Pawe³ nauczy³ siê przerywaÌ goœciom? :mhm: Eeee, nie to raczej doprecyzowywanie pytaù by³o. :rozglada:
AÂż chciaÂłoby siĂŞ napisaĂŚ od wyboru do ... reporteranot that kind pisze:A to PaweÂł i caÂła plejada reporterĂłw tvn24![]()
..co za zamierzchÂłe czasy :devil:DÂżastina pisze:Nie ma mojego ulubieĂąca w TV trzeba siĂŞ wiĂŞc jakoÂś posiÂłkowaĂŚ. A Âżyczliwi ludzie przychodzÂą z pomocÂą. DowiedziaÂłam siĂŞ, Âże we wtorkowym materiale Katarzyny Kolendy widaĂŚ byÂło PawÂła szarÂżujÂącego po sejmie. OdszukaÂłam ten materiaÂł tu moÂżna go obejrzeĂŚ.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości