Kazimiera Szczuka
Moderator: Łukasz
nie ty jedna jÂą cenisz sobie
ja teÂż
a dysukusja o Witkowskim z tego powodu, bo W³aœnie Kazia nam w tv powiedzia³a o istnieniu tego cz³owieka, autora ksi¹¿ki
i tyle
ja teÂż
a dysukusja o Witkowskim z tego powodu, bo W³aœnie Kazia nam w tv powiedzia³a o istnieniu tego cz³owieka, autora ksi¹¿ki
i tyle
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
-
- Czasem tu wpada
AleÂż to nie Kaz odkryÂła Witkowskiego! SÂłychaĂŚ o Nim byÂło znacznie wczeÂśniej... MoÂżna sobie wspomnieĂŚ o autorach, ktĂłrzy uczestniczyli w jakichÂś dyskusjach z KaziÂą, czy w "Wydaniu..", no ale nie tworzyĂŚ jakichÂś oddzielnych tematĂłw.. Bo w taki sposĂłb to moÂżemy sobie tutaj kaÂżdego autora Âżyciorys wkleiĂŚ.. To ja teraz poprosze o Hollebequ, bo Kaz miaÂła w KP caÂły text o Nim..tobi pisze:nie ty jedna jÂą cenisz sobie
ja teÂż
i tyle
i tyle

Pozdrowionka

-
- Czasem tu wpada
A mi sie qrcze podoba! uwazam ze na tym forum powinna panowac absolutna wolnosc slowa! Ale jesli mamy kogos karac za takie poglady to bedzie sztywno...w koncu forum jest po to by swobodnie wyglaszac swoje opinie . Oczywiscie sa pewne granice ale jak sama Kazia nas nauczyla mozna je przekraczac 

W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
ok kaziemiera obraza na antenie a ja nie moge na forum? to beznadziejne forum w takim razie, wiec powiem inaczej, kazimiera szczuka to sepleniacy bawó³ ktory mysli ze wie wszystko, myli sie widocznie otaczaja ja sami kretyni skoro uwaza sie za madra, moim zdaniem jej wiedza nie jest jakas niesamowita, chcialbym zobaczyc ja w najslabszym ogniwie jako zawodnika, zjechala by sie sama az przykro by bylo pozdrawiam
-
- Czasem tu wpada
Ona ma klasê, nie obrzuca nikogo b³otem, a korzysta z a¿ nazbyt wyrafinowanych ¿artów, których Ty nie jesteœ w stanie zrozumieÌ. Bo Twoja wiedza ogranicza siê do s³ów 'szmata, bawó³'.zurkamil pisze:ok kaziemiera obraza na antenie a ja nie moge na forum? to beznadziejne forum w takim razie, wiec powiem inaczej, kazimiera szczuka to sepleniacy bawó³ ktory mysli ze wie wszystko, myli sie widocznie otaczaja ja sami kretyni skoro uwaza sie za madra, moim zdaniem jej wiedza nie jest jakas niesamowita, chcialbym zobaczyc ja w najslabszym ogniwie jako zawodnika, zjechala by sie sama az przykro by bylo pozdrawiam
A jak byœ nie zauwa¿y³ to nie jest 'Forum: Kazimiera Szczuka", bo takie masz na stronie NO. To jest 'FanClub Kazimiery Szczuki'. Tak wiêc Twoja obecnoœc tutaj nie jest po¿¹dana. Tutaj gromadz¹ siê ludzie, którzy wiedz¹ coœ o/znaj¹ Kaz. i dlatego nie gadaj¹ takich pierdó³ i nie kompromituj¹ siê tak jak Ty.
Love.ka
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
E tam,Kazia nie mialaby zadnych zahamowan by was zrownac z blotem,jednego po drugim i to w niezbyt wyrafinowany sposob momentami...i to jej caly urok
takze kloccie sie ile wlezie 

W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
kazimiera szczuka
Widzê ¿e niektórzy jeszcze niezrozumieli ¿e w³aœnie taka by³a formu³a programu.No có¿ ¿al mi ich.
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
-
- Czasem tu wpada
Re: kazimiera szczuka
Mo¿e napiszemy o tym ksi¹zkê??salladyn pisze:Widzê ¿e niektórzy jeszcze niezrozumieli ¿e w³aœnie taka by³a formu³a programu.No có¿ ¿al mi ich.

Co siĂŞ tyczy 'MiĂŞdzy niebem a ziemiÂą".. Znajomy mnie poinformowaÂł, ale akurat byÂłam poza domem, wiĂŞc nie obejrzaÂłam