To prawda, kiedyś Ania była zjawiskowa, idealna figura ciągle podkreślana fajnymi sukienkami i ujęciami przez operatora, długie włosy dodające młodości - też mi się ta wersja o wiele bardziej podobała, ale traz też nie można odmówić jej piękna. Widać że jest już kobietą dojrzałą, krótkie 'dorosłe' włosy, teraz najprawdopodobniej znowu w ciąży co zmienia trochę ciało. Niemniej mi się ciągle bardzo podoba, szczególnie jak założy jakieś fajne ubranie podkreślające jej atuty Oby została na antenie jak najdłużej i zmusiła wojtka do cofnięcia swoich słów
wojtek_neymar pisze: piątek 18 sie 2017, 22:13
Ania wyglądała bardzo ładnie i pięknie nogi miała do 8.02.2015 r., a teraz po ciąży już zbrzydła. Czasu już nie da się cofnąć
Fot. 8/06/2013
Super wypowiedź, delikatność jak na faceta przystało, szczególnie względem kobiety.
Dokładnie Ania mówiła: "Ja się z Państwem żegnam i może to troszeczkę potrwać, ale z doświadczenia wiem że szybko zleci." Zresztą od pewnego czasu też miałem przeczucie że będzie drugie dziecko i mnie to nie zmyliło A z drugiej strony współczuję użytkownikom @spurs oraz @dasiek, dla których chyba nie ma gorszej informacji niż ta, że A. Seremak możemy nie zobaczyć przez wiele długich miesięcy...