UcieszyÂłam siĂŞ na widok StyÂśki w Magazynie bo dawno nie oglÂądaÂłam... dzisiaj tez nie mogÂłam obejrzeĂŚ caÂłego ale moze zobacze powtĂłrkĂŞ
Jak zwykle dobre pytania i spostrzeÂżenia...
Niestety dzisiaj Justyna nie wyglÂądaÂła najlepiej... byÂła jakas taka blada i wogĂłle
Niech wszyscy fani Styski szykuja sie na piatek bo...
... w "Fakcie" bedzie dodatek "Kobieta" a w nim wywiad z Justyna
Pewnie bedzie dlugi jak poprzednie
"W najnowszym numerze tygodnika Fakt Kobieta fascunujacy wywiad ze swietna dziennikarka telewizyjna Justyna Pochanke. Pani Justyna wprowadzi nas w... meski swiat, bez przerwy bowiem obcuje z politykami. Nie chcialaby sie znalezc na ich miejscu - nie lubi byc podgladana, a przedewszystkim woli pytac niz odpowiadac. Coc czasem odpowiada, gdy np. polityk zagaduje: gdzie kupila pani ten zakiecik, bo chcialbym taki sprawic zonie."
uuu... niemiÂłe zaskoczenie !! DziÂś Justyny w Magazynie nie bĂŞdzie Ciekawe czemu ?? CzyÂżby juÂż przygotowywaÂła siĂŞ do jutrzejszej debaty ?? (ale co moÂże jutro siĂŞ nowego wydarzyĂŚ ?? co podczas, ktĂłrej juÂż debaty mogÂą Ci politycy powiedzieĂŚ ?? ?? ?? ) a moÂże oglÂąda w TVN film ??
pochanke-fan pisze:widziaÂłem "FAKT" ale po Justynie w nim ani Âśladu
Tak, ja teÂż kupiÂłam i nie ma nic o pani Justynie, wogĂłle nic tam nie ma
Pawell musi siĂŞ wytÂłumaczyĂŚ dlaczego wywiĂłdÂł nas w pole
Wczorajsza debata... prowadzenie ok, nie byÂło piania, ale za to byÂły docinki do Rymanka.
pochanke-fan pisze:widziaÂłem "FAKT" ale po Justynie w nim ani Âśladu
Tak, ja teÂż kupiÂłam i nie ma nic o pani Justynie, wogĂłle nic tam nie ma
Pawell musi siĂŞ wytÂłumaczyĂŚ dlaczego wywiĂłdÂł nas w pole
Ludzie Nie macie oddzielnego dodatku "Kobieta" :? :? Ja go mam i teraz sobie czytam bo w nim sa 2 wywiady z gwiazdami grupy TVN - Justyna Pochanke i Anna Kalczynska oraz jej mama
......kulisĂłw-tak mĂłwi Justyna Pochanke podczas debaty pretendentĂłw do stanowiska prezydenta. Czy to poprawne, popytam siĂŞ specjalistĂłw, ale jako Âżem jest humansita od zawsze to od razu zwrĂłciÂłem na to wczoraj uwage.
Wczoraj to spostrze¿enie by³o na tym forum, jednak cenzura usunê³a. Zwracam sie do cenzury: dlaczego to usun¹³eœ?
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą :::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
Ja mogĂŞ przpepisaĂŚ, ale dopiero na jutro. DziÂś juÂż AnnĂŞ przerobiÂłam.
Fajny wywiad. Obok zdjĂŞcia J.Pochanke z sesji, nad morzem i razem z mĂŞÂżem i ZuziÂą.