On siĂŞ nie musiaÂł wyrabiaĂŚ, bo on Jest WYROBIONY
Owszem, jako prezenter serwisĂłw TVN24 jest wyrobiony, nawet bardzo, ale chodzi mi o to, Âże FAKTY to jkaby zupeÂłnie inna baja (jak dla mnie), a i tak swietnie sobie poradziÂł. GratulujĂŞ :brawo:
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
Dzis Piotr byl w faktach i jak zwykle prowadzil je bardzo dobrze mam nadzieje ze bedzie jeszcze jutro i w niedziele za to ze w tamtym tygodniu byl tylko raz
Po raz kolejny Piotr Marciniak w Faktach !! I po raz kolejny zastanawia mnie fakt co musia³ zrobiÌ a*tomat, ¿e prowadzi g³ówne wydanie Faktów !! Przecie¿ on zabiera miejsce w³aœnie takim osobowoœciom jak Marciniak !! Naprawdê...ciekawe kiedy w TVN-ie przejrz¹ na oczy :? :? :? :?
Tak jest, Piotr dzisiejsze wydanie poprowadziÂł wyjÂątkowo Âświetnie, aÂż chciaÂło siĂŞ oglÂądaĂŚ. Co ciekawe teÂż od razu w myÂślach porĂłnaÂłem go do grzegorza Kajdanowicza. Oby Marcinaikowi szÂło tak dalej, on siĂŞ do FaktĂłw po prostu nadaje, jest tam Âświetny.
No to wspaniale. :p Piotr Marciniak trzy dni w faktach z rzedu oby wiecej takich weekendow a mniej z A*tomatem
No i troche capsow z Piotrem z dzisiejszych faktow:
Ten weekend byÂł wspaniaÂły, bardzo bym chciaÂła, aby takich dni byÂło wiĂŞcej.
Piotr jest Âświetny i nareszcie siĂŞ wiĂŞcej uÂśmiecha!!! ( a tem usmiech jest zaraÂźliwy - przynajmniej dla mnie)
Czekam niecierpliwie na dzisiejsze wydanie magazynu 24 - mam nadziejĂŞ Âże Piotr bĂŞdzie je prowadziÂł. Jest najlepszy!!!
No có¿...bardzo dobrze, ¿e Piotr Marciniak dosta³ te 3 dni ( bo nie w¹tpiê, ¿e tak bêdzie ) Faktów - z drugiej strony to ju¿ normalny stan rzeczy w ostatnich czasach -wyborczych czasach !! (podobnie by³o 2 tygodnie temu) No i dobrze Kajdanowiczowi zrobi odpoczynek od prowadzenia Faktów a i widzom tego programu te¿
WiĂŞc od piÂątku do niedzieli Piotr Marciniak w Faktach !!