Nowe głosy na antenie TVN24
Moderator: Łukasz
Re: Nowi w TVN 24
Wczoraj jeden z materiałów dla "Czarno na białym" zrobiła jakaś Anna Twardowska (?).
Biorąc pod uwagę, jak mocny jest tam skład (Warsiński czy Chalimoniuk) to Ona raczej nie jest tam od parady.
Biorąc pod uwagę, jak mocny jest tam skład (Warsiński czy Chalimoniuk) to Ona raczej nie jest tam od parady.
-
- Fanatyk :)
Re: Nowi w TVN 24
Materiał sygnowany przez Annę Twardowską ukazuje się w CnB już po raz kolejny ( nie pierwszy i nie drugi )
Jeżeli to ta pani, która przez moment ukazała się we wczorajszym materiale, to warto aby częściej komentowała swoje materiały buzią do kamery, a nie tylko zza kadru.
Jeżeli to ta pani, która przez moment ukazała się we wczorajszym materiale, to warto aby częściej komentowała swoje materiały buzią do kamery, a nie tylko zza kadru.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Re: nowe głosy na antenie tvn24
Dziś w serwisie po 12:00 pojawiła się nowa reporterka. Imię na A, nazwisko na K. Ale nie pamiętam jak w pełni to brzmiało 

Anna Kulbicka? Jeżeli tak, to ona pracuje już od kwietnia w TVN24. Przeszła z TVN Warszawa. W TVN24 była reporterką programu Czarno na białym.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Dokładnie! Ale to chyba jej pierwszy lajf?matik pisze:Anna Kulbicka? Jeżeli tak, to ona pracuje już od kwietnia w TVN24. Przeszła z TVN Warszawa. W TVN24 była reporterką programu Czarno na białym.
W TVN24 tak. Do tej pory była dziennikarką w Czarno na białym, a wczoraj już od samego poranka miała lajfy na antenie. Byłą w WiW, DNŻ i 15 na żywo.
Po wakacyjnej przerwie wraca ponownie do programu "Czarne na białym"
I dobrze, ładna dziewczyna, ale głos ma piękny. Poza tym jak ostatnio wytłumaczyła działania agencji ratingowych to widać, że ma do tego talent. Pani Aniu witamy i czekamy na więcej czarno białych pozycji 

Re: Nowe głosy na antenie TVN24
Czy ktoś się orientuje czy Małgorzata Prokopiuk z TVN CNBC (wcześniej TVN Warszawa, TVP1) przechodzi do TVN24? Dziś w 15 na żywo była jedną z lektorek, którą było słychać zamiast zagranicznego głosu kogoś tam.
Nowi reporterzy TVN24:
Konrad Borusiewicz (chyba z krakowskiego oddziału, chociaż miał też epizod w Katowicach i Łodzi);
EDYCJA: a jednak z łódzkiego oddziału:

Marcin Kwaśny (póki co widziałem go tylko w relacjach z Katowic):

Personalia mi nieznane (Warszawa):

Konrad Borusiewicz (chyba z krakowskiego oddziału, chociaż miał też epizod w Katowicach i Łodzi);
EDYCJA: a jednak z łódzkiego oddziału:

Marcin Kwaśny (póki co widziałem go tylko w relacjach z Katowic):

Personalia mi nieznane (Warszawa):

Widziałem na żywo tego "nieznanego" (byłem na tej imprezie). Powiedziałem mu "dzień dobry" nie odpowiedział mi :/
Nie tylko Justyna Kosela ale wśród reporterek pojawiła się również Małgorzata Mielcarek. Zapa nie mam, ale miała live dziś w 15 na żywo pod koniec programu. Może @melona wstawi zapy?
Wyżej wspomniana przeze mnie Małgorzata Mielcarek:

Małgorzata Mielcarek przeszła do TVN24 z innej telewizji, czy dopiero zaczyna jako reporterka?
Pracowała wcześniej m.in. w TVP Poznań i WTK.