no wiĂŞc znowu zdradzam wam inicjaÂły osĂłb bĂŞdÂących w kolejnych rozmowach w tÂłoku - juÂż w poniedziaÂłek! - L. K; J. P; R. G; V. V - to pewnie nie sprawi wam trudnoÂści :]
emi pisze:haha...fajnie by byÂło jakby sie okazaÂłao ze J.P to justyna Pochanke...ale pewnie nie.
Bylo by bardzo fajnie Ale raczej nie mozemy na to liczyc bo Szymon Majewski w "Miescie Kobiet" TVN Style powiedzial ze biora takie osoby ktore maja np. wade mowy. A Styska takiej nie ma ona w ogole nie ma wad.
No to sie zapowiada bardzo fajnie. Mogli by zastapic Villas w "Rozmowach w tloku" i dac jakas osobe jakiej jeszcze nie bylo.
P.S. pecio skad ty juz wiesz kto bedzie w programie? Pracujesz tam czy ciagle wysylasz SMS-y , aby usiasc na widowni ?? :>
Odcinek wczorajszy mnie nie zaskoczyÂł...ByÂł taki sobie Âśredni ani dobry ani zÂły. GoÂście...Kayah taka sobie, nic ciekawego nie powiedziaÂła, nic nie pokazaÂła , Piotr Najsztub...to samo...
Oddzielny rozdziaÂł to jak zwykle zresztÂą "Rozmowy w tÂłoku". Czasem odnoszĂŞ takie wraÂżenie, Âże gdyby nie ten program to niekiedy nie byÂłoby po co SMS-a oglÂądaĂŚ. I tutaj ogromne :brawo: dla aktorĂłw odgrywajÂących poszczegĂłlnych politykĂłw !! Oni sÂą wiĂŞcej niÂż rewelacyjni !!
A mi sie podobal wczorajszy program. :p Bardzo mi sie podobal ten kawalek z Jaruzelskim nie pamietam tego juz tak dokladnie, ale wymienial slawne osoby ktore mialy nazwiska jakos zwiazane z ptakami (np Wrona, Kaczynscy oczywiscie...), a takze piosenki (np "Widzialam orla cien") to bylo genialne normalnie sie z tego bardzo usmialem. Rozmowa z zaproszonymi gosciami zawsze jest nudniejsza, ale zalezy jakich sie gosci zaprosi. :] No a najlepsze oczywiscie "Rozmowy w tloku" w ktorych jak zawsze bylo wiele smiesznych tekstow. Zmienili na koncu napisy bo poprzednio jeszcze kawalek "Rozmow..." byl na takim ekranie w kinie, a teraz sa zdjecia z programu. No i czlonek meski mysllem ze dadza tu cos smiesznego a tu nie.
We wczorajszych "Rozmowach w tloku" najbardziej spodobal mi sie ten tekst:
- "Ludwik" bardzo dobry plyn codzienie myje w nim swoja patelnie - Violeta Villas
- A ja myje w "Dosi" - po co przeplacac? - Janina Paradowska. :evil2:
I to "po co przeplacac" normalnie tak mi sie spodobalo