Moderator: Łukasz
oj miaÂła, miaÂła i to nie krĂłtkiMandi pisze:Dzisiaj weekend a Joasia pracuje. NadawaÂła spod jakiegoÂś budynku. Chyba miaÂła krĂłtki urlopik?
26 lat? to idealny wiekMandi pisze: Ciekawe czy jest mĂŞÂżatkÂą, hociaÂż w tym wieku to raczej maÂło prawdopodobne.
a cooo,druga po³ówka dyktuje kiedy nale¿y wzi¹Ì œlub?nika pisze:26 lat? to idealny wiekale jak wiadomo wiek nie gra roli, tylko ta druga po³ówka !
drug¹ po³ówkê trzeba najpierw znaleœÌ ,¿eby móc wzi¹Ì œlubaveo pisze:a cooo,druga po³ówka dyktuje kiedy nale¿y wzi¹Ì œlub?nika pisze:26 lat? to idealny wiekale jak wiadomo wiek nie gra roli, tylko ta druga po³ówka !
dÂżoÂłk
![]()
OglÂądaÂłem poniedziaÂłkowy poranek w tvn24 i jestem odmiennego zdania. Nie wiem czy to z nie wyspania czy z nerwĂłw, a moÂże i z jednego i drugiego, ale praktycznie co serwis miaÂła jakieÂś przejĂŞzyczenie/a, a w serwisie, bodajÂże o 6:30, albo 7:00 - nie pamiĂŞtam dokÂładnie - w jedym zdaniu przejĂŞzyczyÂła siĂŞ w 3 razy, co "starej gwardii" siĂŞ nie zdarza.Dzisiaj KryĂąska serwisy porankowe prowadziÂła, nie powiem, szÂło jej bardzo dobrze! Nie byÂło widaĂŚ, Âże jest nowa. Oby tak dalej.
Co ty nie powiesz Thomas......... :>michaek pisze:Czy jakiÂś dobry ÂŚWIĂTY MIKOÂŁAJ zrobi mi prezent we wrzeÂśniu i da capsa Anity i Joasi i samej Asi?
OdwdziĂŞczĂŞ sie w grudniu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], TommyC i 18 gości