Ciekawostki telemetryczne

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

ArO pisze:
szymcio9 pisze:
Dla mnie szokiem sa doœÌ dobre wyniki "Kiepskich", no ale tu Polska. Ludzie czasami chyba myl¹ telewior z lustrem. :|
Czyli miaÂłem racjĂŞ. Polsat postawiÂł na to co sprawdzone i co widzowie juÂż polubili. StÂąd wyniki takie jakie sÂą. 8)
Podobno wczoraj leciaÂł pierwszy odcinek nowej serii Kiepskich, wiĂŞc wszyscy fani wybrali Polsat.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

szymcio9 pisze:A to sÂą juz nowe odcinki?
W zwiastunach mĂłwiÂą, Âże to juÂż nowe odcinki.
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
szym
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: szym »

tobi pisze:Szymcio9: miaÂłes mi przesÂłac materiaÂł filmowy T.Sianeckie na odejscuie Lisa i co.
:shock: :?:
A skÂąd mam to mieĂŚ? Poszukaj sobie na stronach TVN, ja gdzies to kiedyÂś obejrzaÂłem
[Tak BTW, to nie przypominam sobie Âżadej obiecanki]

PS: Takie rzeczy to prywatnie a nie na forum.
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

Ja mam ten materiaÂł Sianeckiego. :wink:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

po prostu ktos z tego forum na moim profilu zadeklarowaÂł sie przesÂłaĂŚ na mojego maila ten material, i wydaje mi siĂŞ , Âże to ty szymcio9. PodaÂłem swĂłj adres, a teraz nikt siĂŞ nie przyznaje. Nie pamiĂŞtam kto to byÂł.
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Jak podajÂą Wirtualne Media Polsat poraz pierwszy od kilku miesiĂŞcy pokonaÂł "DwĂłjkĂŞ" w rankingu oglÂądalnoÂści:

Obrazek

Oto 10 najpopularniejszych programĂłw:

Obrazek

I dane TVN:

Obrazek

"Mamy Ciê" mia³o tak¹ sobie ogl¹dalnoœÌ. Podobn¹ do koncowych odcinków z pierwszej serii, a przeciez pora by³a doskona³a i tyle osób o tym programie mowilo.

"Pensjonat Pod Ró¿¹" jednak sobie poradzi³ i mia³ w tym samym czasie prawie 2 razy wiecej widzów - 3 868 820
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Mocne_ogniwo »

nie do konca sobie poradzil przed wkacjami ogldalo go ok 6 mln ludzi
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

Ciekawe, jak¹ ogl¹dalnoœÌ mia³o "Najsztub pyta" - chyba nie najlepsz¹... :roll:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Bojakki
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Bojakki »

Trzeba wziasc poprawke na to, ze TVN nie dochodzi do wielu osob. Praktycznie cala wies, a takze niektore mniejsze miasteczka nie maja zadnego z programow TVN. Z TVNem sa rowniez problemy w odbiorze z przez satelite. Moja ciotka na wsi nie wie nawet ze taka stacja istnieje:)
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Mocne_ogniwo pisze:nie do konca sobie poradzil przed wkacjami ogldalo go ok 6 mln ludzi
Nie jest prawd¹, ¿e 6 mln ogl¹da³o bo trochê ponad 5 mln to by³o najwiecej, a potem sukcesywnie ogl¹dalnoœÌ spada³a az ok. 4, 5 mln ogl¹da³o "Pensjonat" przed samymi wakacjami.
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

TVN nie miaÂł jeszcze wysokich wynikĂłw, ale pamiĂŞtajmy, Âże nowoÂści dopiero wprowadzone byÂły w niedzielĂŞ :wink:
Trzeba jednak przyznaÌ, ¿e Mamy Ciê najwy¿eszej ogl¹dalnoœci nie mia³o, ale có¿. Z tygodnia na tydzieù pewnie bêdzie lepiej. Ogl¹dalnoœÌ pewnie ustabilizuje siê na poziomie bliskim 3 mln. widzów.

Najsztub pyta chyba sÂłabo bo nie zmieÂściÂł siĂŞ w 10 najlepszych. Wynik chyba wiĂŞc jest sÂłaby, niÂższy niÂż 1,7 mln. widzĂłw. (Ostatni Specjalista)

Wczoraj teÂż TVN nie zanotowaÂł najlepszego wyniku... Znowu pierwszy byÂł POLSAT :roll: (czarne wizje sprawdzajÂą siĂŞ) z oglÂądalnoÂściÂą 22,7%... Druga byÂła "Jedynka" -20,3%, trzecia TVP2 -19.0%, TVN tylko 13,4%. Tylko, a moÂże aÂż?
W kazdym "Jak rozpêta³em druga wojnê œwiatow¹" emitowan¹ przez POLSAT obejrza³o najwiêcej widzów. Ponad 16% udzia³u... Drugie by³o M jak mi³oœÌ z blisko 11%. Dobrym wynikiem mog³y pochwaliÌ siê NOWE FAKTY, które niestety i tak by³y gorsze od Graczyków :roll: :roll: . Pokona³y jednak Monikê Olejnik i jej "Prosto w oczy" i Klan :wink:

SÂłaby wynik osiÂągnĂŞÂło pewnie NajsÂłabsze ogniwo :cry: :cry: SprawdzÂą siĂŞ chyba najgorsze scenariusze i bĂŞdzie to ostatni sezon programu...
Monika Olejnik i Graczykowie by³y o wiele lepsze... :? :? Có¿... Mnie siê podoba³o (Kazia boska), ale có¿... W prime -time chyba sukcesu nie bêdzie.
OczywiÂście nie moÂżna wszystkiego przesÂądzaĂŚ po 1 odcinku drugiej edycji :roll:
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN

BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

"Graczykowie" :?: :shock: Przecie¿ to ma z 2 lata i tak¹ ogl¹dalnoœÌ :?: No to super :?

JeÂśli chodzi o "Klan" to pewnie szybko nadrobi zalegÂłoÂści bo wczoraj byÂł pierwszy nowy odcinek.

Z niecierpliwoœci¹ czekam na nowe odcinki "M jak Mi³oœÌ" które ju¿ od 13 wrzeœnia. W ubieg³um roku serial tu¿ po wakacjach gromadzi³ ok. 6, 7 mln widzów. Zobaczymy jak teraz wystartuje.

Jeœli chodzi o Olejnik to program jest beznadziejny. Monia jeszcze wczoraj palnê³a tak¹ gafe i zamiast terroryœci powiedzia³a, ze zak³adnicy wybrali sobie szko³ê na atak.

P.S. MyslaÂłem, ze "Fakty" poradzÂą sobie lepiej bo tyle byÂło w prasie o nowej oprawie.
:D
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Dobrym wynikiem mogÂły pochwaliĂŚ siĂŞ NOWE FAKTY,
Niestety ale tylko w porównaniu do innych programów tvn-u. Tendencja spadkowa tvn-jest wyraŸnie widoczna a jak polsat przegoni³ wczoraj jedynkê to rzeczywiœcie robi siê niebezpiecznie i walter napewno nie œpi spokojnie. Jak graczykowie s¹ lepsze od faktów to œwiadczy to z jednej strony Ÿle o naszym spo³eczeùstwie ale z drugiej oznacza, ¿e fakty nie s¹ ju¿ tak atrakcyjnym programem. Pi¹tkowy rekord faktów te¿ nie jest imponuj¹cy. Wprawdzie by³ to rekord o 0,5 mln wiêkszy ni¿ tydzieù temu ale przy takich tragediach przewa¿nie fakty mia³y trochê wiêksz¹ ogl¹dalnoœÌ. Pamiêtam rekord z lipca(3mln 772 tys) i wtedy by³o to wydanie kiedy schwytali pedofila Andrzeja.S.
P.S. MyslaÂłem, ze "Fakty" poradzÂą sobie lepiej bo tyle byÂło w prasie o nowej oprawie.
Po pierwsze nie kaÂżdy czyta prasĂŞ a po drugie nie byÂło to wydarzenie porĂłwnywalne z lÂądowaniem czÂłowieka na ksiĂŞÂżycu. :lol: :lol: :lol:

Ludzie siê za bardzo przyzwyczaili do dawnej czo³ówki faktów(muzyka i grafika) i trudno bêdzie im siê odzwyczaiÌ. Mi chyba te¿ bo muzyka i te kropki pocz¹tkowe s¹ beznadziejne. :twisted:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Zobaczymy jak dalej pójdzie Monice Olejnik. Owszem mia³a wczoraj drobn¹ wpadkê, ale b¹dŸ co b¹dŸ program znalaz³ siê w pierwszej dziesi¹tce najlepiej ogladanych programów. Zobaczym jak dalej kszta³towaÌ siê bêdzie ogladalnoœÌ. Przy okazji D. Warakomska -wice szef TVP1 ds informacji i publicystyki po raz kolejny siê zb³¹Ÿi³a. Program mia³ miec doskona³¹ oprawê etc. A jak jest ka¿dy widzi. GoœÌ Jedynki mia³ bardzo ciekaw¹ scenografiê, a teraz w tym samym studiu wstawili jakieœ niebieskie szybki. Wstyd. Pewnie Wiadomoœci te¿ tak za³atwi.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Ale trochê za krótki ten program M.Olejnik. Kropka trwa³a min.15 minut a to ledwo 10. Mo¿e czasami bedzie d³u¿ej trwaÌ bo w tak krókim czasie nie zawsze da siê przeprowadziÌ dobr¹ rozmowê(np.z trzema goœÌmi-tak jak to by³ w kropce).
ODPOWIEDZ