Podobno wczoraj leciaÂł pierwszy odcinek nowej serii Kiepskich, wiĂŞc wszyscy fani wybrali Polsat.ArO pisze:Czyli miaÂłem racjĂŞ. Polsat postawiÂł na to co sprawdzone i co widzowie juÂż polubili. StÂąd wyniki takie jakie sÂą.szymcio9 pisze:
Dla mnie szokiem sa doœÌ dobre wyniki "Kiepskich", no ale tu Polska. Ludzie czasami chyba myl¹ telewior z lustrem. :|![]()
Ciekawostki telemetryczne
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Jak podajÂą Wirtualne Media Polsat poraz pierwszy od kilku miesiĂŞcy pokonaÂł "DwĂłjkĂŞ" w rankingu oglÂądalnoÂści:

Oto 10 najpopularniejszych programĂłw:

I dane TVN:

"Mamy Ciê" mia³o tak¹ sobie ogl¹dalnoœÌ. Podobn¹ do koncowych odcinków z pierwszej serii, a przeciez pora by³a doskona³a i tyle osób o tym programie mowilo.
"Pensjonat Pod Ró¿¹" jednak sobie poradzi³ i mia³ w tym samym czasie prawie 2 razy wiecej widzów - 3 868 820

Oto 10 najpopularniejszych programĂłw:

I dane TVN:

"Mamy Ciê" mia³o tak¹ sobie ogl¹dalnoœÌ. Podobn¹ do koncowych odcinków z pierwszej serii, a przeciez pora by³a doskona³a i tyle osób o tym programie mowilo.
"Pensjonat Pod Ró¿¹" jednak sobie poradzi³ i mia³ w tym samym czasie prawie 2 razy wiecej widzów - 3 868 820
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl 

-
- Bywalec
- Kontakt:
Nie jest prawd¹, ¿e 6 mln ogl¹da³o bo trochê ponad 5 mln to by³o najwiecej, a potem sukcesywnie ogl¹dalnoœÌ spada³a az ok. 4, 5 mln ogl¹da³o "Pensjonat" przed samymi wakacjami.Mocne_ogniwo pisze:nie do konca sobie poradzil przed wkacjami ogldalo go ok 6 mln ludzi

TVN nie miaÂł jeszcze wysokich wynikĂłw, ale pamiĂŞtajmy, Âże nowoÂści dopiero wprowadzone byÂły w niedzielĂŞ
Trzeba jednak przyznaÌ, ¿e Mamy Ciê najwy¿eszej ogl¹dalnoœci nie mia³o, ale có¿. Z tygodnia na tydzieù pewnie bêdzie lepiej. Ogl¹dalnoœÌ pewnie ustabilizuje siê na poziomie bliskim 3 mln. widzów.
Najsztub pyta chyba sÂłabo bo nie zmieÂściÂł siĂŞ w 10 najlepszych. Wynik chyba wiĂŞc jest sÂłaby, niÂższy niÂż 1,7 mln. widzĂłw. (Ostatni Specjalista)
Wczoraj teÂż TVN nie zanotowaÂł najlepszego wyniku... Znowu pierwszy byÂł POLSAT
(czarne wizje sprawdzajÂą siĂŞ) z oglÂądalnoÂściÂą 22,7%... Druga byÂła "Jedynka" -20,3%, trzecia TVP2 -19.0%, TVN tylko 13,4%. Tylko, a moÂże aÂż?
W kazdym "Jak rozpêta³em druga wojnê œwiatow¹" emitowan¹ przez POLSAT obejrza³o najwiêcej widzów. Ponad 16% udzia³u... Drugie by³o M jak mi³oœÌ z blisko 11%. Dobrym wynikiem mog³y pochwaliÌ siê NOWE FAKTY, które niestety i tak by³y gorsze od Graczyków
. PokonaÂły jednak MonikĂŞ Olejnik i jej "Prosto w oczy" i Klan
SÂłaby wynik osiÂągnĂŞÂło pewnie NajsÂłabsze ogniwo
SprawdzÂą siĂŞ chyba najgorsze scenariusze i bĂŞdzie to ostatni sezon programu...
Monika Olejnik i Graczykowie by³y o wiele lepsze... :? :? Có¿... Mnie siê podoba³o (Kazia boska), ale có¿... W prime -time chyba sukcesu nie bêdzie.
OczywiÂście nie moÂżna wszystkiego przesÂądzaĂŚ po 1 odcinku drugiej edycji
Trzeba jednak przyznaÌ, ¿e Mamy Ciê najwy¿eszej ogl¹dalnoœci nie mia³o, ale có¿. Z tygodnia na tydzieù pewnie bêdzie lepiej. Ogl¹dalnoœÌ pewnie ustabilizuje siê na poziomie bliskim 3 mln. widzów.
Najsztub pyta chyba sÂłabo bo nie zmieÂściÂł siĂŞ w 10 najlepszych. Wynik chyba wiĂŞc jest sÂłaby, niÂższy niÂż 1,7 mln. widzĂłw. (Ostatni Specjalista)
Wczoraj teÂż TVN nie zanotowaÂł najlepszego wyniku... Znowu pierwszy byÂł POLSAT

W kazdym "Jak rozpêta³em druga wojnê œwiatow¹" emitowan¹ przez POLSAT obejrza³o najwiêcej widzów. Ponad 16% udzia³u... Drugie by³o M jak mi³oœÌ z blisko 11%. Dobrym wynikiem mog³y pochwaliÌ siê NOWE FAKTY, które niestety i tak by³y gorsze od Graczyków

SÂłaby wynik osiÂągnĂŞÂło pewnie NajsÂłabsze ogniwo
Monika Olejnik i Graczykowie by³y o wiele lepsze... :? :? Có¿... Mnie siê podoba³o (Kazia boska), ale có¿... W prime -time chyba sukcesu nie bêdzie.
OczywiÂście nie moÂżna wszystkiego przesÂądzaĂŚ po 1 odcinku drugiej edycji

http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
"Graczykowie"
Przecie¿ to ma z 2 lata i tak¹ ogl¹dalnoœÌ
No to super :?
JeÂśli chodzi o "Klan" to pewnie szybko nadrobi zalegÂłoÂści bo wczoraj byÂł pierwszy nowy odcinek.
Z niecierpliwoœci¹ czekam na nowe odcinki "M jak Mi³oœÌ" które ju¿ od 13 wrzeœnia. W ubieg³um roku serial tu¿ po wakacjach gromadzi³ ok. 6, 7 mln widzów. Zobaczymy jak teraz wystartuje.
Jeœli chodzi o Olejnik to program jest beznadziejny. Monia jeszcze wczoraj palnê³a tak¹ gafe i zamiast terroryœci powiedzia³a, ze zak³adnicy wybrali sobie szko³ê na atak.
P.S. MyslaÂłem, ze "Fakty" poradzÂą sobie lepiej bo tyle byÂło w prasie o nowej oprawie.

JeÂśli chodzi o "Klan" to pewnie szybko nadrobi zalegÂłoÂści bo wczoraj byÂł pierwszy nowy odcinek.
Z niecierpliwoœci¹ czekam na nowe odcinki "M jak Mi³oœÌ" które ju¿ od 13 wrzeœnia. W ubieg³um roku serial tu¿ po wakacjach gromadzi³ ok. 6, 7 mln widzów. Zobaczymy jak teraz wystartuje.
Jeœli chodzi o Olejnik to program jest beznadziejny. Monia jeszcze wczoraj palnê³a tak¹ gafe i zamiast terroryœci powiedzia³a, ze zak³adnicy wybrali sobie szko³ê na atak.
P.S. MyslaÂłem, ze "Fakty" poradzÂą sobie lepiej bo tyle byÂło w prasie o nowej oprawie.

- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Niestety ale tylko w porównaniu do innych programów tvn-u. Tendencja spadkowa tvn-jest wyraŸnie widoczna a jak polsat przegoni³ wczoraj jedynkê to rzeczywiœcie robi siê niebezpiecznie i walter napewno nie œpi spokojnie. Jak graczykowie s¹ lepsze od faktów to œwiadczy to z jednej strony Ÿle o naszym spo³eczeùstwie ale z drugiej oznacza, ¿e fakty nie s¹ ju¿ tak atrakcyjnym programem. Pi¹tkowy rekord faktów te¿ nie jest imponuj¹cy. Wprawdzie by³ to rekord o 0,5 mln wiêkszy ni¿ tydzieù temu ale przy takich tragediach przewa¿nie fakty mia³y trochê wiêksz¹ ogl¹dalnoœÌ. Pamiêtam rekord z lipca(3mln 772 tys) i wtedy by³o to wydanie kiedy schwytali pedofila Andrzeja.S.Dobrym wynikiem mog³y pochwaliÌ siê NOWE FAKTY,
Po pierwsze nie kaÂżdy czyta prasĂŞ a po drugie nie byÂło to wydarzenie porĂłwnywalne z lÂądowaniem czÂłowieka na ksiĂŞÂżycu.P.S. MyslaÂłem, ze "Fakty" poradzÂą sobie lepiej bo tyle byÂło w prasie o nowej oprawie.

Ludzie siê za bardzo przyzwyczaili do dawnej czo³ówki faktów(muzyka i grafika) i trudno bêdzie im siê odzwyczaiÌ. Mi chyba te¿ bo muzyka i te kropki pocz¹tkowe s¹ beznadziejne.

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Zobaczymy jak dalej pójdzie Monice Olejnik. Owszem mia³a wczoraj drobn¹ wpadkê, ale b¹dŸ co b¹dŸ program znalaz³ siê w pierwszej dziesi¹tce najlepiej ogladanych programów. Zobaczym jak dalej kszta³towaÌ siê bêdzie ogladalnoœÌ. Przy okazji D. Warakomska -wice szef TVP1 ds informacji i publicystyki po raz kolejny siê zb³¹Ÿi³a. Program mia³ miec doskona³¹ oprawê etc. A jak jest ka¿dy widzi. GoœÌ Jedynki mia³ bardzo ciekaw¹ scenografiê, a teraz w tym samym studiu wstawili jakieœ niebieskie szybki. Wstyd. Pewnie Wiadomoœci te¿ tak za³atwi....

Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....