Anna Kalczyńska
Moderator: Łukasz
Wow, doczekaliÂśmy siĂŞ w koĂącu zmiany tematu, w imieniu wszystkich zainteresowanych szczerze ÂŁukaszowi dziĂŞkujĂŞ
ZmieniajÂąc temat, oglÂądaÂł dziÂś ktoÂś z Was tÂą rozmowĂŞ z Macierewiczem? Jak dla mnie to byÂł jeden z najlepszych wywiadĂłw Anny KalczyĂąskiej... moÂże nie w historii, ale w ostatnim czasie napewno.
Bardzo trafne pytania, doskonaÂłe podtrzymanie rozmowy, duÂża swoboda w przeskakiwaniu z wÂątku w wÂątek. Przyjemnie siĂŞ to oglÂądaÂło
Szkoda tylko, ¿e na tym forum Anna Kalczyùska nie jest zbyt popularna i nikt nie robi Jej capsów na bie¿¹co 
ZmieniajÂąc temat, oglÂądaÂł dziÂś ktoÂś z Was tÂą rozmowĂŞ z Macierewiczem? Jak dla mnie to byÂł jeden z najlepszych wywiadĂłw Anny KalczyĂąskiej... moÂże nie w historii, ale w ostatnim czasie napewno.
Bardzo trafne pytania, doskonaÂłe podtrzymanie rozmowy, duÂża swoboda w przeskakiwaniu z wÂątku w wÂątek. Przyjemnie siĂŞ to oglÂądaÂło

Nie ma za co dziêkowaÌ, tylko na przysz³oœÌ wprost na PW mówiÌ o co chodzi.Maciekw pisze:Wow, doczekaliœmy siê w koùcu zmiany tematu, w imieniu wszystkich zainteresowanych szczerze £ukaszowi dziêkujê

A wiêc caps z grudnia 2003 roku:Maciekw pisze:Szkoda tylko, ¿e na tym forum Anna Kalczyùska nie jest zbyt popularna i nikt nie robi Jej capsów na bie¿¹co

Wtedy siĂŞ jeszcze czĂŞsto myliÂła przy czytaniu.

I jeszcze z nocy amerykaĂąskiej:

-
- Czasem tu wpada
Nooo zmiana tematu na plus...
Ania na tych capsach z grudnia wyszÂła cudownie... i ona dla mnie naprawdĂŞ jest gwiazdÂą
Musimy ÂśledziĂŚ dokÂładnie kiedy ania bĂŞdzie wsytĂŞpowaĂŚ !! !! !! galeria capsĂłw wtedy napewno siĂŞ powiĂŞkszy !! Ania powinna pojawiaĂŚ siĂŞ o wiele czĂŞÂściej na antenie. Mogliby zamieniĂŚ JĂŞdrzejowskÂą na AnnĂŞ. JĂŞdrezjowska serwisy niech prowadzi raz na miesiÂąc.

Ania na tych capsach z grudnia wyszÂła cudownie... i ona dla mnie naprawdĂŞ jest gwiazdÂą

Musimy ÂśledziĂŚ dokÂładnie kiedy ania bĂŞdzie wsytĂŞpowaĂŚ !! !! !! galeria capsĂłw wtedy napewno siĂŞ powiĂŞkszy !! Ania powinna pojawiaĂŚ siĂŞ o wiele czĂŞÂściej na antenie. Mogliby zamieniĂŚ JĂŞdrzejowskÂą na AnnĂŞ. JĂŞdrezjowska serwisy niech prowadzi raz na miesiÂąc.
~*~
Anna Kalczyńska i Marta Kuligowska TVN24
~*~
Co Wy ode mnie chceta?
:D:D

Co Wy ode mnie chceta?