Nowe studio Faktów
Moderator: Łukasz
Re: nowe studio faktĂłw
O!

Kazdemu sie zdarza sie zapomniec o czyms szczegolnie jeszcze ze logo TVN24 przyczepione jest tam prawie caly dzien.Przemek pisze:A dzis w FAKTACH zapomniano zmieniĂŚ logo na stole i byÂł znaczek TVN24![]()

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

-
- Czasem tu wpada
nowe studio faktĂłw
Wow
Jaka metamorfoza FaktĂłw. ÂŚwietne 

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
-
- Czasem tu wpada
Re: nowe studio faktĂłw
Dok³adnie tak !! Te¿ mi siê podoba³o. Ca³y program "nas¹czony"by³ innowacjami ³¹cznie z zakoùczeniem !! Brawo za pomys³ !!salladyn pisze:WowJaka metamorfoza Faktów. Œwietne
ZIMA
Dzisiejsze Fakty byÂły po prostu fantastyczne!
MiaÂłem juÂż dosyĂŚ tych kropek, ale to co zobaczyliÂśmy dzisiaj to prawdziwa metamorfoza. Pod wzglĂŞdem organizacji w studiu praktycznie wszystko jest inne, niÂż jeszcze wczoraj.
JuÂż na samamym poczÂątku nowy lot kamery, jakieÂś inne kropki moÂżna byÂło ujrzeĂŚ i nagle... ZupeÂłnie nowe ujĂŞcia.
Na koniec bardzoÂł ladny lot kamery, a wÂłaÂściwie wylot ze studia, niczym po magazynie... ÂŚwietne!
Jestem bbrdzo ciekawy jak bêd¹ wygl¹da³y poniedzia³kowe "Fakty popo³udniowe". Wydaje mi siê, ¿e skoro i tak przestawiaj¹ stó³, to bêd¹ identyczne, jak wydanie g³óne, czyli zza biurka, a nie na stoj¹co.
Bardzo Âładnie.
MiaÂłem juÂż dosyĂŚ tych kropek, ale to co zobaczyliÂśmy dzisiaj to prawdziwa metamorfoza. Pod wzglĂŞdem organizacji w studiu praktycznie wszystko jest inne, niÂż jeszcze wczoraj.
JuÂż na samamym poczÂątku nowy lot kamery, jakieÂś inne kropki moÂżna byÂło ujrzeĂŚ i nagle... ZupeÂłnie nowe ujĂŞcia.
Na koniec bardzoÂł ladny lot kamery, a wÂłaÂściwie wylot ze studia, niczym po magazynie... ÂŚwietne!
Jestem bbrdzo ciekawy jak bêd¹ wygl¹da³y poniedzia³kowe "Fakty popo³udniowe". Wydaje mi siê, ¿e skoro i tak przestawiaj¹ stó³, to bêd¹ identyczne, jak wydanie g³óne, czyli zza biurka, a nie na stoj¹co.
Bardzo Âładnie.

SWIETNIE mam tylko 1 pytanie jaki byl 1 lot kamery nie widzialem poczatku no ale skad mialem wiedzec ze zajda takie zmiany.
:placze: Dobrze ze fakty sa codziennie
Ten nowy ozdobnik jest swietny tamten stary byl okropny dobrze ze zmieniki i te kadry fajne :]
Fajnie by bylo gdyby ktos dal capsy jakies.

Ten nowy ozdobnik jest swietny tamten stary byl okropny dobrze ze zmieniki i te kadry fajne :]
Fajnie by bylo gdyby ktos dal capsy jakies.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Dodam jeszcze, Âże bardzo fajne sÂą nowe ozdbniki, podoba mi siĂŞ "wskakiwanie" literek. 
NiezÂłym pomysÂłem byÂł takÂże stand-up reportera sprzed ekranu tylnoprojekcyjnego.
No i mia³em odrobinê nadzei, ¿e powróci wysuiwany monitor, ale chyba ³¹czenie z Ann¹ Czerwiùsk¹ rozwia³o nasze w¹tpliwoœci.

NiezÂłym pomysÂłem byÂł takÂże stand-up reportera sprzed ekranu tylnoprojekcyjnego.
No i mia³em odrobinê nadzei, ¿e powróci wysuiwany monitor, ale chyba ³¹czenie z Ann¹ Czerwiùsk¹ rozwia³o nasze w¹tpliwoœci.

nowe studio faktĂłw
TVN_FAN - przedewszystkim wydaje mi siĂŞ Âże nie sÂą tak monotonne i o wiele bardziej czytelne.Brawo
Powiecie pewnie ¿e zmyœlam ale ja w³aœnie o takich zmianach myœla³em.Nie spe³ni³o siê tylko jedno z moich wyobra¿eù.Myœla³em ¿e kiedy prowadz¹cy bêdzie zapowiada³ co we Faktach jeszcze,to nie bêdzie znika³ tylko skróty materia³ów bêd¹ siê pojawiaÌ za nim na ekranie,ale ca³a reszta siê spe³ni³a,³¹cznie z tym ¿e jest tak¿e widok z kamery z poza studio.Genialne
JuÂż nie mogĂŞ siĂŞ doczekaĂŚ kiedy te zmiany bĂŞdzie firmowaĂŚ Justyna Pochanke. 

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!