TVN: sprawy biężące (dyskusja ogólna o stacji i Grupie TVN Discovery Polska)
Moderator: Łukasz
Panowie z TVP zrobili nas w balony. MyÂślaÂłem Âże TVN nie da plamy. A tu na ekranie pojawiÂła siĂŞ jakaÂś miska z napisem Âże mecz nie bĂŞdzie dostĂŞpny drogÂą satelitarnÂą Powiedzcie panowie co mnie to obchodzi dla was liczy siĂŞ tylko kasa!!! A kibica macie w czterech literach!!! Ten mecz mogÂło oglÂądnoĂŚ 66 milionĂłw osĂłb a nie 6 milionĂłw. Panowie i jak w Polsce ma byĂŚ dobra piÂłka wy od niej odpychacie!!! A co do komentatorĂłw (mylÂą nazwiska i imiona piÂłkarzy-skandal!!!) i profesjonalizmu to Wam brakuje jeszcze ĂŚwierĂŚ wieku!!! WSCIEKÂŁY KIBIC DO CZERWONOÂŚCI
:oops:

JeÂśli chodzi o komentatorĂłw, to byli oni bardzo profesjonalni. PosÂłuchaj sobie Dariusza Szpakowskiego. KiedyÂś powiedziaÂł coÂś takiego:mkosz2 pisze:Panowie z TVP zrobili nas w balony. MyÂślaÂłem Âże TVN nie da plamy. A tu na ekranie pojawiÂła siĂŞ jakaÂś miska z napisem Âże mecz nie bĂŞdzie dostĂŞpny drogÂą satelitarnÂą Powiedzcie panowie co mnie to obchodzi dla was liczy siĂŞ tylko kasa!!! A kibica macie w czterech literach!!! Ten mecz mogÂło oglÂądnoĂŚ 66 milionĂłw osĂłb a nie 6 milionĂłw. Panowie i jak w Polsce ma byĂŚ dobra piÂłka wy od niej odpychacie!!! A co do komentatorĂłw (mylÂą nazwiska i imiona piÂłkarzy-skandal!!!) i profesjonalizmu to Wam brakuje jeszcze ĂŚwierĂŚ wieku!!! WSCIEKÂŁY KIBIC DO CZERWONOÂŚCI![]()
![]()
:oops:
On tak ciÂąglĂŞPrzegrywamy ze SzwecjÂą trzy do szeÂściu. Oj przepraszam! Zero do jednego!

1. byÂłem na finale EURO w Lizbonie. Przed meczem byÂło otwarcie finaÂłu - znakomite widowisku. Po meczu byÂła dekoracja i inne rzeczy a'la fajerwerki, serpentyny i w ogĂłle. TVP nie puÂściÂła nawet kawaÂłka z tego, bo w tym czasie gadali co byÂło 30 lat temu. A byÂło to Âświetne widowisko. TVN pokazuje wszystko to co siĂŞ dzieje na stadionie, dziĂŞki studiu tam usytuowanemu. Teraz moÂże siĂŞ nic super nie dziaÂło, ale nie wÂątpiĂŞ, Âże gdyby to TVN realizoaÂł finaÂł, pokazaÂłby te jakÂże Âświetne widowiska przed meczem i po nim.
Ale realizacja w wykonaniu TVN tak, czy inaczej jest lepsza i to przede wszystkim chciaÂłem podkreÂśliĂŚ.baryla pisze:zawsze TVN moglo nie kupic meczu i w ogole bys nie ogladal... Pamietaj, ze jaka kolwiek stacja kupila by mecze i byla dostepna na satelicie to zawsze bedziesz mial taki napis. Chyba, ze chcesz i za TVN pÂłacic abonament...
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Ja natomisat nie mogê poprawnie odbieraÌ polskich stacji z anteny naziemnej, bo sygnal zak³ócaj¹ stacje z czech - odbieram lepiej wszytkie ich stacje naziemne ni¿ np taki TVN, a mieszkam miêdzy Katowicami a krakowem (ok 30 km od tego ostatniego). Obraz z czech jest idealny, ale wchodzi np na TVP3 Kraków
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
-
- Nowicjusz
Zakodowanie TVN
Mam standartowy cyfrowy dekoder i po powrocie z dlugich wakacji caly TVN TN7 mam zablokowane/Zakodowane/
Tak juÂż zostanie
Nie majÂąc kablĂłwki ani platformy cyfrowej nie bede mĂłgÂł oglÂądaĂŚ mojej ulubionej stacji tv ???

Bardzo mi przykro ale chyba TAK
S³yszalem ¿e (ale nie jestem do koùca pewny) TVN i TVN Siedem s¹ dostêpne zadarmo na satelicie AMOS. Na tej satelicie s¹ dostêpne wszystkie kana³y TVN , lecz tylko TVN i TVN Siedem sa odkodowane. Mo¿na szukaÌ te¿ informacji na stronie internetowej http://www.tvn.pl i klikn¹Ì na dzia³ KONTAK na dole ekranu i wys³aÌ e- maila do dzia³u kontaktu z widzami. Powodzenia

Żartowałem.