Ten, ktĂłrego zacytowaÂłeÂś powyÂżej z Medialink, z mĂŞÂżem Ani.aveo pisze: KtĂłry wywiad masz na myÂśli?
Anna Jędrzejowska
Moderator: Łukasz
No wÂłaÂściwie jest trochĂŞ dÂłuÂższy :rozglada: Specially 4 U

CiĂŞÂżki przypadek.Z Sekla czy z Toniego?MediaLink pisze:Czym zajmuje siĂŞ wydawca "FaktĂłw"?
RozÂładowywaniem emocji miĂŞdzy autorem programu a reporterami.
Czy odczuwa Pan satysfakcjĂŞ z tego, Âże, co prawda nie wystĂŞpuje Pan na wizji, ale jest Pan niezbĂŞdnym ogniwem, bez ktĂłrego "Fakty" nie istniaÂłyby?
Ja wiem, czy jestem niezbĂŞdnym ogniwem... ale kompletnie nie czujĂŞ potrzeby pokazywania siĂŞ na wizji. Jak mawiaÂł pewien kierowca, z ktĂłrym pracowaÂłem dawno temu, bĂŞdÂąc reporterem TVP w Zakopanem, waÂżniejsi ludzie zazwyczaj siedzÂą po drugiej stronie kamery.
Ilu wydawcĂłw zatrudnionych jest w "Faktach"?
Jest nas trzech: Robert JastrzĂŞbski, Mariusz TchĂłrzewski i ja.
Od czego zaczyna Pan dzieĂą w pracy?
W³¹czenia komputera, zobaczenia, co jest w agencjach, przejrzenia maili, przeczytania gazet i wypicia kawy.
Ile godzin zazwyczaj spĂŞdza Pan w redakcji?
Zazwyczaj 11 godzin - od 8:50 do 19:50.
Nie ukoĂączyÂł Pan studiĂłw dziennikarskich na Uniwersytecie Warszawskim...
To prawda.
...ale pracowa³ Pan póŸniej w tym zawodzie. Czy zgadza siê Pan z opini¹, i¿ dziennikarzem nie jest siê wtedy, gdy skoùczy siê studia, lecz wtedy, gdy posiada siê odpowiednie umiejêtnoœci, wiedzê i predyspozycje?
To jest trudny problem. Wiele zale¿y od predyspozycji, postrzegania œwiata, uczciwoœci, analizowania tego, co siê wokó³ cz³owieka dzieje. Moim zdaniem studia dziennikarskie s¹ kompletnie niepotrzebne.
Czy podczas weekendĂłw oglÂąda Pan "Fakty" i konkurencyjne programy informacyjne?
OglÂądam wszystkie programy informacyjne w telewizji.
Ma³¿eùstwo Pana i Anny Lis mo¿na nazwaÌ telewizyjnym?
MoÂżna.
Jak siĂŞ PaĂąstwo poznaliÂście?
To by³o jeszcze wtedy, gdy pracowaliœmy po drugiej stronie ulicy, czyli na Augustówce 3. Mieliœmy mo¿liwoœÌ podgl¹dania studia, pewnego dnia obserwowaliœmy próbê kamerow¹ i akurat by³a tam Anna Lis. Zapyta³em Tomka Lisa, co on na to. Powiedzia³, ¿e jest taka "lisia", ja na to: to chyba ok.
Kto rzÂądzi w PaĂąstwa zwiÂązku: Âżona, Pan, czy pies?
Antoni.
Tak. Antoni jest piĂŞcioletnim bulterierem, od ktĂłrego jestem absolutnie uzaleÂżniony.
Na³óg?
Tak, caÂłe Âżycie kochaÂłem bulteriery, myÂślĂŞ, Âże tak zawsze bĂŞdzie. To jest pies, ktĂłry ma charakter.
Po Panu?
Nie, bardziej po Tomku Sekielskim. To jest rasa, która potrafi udowodniÌ, ¿e nie bêdzie wykonywaÌ kretyùskich zadaù swojego pana. To, ¿e on poleci za patykiem i go z³apie to jest ok., ale niekoniecznie musi go przynieœÌ, bo to wiadomo, ¿e skoro z³apa³, to mo¿e go przynieœÌ.
Ale jaki wpÂływ ma Tomasz Sekielski?
Na Antoniego?
Tak.
Antek jak go widzi to mdleje. To jest jeden znany mi przypadek wÂśrĂłd bulterierĂłw, Âże pies widzÂąc takiego czÂłowieka merda ogonem, a po chwili pada. NaprawdĂŞ.

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Intuicja A.I.W.L.I.S nie zawiodÂła - Ania w Dniu Na ÂŻywo :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Lukn¹³em o 'wpó³do' kto siedzi przed komputerem za Kondratowicz i ju¿ wiedzia³em...
W tym tygodniu marzenia speÂłniajÂą siĂŞ codziennie!Jak to dobrze,Âże jest Âłikend
Jeszcze trochĂŞ i zacznĂŞ pisaĂŚ wiersze... :rozglada:
o tym jak ciĂŞÂżko ÂżyĂŚ bez...
TVN24!
bez FaktĂłw,Dnia na ÂŻywo,bez raportĂłw,Magazynu..

...........bez patosu :hahaha:
Lukn¹³em o 'wpó³do' kto siedzi przed komputerem za Kondratowicz i ju¿ wiedzia³em...
W tym tygodniu marzenia speÂłniajÂą siĂŞ codziennie!Jak to dobrze,Âże jest Âłikend

Jeszcze trochĂŞ i zacznĂŞ pisaĂŚ wiersze... :rozglada:

o tym jak ciĂŞÂżko ÂżyĂŚ bez...

TVN24!

bez FaktĂłw,Dnia na ÂŻywo,bez raportĂłw,Magazynu..

...........bez patosu :hahaha:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Ja siĂŞ cieszĂŞ,Âże Ani nie bĂŞdzie w weekend,bo nie bĂŞdĂŞ miaÂł czasu oglÂądaĂŚ telewizyjnego pudÂła.w weeeeekendy pracy jest duuuuÂżo
Na pocieszenie wklejam niezwyk³¹ metamorfozê niezwyk³ego motyla :szalony:
to zdjĂŞcie z wywiadu z A.I.W.L.I.S :
Do zobaczenia do poniedziaÂłku:DnÂŻ?
[ Dodano: Wto Sie 22, 2006 12:05 am ]
No i poniedziaÂłek nadszedÂł
DnÂŻ :
Teraz juÂż wiadomo "ktĂłra Âśpi,a ktĂłra jest natchniona" :
Czarna Madonna TVN24!
.....szkoda,Âże kaÂżdy serwis tak siĂŞ nie zaczyna
Na pocieszenie wklejam niezwyk³¹ metamorfozê niezwyk³ego motyla :szalony:

to zdjĂŞcie z wywiadu z A.I.W.L.I.S :

Do zobaczenia do poniedziaÂłku:DnÂŻ?

[ Dodano: Wto Sie 22, 2006 12:05 am ]
No i poniedziaÂłek nadszedÂł

DnÂŻ :

Teraz juÂż wiadomo "ktĂłra Âśpi,a ktĂłra jest natchniona" :

Czarna Madonna TVN24!

.....szkoda,Âże kaÂżdy serwis tak siĂŞ nie zaczyna
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Wszystkie fora majÂą userĂłw a to ma takÂże capsera
Mam nadziejĂŞ Âże jak coÂś siĂŞ waÂżnego bĂŞdzie dziaÂło to moÂżemy na ciebie liczyĂŚ.
I jeszcze taka refleksja mnie naszÂła. Nie ma chyba nikogo innego kto promowaÂłby na tym forum kogoÂś kto wczeÂśniej nie cieszyÂł siĂŞ zbytniÂą sympatiÂą forumowiczĂłw.To trzeba ci aveo przyznaĂŚ
. Ba. WidzĂŞ nawet Âże wiele osĂłb przekonaÂłeÂś do Anny JĂŞdrzejowskiej.

I jeszcze taka refleksja mnie naszÂła. Nie ma chyba nikogo innego kto promowaÂłby na tym forum kogoÂś kto wczeÂśniej nie cieszyÂł siĂŞ zbytniÂą sympatiÂą forumowiczĂłw.To trzeba ci aveo przyznaĂŚ

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
MiÂłe sÂłowa salladynie
moÂżecie liczyĂŚ na pewno na capsy z AniÂą Jot.
RzeczywiÂście,ja teÂż zauwaÂżam,Âże niektĂłre opinie dot.Ani przyjmujÂą juÂż tendencjĂŞ rosnÂącÂą ku tolerowaniu a nawet trawieniu jej na wizji.Co mnie cieszy,bo przynajmniej mogĂŞ siĂŞ podzieliĂŚ swoimi spostrzeÂżeniami dot.Ani
Erwin,Âświetne zdjĂŞcia! :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Cieszê siê tym wiêcej,¿e zd¹¿y³em wczoraj zrobiÌ jej tylko 3...
DnÂŻ :
dzieĂą niezwykle Âżywy,peÂłen groteski,farsy,komedii,paranoi i chaosu,
a w studiu wspaniaÂła Ania,ktĂłra dzielnie dzierÂżyÂła lejce prowadzÂącej i pokazaÂła kto tu rzÂądzi!marszaÂłek Jurek teÂż nie daÂł za wygranÂą,ale tylko on pokazaÂł,Âże nie miaÂł klasy...
ByĂŚ moÂże za 8 godzin...
[ Dodano: Czw Sie 24, 2006 12:36 am ]
No i By³a za 8 godzin..A ja?Powita³em j¹ w Dn¯ po czym znikn¹³em na ca³y dzieù w wir kapitalistycznego absurdu.Có¿,si³a wy¿sza...Zd¹¿y³em zrobiÌ JEDEN-JEDYNY caps!to straszne!jeden caps..
Szkoda Erwin,Âże dziÂś mnie nie poratowaÂłeÂś capsami..
Co ze mnie za fan!To siĂŞ nie moÂże wiĂŞcej powtĂłrzyĂŚ!Jak pogodziĂŚ 2 obowiÂązki jednoczeÂśnie...
JedyniuÂśki capsik DnÂŻ :
lecz te 14 sekund po dziesiÂątej pozostanÂą nieÂśmiertelne.........................
Dla niepocieszonych zamieszczam zdjêcie Ani trzeciego dnia sierpniowego roku bie¿¹cego,które ze wczeœniejszymi capsami tamtego piêknego dnia nie umieœci³em,
aby jej uÂśmiech wypeÂłniÂł caÂłe forum wÂłaÂśnie dzisiaj! :szalony:
Ah,proszĂŞ o RW,bo zaczynam siĂŞ nie wyrabiaĂŚ.....................
[ Dodano: PiÂą Sie 25, 2006 12:55 am ]
Jak najproÂściej pogodziĂŚ ze sobÂą dwa obowiÂązki?
SpóŸniÌ siê do pracy i jeszcze powiedzieÌ dlaczego!
Ale mam najprawdziwsze capsy! :jupi:
WyrobiÂłem siĂŞ.Oto DnÂŻ :
gruba kreska pod okiem podkreÂśla bÂłekit jej oczu..
w ogĂłle juÂż wiĂŞcej nic nie powiem
nawet jakbym musia³ spóŸniÌ siê dziœ jeszcze raz

RzeczywiÂście,ja teÂż zauwaÂżam,Âże niektĂłre opinie dot.Ani przyjmujÂą juÂż tendencjĂŞ rosnÂącÂą ku tolerowaniu a nawet trawieniu jej na wizji.Co mnie cieszy,bo przynajmniej mogĂŞ siĂŞ podzieliĂŚ swoimi spostrzeÂżeniami dot.Ani

Erwin,Âświetne zdjĂŞcia! :tanczy: :tanczy: :tanczy:
Cieszê siê tym wiêcej,¿e zd¹¿y³em wczoraj zrobiÌ jej tylko 3...
DnÂŻ :

dzieĂą niezwykle Âżywy,peÂłen groteski,farsy,komedii,paranoi i chaosu,
a w studiu wspaniaÂła Ania,ktĂłra dzielnie dzierÂżyÂła lejce prowadzÂącej i pokazaÂła kto tu rzÂądzi!marszaÂłek Jurek teÂż nie daÂł za wygranÂą,ale tylko on pokazaÂł,Âże nie miaÂł klasy...

ByĂŚ moÂże za 8 godzin...

[ Dodano: Czw Sie 24, 2006 12:36 am ]
No i By³a za 8 godzin..A ja?Powita³em j¹ w Dn¯ po czym znikn¹³em na ca³y dzieù w wir kapitalistycznego absurdu.Có¿,si³a wy¿sza...Zd¹¿y³em zrobiÌ JEDEN-JEDYNY caps!to straszne!jeden caps..

Co ze mnie za fan!To siĂŞ nie moÂże wiĂŞcej powtĂłrzyĂŚ!Jak pogodziĂŚ 2 obowiÂązki jednoczeÂśnie...

JedyniuÂśki capsik DnÂŻ :

lecz te 14 sekund po dziesiÂątej pozostanÂą nieÂśmiertelne.........................
Dla niepocieszonych zamieszczam zdjêcie Ani trzeciego dnia sierpniowego roku bie¿¹cego,które ze wczeœniejszymi capsami tamtego piêknego dnia nie umieœci³em,
aby jej uÂśmiech wypeÂłniÂł caÂłe forum wÂłaÂśnie dzisiaj! :szalony:

Ah,proszĂŞ o RW,bo zaczynam siĂŞ nie wyrabiaĂŚ.....................
[ Dodano: PiÂą Sie 25, 2006 12:55 am ]
Jak najproÂściej pogodziĂŚ ze sobÂą dwa obowiÂązki?
SpóŸniÌ siê do pracy i jeszcze powiedzieÌ dlaczego!
Ale mam najprawdziwsze capsy! :jupi:
WyrobiÂłem siĂŞ.Oto DnÂŻ :

gruba kreska pod okiem podkreÂśla bÂłekit jej oczu..

w ogĂłle juÂż wiĂŞcej nic nie powiem

nawet jakbym musia³ spóŸniÌ siê dziœ jeszcze raz

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
DziĂŞki Erwin,super caps :jupi: Masz jeszcze jakieeeeÂś
Z gÂłowy mi wyleciaÂło,Âżeby czyhaĂŚ na Jej profil!PoznajĂŞ ten granatowy Âżakiet i bluzkĂŞ w niebieskie paseczki,ale nie moge zidentyfikowaĂŚ daty tego capsa :hmm:
NaprawdĂŞ w tym tyg.daÂłem plamĂŞ..Ani razu nie obejrzaÂłem DnÂŻ caÂłego!Âżadnego RP!Nie pamiĂŞtam w ogĂłle z kim Ania dyÂżurowaÂła :hmm: Z TadlÂą,SakowskÂą,Kondratowicz..no idea!
I jeszcze ten 1 caps.......BEZ KOMENTARZA
x:
Dzisiaj za to siĂŞ popisaÂłem.Istny majstersztyk(jak napisaÂło fonetycznie kiedyÂś TVN24
- w sumie nie wiem czy takie s³owo w polskim tak zapisane funkcjonuje :mhm: )Capsów troszkê wiêcej,aby nasyciÌ siê ich widokiem w weekend,który ju¿ na dobre siê rozpocz¹³
A Ania caÂły tydzieĂą,niestrudzenie w DnÂŻ....
:rozglada:
DzieĂą na ÂŻywo!
czy tam z ty³u nie przechodzi czasem jej m¹¹¿?Przecie¿ dziœ tzn ju¿ wczoraj w³aœciwie,nie wydawa³ Faktów
DziÂś tzn wczoraj
nowa bluzeczka pod Âżakietem,koÂłnierzyk subtelny,bez niebezpiecznie nisko zapiĂŞtych guzikĂłw
witam.......
i zapraszam na kolejny serwis w dniu na Âżywo w poniedziaÂłek
............
[ Dodano: Pon Sie 28, 2006 8:47 pm ]
no i dzieĂądobry w poniedziaÂłkowym serwisie
poprowadzonym
niebanalnie
nietuzinkowo charakterologicznie
i nie moÂże byĂŚ inaczej :brawa:
Kolejny DnÂŻ na 6+! :spiewa:
[ Dodano: Wto Sie 29, 2006 3:12 pm ]
Oto kolejny wyÂśmienicie poprowadzony DnÂŻ! :
Tym razem o 'wpó³do'...Przynajmniej pe³niej siê zaprezentowa³a!
Hmmm,sk¹d ja znam ten krój kostiumu i ró¿ :mhm: A tak!to przecie¿ ten,który nosi³a rok temu,ale do innej fryzury.zupe³nie odmiennej!myœla³a,¿e wszyscy zapomn¹ o tym kostiumie
PrzyszedÂł czas rozstania...
na pó³ godziny :szalony: Dn¯ foreva!
[ Dodano: Czw Sie 31, 2006 1:23 am ]
jak juÂż siĂŞ wczeÂśniej wyraziÂłem foreva i tak siĂŞ wÂłaÂśnie okazuje
DzieĂą na ÂŻywo Âżwawo! :tanczy:
witam w serwisie :jupi:
robienie capsĂłw to nie sztuka.
ani teÂż ich umiejĂŞtne ich dobieranie.
bo sztuka nie tkwi w rzemioÂśle.........................
ps.sztukÂą jest rĂłwnieÂż to,aby mi ktoÂś z tego forum odpowiedziaÂł w tym temacie
[ Dodano: Czw Sie 31, 2006 11:34 pm ]
Ania w Dn¯ dziœ o 'wpó³do',to 2gi raz w tym tyg.!
te skupienie na twarzy,te poÂświĂŞcenie...
i te de i te pe
Ania byÂła dziÂś nawet w Faktach.mowa byÂła o wpadkach nie tylko na wizji.co musiaÂło siĂŞ takiego zdarzyĂŚ,Âże Ania z BeatÂą TadlÂą tak siĂŞ chichotaÂły :hmm:
Jeœli jeszcze s¹ g³osy,¿e Ania jest sztywna,to w dzisiejszych Faktach mit ten zosta³ obalony!W ¿yciu,na luzie,bez kamer i mikrofonów jest zupe³nie inaczej.Dziêki fanowi prowadz¹cej Fakty,chichot ten zosta³ utrwalony!Ania ukry³a twarz na stole,by póŸniej wybuchn¹Ì œmiechem,a Beata Tadla ³apie siê za g³owê
Ania z TadlÂą sÂą kapitalne! :tanczy:

NaprawdĂŞ w tym tyg.daÂłem plamĂŞ..Ani razu nie obejrzaÂłem DnÂŻ caÂłego!Âżadnego RP!Nie pamiĂŞtam w ogĂłle z kim Ania dyÂżurowaÂła :hmm: Z TadlÂą,SakowskÂą,Kondratowicz..no idea!
I jeszcze ten 1 caps.......BEZ KOMENTARZA

Dzisiaj za to siĂŞ popisaÂłem.Istny majstersztyk(jak napisaÂło fonetycznie kiedyÂś TVN24

Wydaje ci siĂŞErwin pisze:Aveo, znowu tworzysz monolog?

DzieĂą na ÂŻywo!

czy tam z ty³u nie przechodzi czasem jej m¹¹¿?Przecie¿ dziœ tzn ju¿ wczoraj w³aœciwie,nie wydawa³ Faktów

DziÂś tzn wczoraj

witam.......

i zapraszam na kolejny serwis w dniu na Âżywo w poniedziaÂłek

[ Dodano: Pon Sie 28, 2006 8:47 pm ]
no i dzieĂądobry w poniedziaÂłkowym serwisie

poprowadzonym

niebanalnie

nietuzinkowo charakterologicznie

i nie moÂże byĂŚ inaczej :brawa:

Kolejny DnÂŻ na 6+! :spiewa:
[ Dodano: Wto Sie 29, 2006 3:12 pm ]
Oto kolejny wyÂśmienicie poprowadzony DnÂŻ! :

Tym razem o 'wpó³do'...Przynajmniej pe³niej siê zaprezentowa³a!

Hmmm,sk¹d ja znam ten krój kostiumu i ró¿ :mhm: A tak!to przecie¿ ten,który nosi³a rok temu,ale do innej fryzury.zupe³nie odmiennej!myœla³a,¿e wszyscy zapomn¹ o tym kostiumie

PrzyszedÂł czas rozstania...

na pó³ godziny :szalony: Dn¯ foreva!

[ Dodano: Czw Sie 31, 2006 1:23 am ]
jak juÂż siĂŞ wczeÂśniej wyraziÂłem foreva i tak siĂŞ wÂłaÂśnie okazuje

DzieĂą na ÂŻywo Âżwawo! :tanczy:
witam w serwisie :jupi:

robienie capsĂłw to nie sztuka.

ani teÂż ich umiejĂŞtne ich dobieranie.

bo sztuka nie tkwi w rzemioÂśle.........................

ps.sztukÂą jest rĂłwnieÂż to,aby mi ktoÂś z tego forum odpowiedziaÂł w tym temacie

[ Dodano: Czw Sie 31, 2006 11:34 pm ]
Ania w Dn¯ dziœ o 'wpó³do',to 2gi raz w tym tyg.!

te skupienie na twarzy,te poÂświĂŞcenie...

i te de i te pe

Ania byÂła dziÂś nawet w Faktach.mowa byÂła o wpadkach nie tylko na wizji.co musiaÂło siĂŞ takiego zdarzyĂŚ,Âże Ania z BeatÂą TadlÂą tak siĂŞ chichotaÂły :hmm:

work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Mam proœbê do ciebie aveo. Chcialem pokazaÌ mojej mamie zdjêcie Anny Jêdrzejowskiej (to w krawacie) ale niestety siê ju¿ nie wyœwietla tutaj. Prosze zamieœÌ je jeszcze raz
Z gĂłry dziĂŞkujĂŞ.

Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!