[TVN] Top Model
Moderator: Łukasz
Re: Top Model . Zostań Modelką
Mam tylko nadzieję, że Anna Bałon nie dojdzie do finału TM. O ile wiem, niestety znajdzie się w ostatniej 5 bądź 4 dziewczyn, ale proszę - niech nie dojdzie do finału - Polacy już raz pokazali jak wybierają. Kolejna płaczka... Niech się uspokoi, bo dobrze to nie wróży "nienawidzę Doroty!", LOL
This is not the end, this is not the beginning.
Anna będzie w finałowej piątce , w finale nie wiadomo 

Oby to nie była prawda. Jedyna porządna dziewczyna z tej trójki to Olga.
http://teleshow.pl/gid,13905359,img,139 ... caid=5d391
ale to nic pewnego że one są w finale także poczekamy zobaczymy
jeśli to prawda to dziwny skład

Olga jest piękna, ale wydaje mi się, ze jeden z jurorów ma racje - jest modelka jednej twarzy.Amy pisze:Oby to nie była prawda. Jedyna porządna dziewczyna z tej trójki to Olga.
Moim zdaniem najlepiej radzi sobie Viktoria Driuk i Vera Suprunenko. Początkowo nie były moimi faworytkami, ale na zdjęciach wyglądają niesamowicie.
Fajnie jakby Olga wygrała. Jest najładniejsza i chyba też najbardziej inteligentna ze wszystkich 
Nie wiem dlaczego, ale większość dziewczyn w tym programie budzi u mnie negatywne emocje. Ciągle się obgadują, są dziecinne, obrażają się, emocjonują bez potrzeby...

Nie wiem dlaczego, ale większość dziewczyn w tym programie budzi u mnie negatywne emocje. Ciągle się obgadują, są dziecinne, obrażają się, emocjonują bez potrzeby...

I dodatkowo jestem zdziwiona, że tak naprawdę tylko 2-3 dziewczyny umiały powiedzieć coś, cokolwiek po angielsku. W zeszłej edycji tak naprawdę tylko Papierska nie umiała nic wydukać ("How old are you?" ... "Co on mówi???", lol), a teraz jest gorzej, może nie tak źle jak z Papierską, ale więcej dziewczyn nie zna dobrze języka.
I Bałon... Rozmowa z Anją była jedną, wielką, żałosną katastrofą, lol. Zbyt pewna siebie, a zadań dobrze nie wykonuje.
Trzymam kciuki za Olgę, Oliwię, Wierę i w sumie za Michalinę też, bo ma szanse zaistnieć w świecie mody.
I Bałon... Rozmowa z Anją była jedną, wielką, żałosną katastrofą, lol. Zbyt pewna siebie, a zadań dobrze nie wykonuje.
Trzymam kciuki za Olgę, Oliwię, Wierę i w sumie za Michalinę też, bo ma szanse zaistnieć w świecie mody.

Moimi faworytkami są Dorota, Olga i Michalina. Dobrze, że nMagdalena zrezygnowała, w ogóle mi się nie podobała. Fajnie, że w tej edycji jest dużo Anji Rubik 

Nie rozumiem tego zachwytu nad Michaliną.
Poza Olgą, ta dziewczyna po ciąży jest jeszcze fajna (nie pamiętam imienia), ale chyba wiek jest tu przeszkodą do kariery w świecie mody?
Bałon rzeczywiście katastrofa - pewnie za tydzień odpadnia.
I tak dziwne, że tak długo się utrzymała. Szkoda, że nie ma relacji z domu modelek. Ciekawe jak jej się żyje z koleżankami
A za tydzień odcinek z Magdą Gessler. 
Poza Olgą, ta dziewczyna po ciąży jest jeszcze fajna (nie pamiętam imienia), ale chyba wiek jest tu przeszkodą do kariery w świecie mody?
Bałon rzeczywiście katastrofa - pewnie za tydzień odpadnia.

Ma szansę zaistnieć w świecie mody, bo wie czego chce i psychicznie może wytrzymać - w przeciwieństwie do niektórych dziewczyn.Łukasz pisze:Nie rozumiem tego zachwytu nad Michaliną.
Dorota - bo o niej mowa. Też ją lubię i uważam, że wiek tu akurat nie ma aż takiego znaczenia, jak to jak wychodzi na zdjęciach i jak prezentuje się na wybiegu. Kibicuję jej i mam nadzieję, że zajdzie jak najdalej.Łukasz pisze:ta dziewczyna po ciąży jest jeszcze fajna (nie pamiętam imienia), ale chyba wiek jest tu przeszkodą do kariery w świecie mody?

Dołączam się do tego apelu, jednakże nie sądzę, żeby odpadła tak szybko...Łukasz pisze:Bałon rzeczywiście katastrofa - pewnie za tydzień odpadnie.I tak dziwne, że tak długo się utrzymała.
Ano szkoda. Z koleżankami nie żyje się jej pewnie najlepiej, bo skoro mnie irytuje, a oglądam ją tylko przez godzinę tygodniowo, to je pewnie jeszcze bardziej.Łukasz pisze:Szkoda, że nie ma relacji z domu modelek. Ciekawe jak jej się żyje z koleżankamiA za tydzień odcinek z Magdą Gessler.

A w przyszłym tygodniu sesja z jedzeniem

Anna Bałon jest w Top 3, przykro mi
całe Opole o tym mówi

NIEEEEEEEEEEEEEE...Kuba pisze:Anna Bałon jest w Top 3, przykro micałe Opole o tym mówi
Mam tylko nadzieję, że nie wygra TM.
W takim razie Olga i Michalina też w 3 (?)
I po co Viera wzięła ten telefon... Tak to kompletnie nienadająca się do tego programu Ania odpadłaby. To, co w dzisiejszym odcinku wyprawiała podczas kręcenia reklamy było żałosne.

Viera wróć!!!
Gdyby nie ten telefon, Bałon odpadłaby nareszcie z TM. A tak prześlizgnie się do finału. Mamy 66 %, że wygra ładna, wychowana i mająca szanse na zaistnienie w świecie mody (patrz: Michalina i Olga).
Lubię Dorotę i uważam, że świetnie wychodzi na zdjęciach. Oliwia, Asia i Honorata również bardzo dobrze zaprezentowały się w tej sesji. Szkoda, że jest ktoś, kto zabierze jednej z nich miejsce w finale...
Za tydzień odcinek z udziałem projektantów.
Chyba jednak będzie on trochę wcześniej, bowiem po ostatnim odcinku odpadły jednocześnie dwie uczestniczki, a w następny odcinek jest odcinkiem półfinałowym z Paryża - czyli finał może być już 30 listopada.Adrian ;P pisze:Tak jak się spodziewałem ta edycja jest dłuższa o 1 odcinek. Finał będzie 7 grudnia