Gadżety TVN
Moderator: Łukasz
wygaszacz tvn
Lecz faithlessa nie mnie.Ja chcĂŞ byĂŚ dalej uzaleÂżniony. 
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
A ja ostatnio zamĂłwiÂłem sobie [oczywiÂście w firmie co robi nadruki] koszulkĂŞ z logo TVN + napis GRUPA ITI.
Jestem bardzo zadowolony z jakoÂści nadruku a na efekty na ulicy z takÂą koszulkÂą nie trzeba czekaĂŚ.
Jak ktoÂś chce to mogĂŞ daĂŚ zdjĂŞcie na forum.
Pozdrawiam
Jestem bardzo zadowolony z jakoÂści nadruku a na efekty na ulicy z takÂą koszulkÂą nie trzeba czekaĂŚ.
Pozdrawiam
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
Dobry patentAnonymus pisze:A ja ostatnio zamĂłwiÂłem sobie [oczywiÂście w firmie co robi nadruki] koszulkĂŞ z logo TVN + napis GRUPA ITI.
Pozdrawiam

Na jakie adresy wy piszecie?
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
pytanie
Dlaczego na stronie http://www.tvn.tivi.pl w dziale gadzety jest tak malo fotek? Gdzie sÂą zdjecia jakis dlugopisow, naklejek czy widokowek? Moge uzyczyc kilka zdjec
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
a
JeÂżeli chodzi o TVN to kaÂżdym razem do dzialu kontaktu z widzami - tak samo do tvp. A jeÂśli chodzi o radio to gadzety ZETKI dostalem od Marzeny Chelminiak. jej adres e-mail jest na jej stronie
ChcieliÂście to macie
PoniÂżej zdjĂŞcia mojej koszulki z logo TVN.
Mo¿e jakoœÌ zdjêÌ nie jest najlepsza, bo chcia³em je zmniejszyÌ, ¿eby mniej zajmowa³y miejsca.

[PS. JeÂżeli by ktoÂś chciaÂł dane tej firmy w ktĂłrej ten nadruk zamawiaÂłem to piszcie]

PoniÂżej zdjĂŞcia mojej koszulki z logo TVN.
Mo¿e jakoœÌ zdjêÌ nie jest najlepsza, bo chcia³em je zmniejszyÌ, ¿eby mniej zajmowa³y miejsca.
[PS. JeÂżeli by ktoÂś chciaÂł dane tej firmy w ktĂłrej ten nadruk zamawiaÂłem to piszcie]
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
ZamawiaÂłem to przez internet. A zamĂłwienia moÂżna wysÂłaĂŚ z ich strony:
http://www.888.com.pl - Tam trzeba klikn¹Ì w link 'Twój w³asny projekt'
Ten nadruk to flex - jest bardzo trwaÂły, koszulka byÂła prana i jak z tego co widzĂŞ to nic jej nie grozi
PS. Celowo pogarsza³em jakoœÌ zdjêcia, ¿eby mniej zajmowa³o na serwerze i wysz³o jakby ten nadruk by³ zamazany, jednak to jest tylko takie z³udzenie na zdjêciu. Nadruk jest bardzo starannie zrobiony - niczym oryginalna koszulka. Ogó³em super i polecam tê firmê :-)
Cena [³¹cznie z przesy³k¹] to 41 PLN.
http://www.888.com.pl - Tam trzeba klikn¹Ì w link 'Twój w³asny projekt'
Ten nadruk to flex - jest bardzo trwaÂły, koszulka byÂła prana i jak z tego co widzĂŞ to nic jej nie grozi

PS. Celowo pogarsza³em jakoœÌ zdjêcia, ¿eby mniej zajmowa³o na serwerze i wysz³o jakby ten nadruk by³ zamazany, jednak to jest tylko takie z³udzenie na zdjêciu. Nadruk jest bardzo starannie zrobiony - niczym oryginalna koszulka. Ogó³em super i polecam tê firmê :-)
Cena [³¹cznie z przesy³k¹] to 41 PLN.