pierwszy wpis i od razu w najciekawszym temacie :tanczy:
o Kindze Rusin pojawilo sie ostatnio kilka nawet ciekawych textow w plotkarskich posemkach

na pierwszej stronie ÂŚwiat & Ludzie widnieje napis " Kinga Rusin Odpoczywa po taĂącu we WÂłoszech"
fragment textu...
" Z cĂłreczkami szuka zimy w Alpach"
DaÂła sÂłowo, Âże wreszcie poÂświĂŞci Poli i Idze wiĂŞcej czasu i dotrzymuje sÂłowa. WyjechaÂły na urlop do WÂłoch. Dwutygodniowy urlop dziennikarka zaplanowaÂła specjalnie tak, Âżeby wrĂłciĂŚ tuÂż przed BoÂżym Narodzeniam. ÂŚwiĂŞta spĂŞdzi w domu.(...) "
pozniej jest o wysiÂłku zwiÂązanym z TzG... o nartach i o poszukiwaniu zimy
" Plany krzy¿uje im wiosenna pogoda. Nie ma sniegu, zamkniêto czêœÌ stoków. Du¿o czasu straci³y na szukanie.. zimy- mówi nam znajoma dziennikarki.
nastepny text o jest przepowiedniÂą wrĂłzki Gabi o przyszÂłoÂści Kingi Rusin...
Na okÂładce napis : " NiezwykÂła przepowiednia na 2007 rok"
text:
" za 3 lata zaÂłozy rodzinĂŞ!
W ubieg³ym roku wyros³a na jedn¹ z najwiêkszych polskiech gwiazd. Zapowiada, ¿e po zyciowych zakretach wreszcie wyszla na prosta. Ma czyste konto i mo¿e uk³adaÌ ¿ycie od nowa. Czy ak jest naprawdê? O przysz³oœÌ Kingi Rusin zapytaliœmy wró¿kê...
-Ma wiele szczĂŞÂścia, numerologiczne trĂłjki to farciarze- mĂłwi Rewii Gabi.
- NadchodzÂący rok to dla niej wielka szansa- dodaje rozkÂładajÂąc karty tarota- przede wszystkim musi pogodzic siĂŞ z rozwodem. Karty pokazujÂą, Âże na razie nie chce i nie moÂże stworzyĂŚ nowego zwiÂązku, choĂŚ juz wkrĂłtce pojawi siĂŞ mĂŞÂżczyzna, z ktĂłrym w niwdalekiej przyszÂłoÂści uÂłozy sobie Âżycie.
Nie jest gotowa na mi³oœÌ
Tymczasem w wywiadach Kinga Rusin zapewnia, ¿e jest gotowa na now¹ mi³oœÌ. Karty mówi¹ inaczej.- Karta ograniczeù i poszukiwania pokazuje, ¿e Kinga nie mo¿e siê odnaleŸÌ, nie wie, czego chce. Wci¹¿ oglada siê za siebie, cierpi. Karta ksiêzyca pokazuje, ¿e boi siê niepewnej przysz³oœci. Dopóki nie pogodzi siê z rozstaniem, nie odnajdzie szczêscia- ostrzega wró¿ka.
Prezenterka zmaga siê dzis z demonami przesz³oœci. Jej by³y m¹¿, zwi¹zany obecnie z jej by³¹ przyjació³k¹ Hanna Smuktunowicz, kupi³ dom w Konstancinie, kilka kilometrów od domu Kingi. Chcia³ byÌ bli¿ej dzieci. Wtedy Kinga postanowi³a przeprowadziÌ siê z córkami do Warszawy.
- Musi zrozumieĂŚ, Âże nie ma tego zÂłego, co by na dobre nie wyszÂło. ZwiÂązek z Tomaszem Lisem i tak rozpadÂłby siĂŞ w ciÂągu najbliÂższych piĂŞciu lat. A juÂż za trzy lata Kinga stworzy staÂły, nowy zwiÂązek. MĂŞÂżczyznĂŞ swojego Âżycia pokocha byc moÂżejuÂż w 2007 roku- WrĂłzy Gabi.
Jednak Tomasz Lis nie zniknie z ¿ycia Kingi- Jego partnerka wkrótce bedzie w ci¹¿y. Ale ich zwiazek nie przetrwa- mówi Rewii Gabi.- On bardzo kocha swoje dzieci. Bêdzie sie nimi zajmowa³, zapewni im wykszta³cenie. Dziêki temu zblizy sie di Kingi i bedzie ¿a³owa³ rozstania z ni¹. Kinga Rusin rozwiod³a sie z Tomaszem Lisem pod koniec czerwca. W dzieciùstwie sama prze¿y³a rozpad zwi¹zku rodziców, wiêc ba³a siê, by nie ucierpia³y jej córki:6-letnia Iga i 9-letnia Pola. ¯eby zapomniec o rozstaniu rzuci³a sie w wir pracy. Bardzo pomóg³ jej powrót przed kamerê, bo dotychczas swoje ambicje poœwieci³a dla kariery mê¿a- Pieni¹dze j¹ kochaj¹, a kariera bêdzie siê rozwijaÌ- wró¿y Gabi.
Skazana na sukces
- Teraz najwazniejsze s¹ dla mnie dzieci. Chce spêdzaÌ wiêcej czasu z córkami- deklaruje w rozmowie z Rewi¹ Kinga. - W przysz³ym roku bedê tez czêœciej odwiedzac stajniê. Nie chce narazie mówiÌ o mi³oœci- Wystarczy, ¿e udowodni³am sobie, ¿e jestem kobieca i atrakcyjna. Czuje ¿e mogê zmienic swoje ¿ycie- mówi Rewii prezenterka.- Kinga za³o¿y now¹ rodzinê w 2010 roku. To bedzie jej szczêsliwy rok- koùczy wró¿be Gabi.
Wró¿ka Gabi przepowiada:
Kinga to numerologiczna trójka : wra¿liwa, ma doskona³¹ intuicjê. Powinna s³uchac serca, nie tylko kierowaÌ siê rozs¹dkiem. Wci¹¿ jest w niej ma³a dziewczynka. Potrzebuje mêskiego ramienia, by sie na nim oprzeÌ. Tarot pokazuje, ¿e jest ko³o niej mê¿czyzna, autorytet. To cz³owiek m¹dry, z zasobnym portwelem. Juz w nadchodzacym roku mo¿e sie w nim zakochaÌ. Zyczê jej szczêœcia i wiem, ¿e bedzie je mia³a"
we wczorajszym SE tez byl tekst o Kindze mozna go przeczytac na http://www.pudelek.pl
ale sie rzopisalam.....
sora za literowki ale mam nadzieje te zrozumiale pisalam....