Ja ju¿ 2 tygodnie temu, bêd¹c w Empiku kupi³em mamie ksi¹¿kê ''SpowiedŸ œwira'', gdy¿ ba³em, ¿e póŸniej jej nie bêdzie Kupi³em te¿ p³ytê z najlepszymi fragmentami ''Rozmów w t³oku''. Jednak nie rozpakowywa³em tego - liczê, ¿e po œwiêtach uda mi siê po¿yczyÌ to przeczytaÌ i obejrzeÌ
W poniedziaÂłek zobaczymy m.in. jak Szymon robi glebĂŞ :devil: , "LekcjĂŞ stylu" z udziaÂłem Ădwarda ÂĄckiego. W "Rozmowach w tÂłoku" bĂŞdÂą "Rozmowy w toku". Szymon jako Ewa Drzyzga, oczywiÂście.
Czyli Rozmowy w tÂłoku robiÂą siĂŞ coraz ciekawsze. CieszĂŞ siĂŞ, Âże Szymek postanowiÂł zrezygnowaĂŚ z standardowej formy i zrobiĂŚ coÂś innego. TydzieĂą temu sÂąd teraz Rozmowy w toku...
szymon.onet.pl pisze:Program "Szymon Majewski Show" poszukuje
twĂłrczych pracownikĂłw z praktykÂą telewizyjnÂą.
Oczekujemy na zgÂłoszenia od kandydatĂłw na
nastĂŞpujÂące stanowiska:
- redaktor kreatywny
- scenarzysta "RozmĂłw w tÂłoku"
- researcher z doÂświadczeniem dziennikarskim
- artysta-plastyk (rzemiosÂło artystyczne - tzw. zÂłota rÂączka)
Do wspó³pracy zapraszamy tak¿e aktorów-parodystów.
Prosimy o przesyÂłanie CV oraz elektronicznego portfolio na podany poniÂżej adres: [email protected]
WiĂŞcej szczegó³ów podaje dziennik.pl KolĂŞdowaĂŚ bĂŞdÂą m.in. Donald Tusk (wyznajÂący, Âże "wszystko to, bo wszystkich kocha") czy JarosÂław KaczyĂąski (chwalÂący siĂŞ swoim wychowaniem na ÂŻoliborzu). Widzowie wysÂłuchajÂą teÂż innych piosenek, specjalnie na tĂŞ okazjĂŞ wybranych przez Ădwarda ÂĄckiego, zamiast tradycyjnych kolĂŞd. "Nad barszczem bĂŞdzie moÂżna cieszyĂŚ uszka na przykÂład pieÂśniÂą "Majewski-gej" z programu Szymon Majewski Show" - zapowiadajÂą twĂłrcy programu. Sam Ădward ÂĄcki serdecznie zaprasza do oglÂądania specjalnego wydania programu, ktĂłry poprowadzi. Swoim zwolennikom Âżyczy zaÂś bardzo wesoÂłych ÂświÂąt i milionĂłw zÂłotych (zĂŞbĂłw)
Emisja dziÂś o 21.55, a powtĂłrka dla takich osĂłb jak ja, ktĂłre nie mogÂą obejrzeĂŚ (poczÂątku) - jutro o 12.40