Pierwsza czêœÌ Raportu spokojnie Pawe³kowi up³ynê³a, g³ównie na odczytywaniu informacji i zapowiadaniu materia³ów kolegów redakcyjnych. A nie! Zapomnia³abym, na pocz¹tku ma³¹ wpadeczkê Pan Redaktor zaliczy³. :rozglada: Pomyli³ nazwisko pana, z którym o wypadku autokaru na Islandii, rozmawia³. :rozglada: Gdyby ktoœ wiedzia³ co dzia³o siê w drugiej czêœci to zachêcam do podzielenia siê wra¿eniami. Proszê siê nie krêpowaÌ.

ToÂś Ty Ojciec Duchowny? :devil: JeÂśli byÂłeÂś taki ciekawy, to trzeba byÂło samemu oglÂądaĂŚ, a wtedy niewiedza nie spĂŞdzaÂłaby Ci snu z powiek. :devil:t pisze:i kto byÂł w DpD?
A kto o 21 miaÂł MAGAZYN, czekam na spowiedÂź maniakĂłw TVN24 :devil:
Ale, Âże odkryÂłam wÂłaÂśnie w sobie nieznane dotÂąd pokÂłady dobroci :devil: donszĂŞ Ci, Âże DpD weekendy nie ma, a wczorajszy M24h prowadziÂła Anna JĂŞdrzejowska (o czym wiem z serwisĂłw PawÂła). A jakbyÂś chciaÂł wiedzieĂŚ kto dzisiejszy Magazyn prowadziÂł to musisz siĂŞ kogoÂś innego zapytaĂŚ bo ja nie wiem. :devil:
I Ciebie to cieszy? :> Ja, co prawda nie wierzyÂłam za bardzo w to, Âże PaweÂł moÂże kiedyÂś poprowadziĂŚ ten program. Nie ukrywan jednak, Âże w przypÂływach optymizmu miaÂłam odrobinĂŞ nadziei. A teraz jest mi strasznie przykro. :uhh:Black Jack '62 pisze:No i juÂż wszystko jasne w weekendy nie ma DzieĂą po dniu![]()
Chamstwo :nie: po trzykroĂŚ. :devil:Black Jack '62 pisze:WyciĂŞli weekend z tygodnia :devil:
PozostaĂąmy przy przyzwyczajeniu. Od czasu, kiedy udaÂło mi siĂŞ wygraĂŚ walkĂŞ z pewnym naÂłogiem - obce sÂą mi uzaleÂżnienia. :rozglada:Black Jack '62 pisze:Przyzwyczajona?DÂżastina pisze:A co ja mam powiedzieĂŚ, jako ta najbardziej przyzwyczajona. :uhh:No ja spodziewaÂłem siĂŞ raczej, Âże napiszesz uzaleÂżniona?
MoÂże tak siĂŞ cieszyÂł bo chwilĂŞ wczeÂśniej Anka z takim promiennym uÂśmiechem na serwis w jego imieniu zapraszaÂła.Black Jack '62 pisze:
A co Pan PaweÂł dziÂś taki uhahanay byÂł w tym pierwszym serwiso-raporcie?

I nie tylko widzĂłw, ale i odpytywanych kolegĂłw i koleÂżanki w wyÂśmienity nastrĂłj wprowadzaÂły :tanczy: Tak siĂŞ nam PaweÂłek wyluzowaÂł, Âże w imieniu Ank...Anny KalczyĂąskiej na kolejny serwis zaprosiÂł. :rozglada:Black Jack '62 pisze: SypaÂł dowcipami jak z rĂŞkawa - nawet wszystkich nie spamiĂŞtaÂłemAle dobre byÂły
Ja bym chciaÂła oczywiÂście.obieÂżyÂświat pisze:..co za zamierzchÂłe czasy :devil:DÂżastina pisze:Nie ma mojego ulubieĂąca w TV trzeba siĂŞ wiĂŞc jakoÂś posiÂłkowaĂŚ. A Âżyczliwi ludzie przychodzÂą z pomocÂą. DowiedziaÂłam siĂŞ, Âże we wtorkowym materiale Katarzyny Kolendy widaĂŚ byÂło PawÂła szarÂżujÂącego po sejmie. OdszukaÂłam ten materiaÂł
..a ja zrobiÂłem z tego capsy - jakbyÂście chciaÂły![]()