Paweł Łukasik

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

Ano nie bêdzie, bo nagrywaczka na drug¹ czêœÌ siê nie za³apa³a. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, ¿e nie mog³am odmówiÌ pomocy ludziom w potrzebie. :rozglada: W³aœnie uœwiadomi³am sobie jaka ja dobra i wspania³omyœlna jestem. :rozglada: Dla dobra bliŸniego by³am w stanie z ogl¹dania mojego telewizyjnego ulubieùca zrezygnowaÌ. Nigdy bym siebie o to nie podejrzewa³a. :rozglada:
Pierwsza czêœÌ Raportu spokojnie Pawe³kowi up³ynê³a, g³ównie na odczytywaniu informacji i zapowiadaniu materia³ów kolegów redakcyjnych. A nie! Zapomnia³abym, na pocz¹tku ma³¹ wpadeczkê Pan Redaktor zaliczy³. :rozglada: Pomyli³ nazwisko pana, z którym o wypadku autokaru na Islandii, rozmawia³. :rozglada: Gdyby ktoœ wiedzia³ co dzia³o siê w drugiej czêœci to zachêcam do podzielenia siê wra¿eniami. Proszê siê nie krêpowaÌ. :D
t pisze:i kto byÂł w DpD?
A kto o 21 miaÂł MAGAZYN, czekam na spowiedÂź maniakĂłw TVN24 :devil:
ToÂś Ty Ojciec Duchowny? :devil: JeÂśli byÂłeÂś taki ciekawy, to trzeba byÂło samemu oglÂądaĂŚ, a wtedy niewiedza nie spĂŞdzaÂłaby Ci snu z powiek. :devil:
Ale, Âże odkryÂłam wÂłaÂśnie w sobie nieznane dotÂąd pokÂłady dobroci :devil: donszĂŞ Ci, Âże DpD weekendy nie ma, a wczorajszy M24h prowadziÂła Anna JĂŞdrzejowska (o czym wiem z serwisĂłw PawÂła). A jakbyÂś chciaÂł wiedzieĂŚ kto dzisiejszy Magazyn prowadziÂł to musisz siĂŞ kogoÂś innego zapytaĂŚ bo ja nie wiem. :devil:
Black Jack '62 pisze:No i juÂż wszystko jasne w weekendy nie ma DzieĂą po dniu :D
I Ciebie to cieszy? :> Ja, co prawda nie wierzyÂłam za bardzo w to, Âże PaweÂł moÂże kiedyÂś poprowadziĂŚ ten program. Nie ukrywan jednak, Âże w przypÂływach optymizmu miaÂłam odrobinĂŞ nadziei. A teraz jest mi strasznie przykro. :uhh:
Black Jack '62 pisze:WyciĂŞli weekend z tygodnia :devil:
Chamstwo :nie: po trzykroĂŚ. :devil:
Black Jack '62 pisze:
DÂżastina pisze:A co ja mam powiedzieĂŚ, jako ta najbardziej przyzwyczajona. :uhh:
Przyzwyczajona? :D No ja spodziewaÂłem siĂŞ raczej, Âże napiszesz uzaleÂżniona? :lol2:
PozostaĂąmy przy przyzwyczajeniu. Od czasu, kiedy udaÂło mi siĂŞ wygraĂŚ walkĂŞ z pewnym naÂłogiem - obce sÂą mi uzaleÂżnienia. :rozglada:
Black Jack '62 pisze:
A co Pan PaweÂł dziÂś taki uhahanay byÂł w tym pierwszym serwiso-raporcie? :lol:
Mo¿e tak siê cieszy³ bo chwilê wczeœniej Anka z takim promiennym uœmiechem na serwis w jego imieniu zaprasza³a. :lol2: A mo¿e chcia³ zrobiÌ przyjemnoœÌ swojej fance? Przecie¿ wie, ¿e takiego rozbrykanego pana redaktora lubiê ogl¹daÌ i s³uchaÌ najbardziej :szalony:
Black Jack '62 pisze: SypaÂł dowcipami jak z rĂŞkawa - nawet wszystkich nie spamiĂŞtaÂłem :D Ale dobre byÂły :D
I nie tylko widzĂłw, ale i odpytywanych kolegĂłw i koleÂżanki w wyÂśmienity nastrĂłj wprowadzaÂły :tanczy: Tak siĂŞ nam PaweÂłek wyluzowaÂł, Âże w imieniu Ank...Anny KalczyĂąskiej na kolejny serwis zaprosiÂł. :rozglada:
obieÂżyÂświat pisze:
DÂżastina pisze:Nie ma mojego ulubieĂąca w TV trzeba siĂŞ wiĂŞc jakoÂś posiÂłkowaĂŚ. A Âżyczliwi ludzie przychodzÂą z pomocÂą. DowiedziaÂłam siĂŞ, Âże we wtorkowym materiale Katarzyny Kolendy widaĂŚ byÂło PawÂła szarÂżujÂącego po sejmie. OdszukaÂłam ten materiaÂł
..co za zamierzchÂłe czasy :devil:

..a ja zrobiÂłem z tego capsy - jakbyÂście chciaÂły :lol2:
Ja bym chciaÂła oczywiÂście. :D Obi :* dziĂŞki. PrzypomniaÂłeÂś mi o tym, Âże zapomniaÂłam Blacka zbesztaĂŚ z to, Âże zapodanego przeze mnie materiaÂłu nie obejrzaÂł. I gÂłupoty wypisywaÂł, jakoby koleÂżanka PawÂła na dalekim drugim planie umieÂściÂła. :nie: Na capsach widaĂŚ wyraÂźnie, Âże to jak najbardziej plan pierwszy. Potrafi siĂŞ ten nasz PaweÂłek umiejĂŞtnie zaprezentowaĂŚ. :spiewa:
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Dorotka969 »

oj DÂżastina :):) ja czuÂłam, Âże Pan PaweÂłek tak dobrze na Ciebie wpÂłynie :):) stÂąd ta dobroĂŚ :):) tylko pogratulowaĂŚ :) Pan PaweÂłek byÂłby z Ciebie dumny i na pewno jest :) mi siĂŞ w ogĂłle rzuciÂł w oczka PaweÂłka krawacik :):):):) taki inny i Âśliczny sam w sobie :) a Tobie jak tam DÂżastin podobaÂł sie??:> :)
marcinkowsky
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: marcinkowsky »

D¿astina pisze:Ano nie bêdzie, bo nagrywaczka na drug¹ czêœÌ siê nie za³apa³a. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, ¿e nie mog³am odmówiÌ pomocy ludziom w potrzebie. :rozglada: W³aœnie uœwiadomi³am sobie jaka ja dobra i wspania³omyœlna jestem. :rozglada: Dla dobra bliŸniego by³am w stanie z ogl¹dania mojego telewizyjnego ulubieùca zrezygnowaÌ. Nigdy bym siebie o to nie podejrzewa³a. :rozglada:
no i spotkaÂła ciĂŞ nagroda za te dobroĂŚ :D Tak siĂŞ skÂłada , Âże na wszelki wypadek jakbyÂś na przykÂład z notkÂą kiedyÂś chciaÂły nas opuÂściĂŚ , Âżeby byÂło was czym przekupiĂŚ badÂź zaszantaÂżowaĂŚ gromadzĂŞ tam coÂś nie coÂś z PawÂła ÂŁ. :lol:

no i z raportu akurat mam :D
DaĂŚ , czy nie daĂŚ :mhm:
A dam :lol:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Agatka...Agata Wolna....Agata zajęta....to już nie to samo...a zresztą... co za różnica... i tak jej nie ma ;( !!
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Marcinkowsky :mhm: nie wiem czy da³abym siê przekupiÌ? Chyba musisz siê bardziej staraÌ. :lol: ¯artowa³am oczywiœcie :* Mó³byœ jeszcze napisaÌ z kim i o czym rozprawia³ Pawe³. ;) A odpowiadaj¹c na pytanie Dorotki - mi bardziej podoba³ siê ten niebieski krawacik, któy tak piêknie komponowa³ siê z kolorem oczu Paw³a. :P
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

no i spotkaÂła ciĂŞ nagroda za te dobroĂŚ :D Tak siĂŞ skÂłada , Âże na wszelki wypadek jakbyÂś na przykÂład z notkÂą kiedyÂś chciaÂły nas opuÂściĂŚ , Âżeby byÂło was czym przekupiĂŚ badÂź zaszantaÂżowaĂŚ gromadzĂŞ tam coÂś nie coÂś z PawÂła ÂŁ. :lol:
Mnie nie zaszanta¿ujesz, ani nie przekupisz :D Jak bêdê chcia³a odejœÌ, to i tak odejdê :D

ProszĂŞ, capsy z podsumowania :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze: Mnie nie zaszanta¿ujesz, ani nie przekupisz :D Jak bêdê chcia³a odejœÌ, to i tak odejdê :D
A jeœli ja zdecydujê siê zakoùczyÌ swoj¹ dzia³alnoœÌ na forum to capsy z Paw³em nie bêd¹ robi³y na mnie ¿adnego wra¿enia. :rozglada: Ale póki co robi¹ i to piorunuj¹ce :szalony: Zw³aszcza ten ostatni z Podsumowania. :szalony: Pan Redaktor do koùca dy¿uru w znakomitym humorku :tanczy: spotêgowanym opowiastkami Jacka Pa³asiùskiego. :tanczy:
Na poÂżegnanie ÂżyczyÂł nam spokojnej nocy i udanego tygodnia. :tanczy: Nie wiem jak dla innych, ale dla mnie udany tydzieĂą, to tydzieĂą obfity w PawÂła :mhm: Jednak, pĂłki co PaweÂłka nie widaĂŚ i nie sÂłychaĂŚ. :uhh:
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

niom racja b³êkitny œliczny, ale ten w groszki to te¿ ca³kiem, ca³kiem :D:D:D:DD:D:D niom wiadomo, ¿e jak tydzien zaczyna siê od Pawe³ka to musi byÌ udany :)):):) i ten uœmiech :) fiu fiu :D
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

DÂżastina pisze:
not that kind pisze: Mnie nie zaszanta¿ujesz, ani nie przekupisz :D Jak bêdê chcia³a odejœÌ, to i tak odejdê :D
A jeœli ja zdecydujê siê zakoùczyÌ swoj¹ dzia³alnoœÌ na forum to capsy z Paw³em nie bêd¹ robi³y na mnie ¿adnego wra¿enia. :rozglada:
Ojej :uhh: Có¿ za apokaliptyczne wizji :uhh: Zatrwo¿y³em siê :rozglada:
No mam nadziejĂŞ, Âże jak co do czego przyjdzie, to ja bĂŞdĂŞ tym pierwszym, ktĂłry odejdzie :spiewa:

marcinkowsky - piĂŞkna postawa :D Tak trzymaĂŚ :D

A co tam i tu tak cicho, PawÂła dziÂś znowu nie ma :>
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

nie ma, ale bĂŞdzie :):):) innej opcji sobie nie wyobraÂżam :D przecieÂż dla DÂżastiny musi byĂŚ :D

[ Dodano: Wto Sie 28, 2007 3:35 pm ]
niom i jest :):) tylko, Âże w terenie :)
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:
DÂżastina pisze:
A jeœli ja zdecydujê siê zakoùczyÌ swoj¹ dzia³alnoœÌ na forum to capsy z Paw³em nie bêd¹ robi³y na mnie ¿adnego wra¿enia. :rozglada:
Ojej :uhh: Có¿ za apokaliptyczne wizji :uhh: Zatrwo¿y³em siê :rozglada:
No mam nadziejĂŞ, Âże jak co do czego przyjdzie, to ja bĂŞdĂŞ tym pierwszym, ktĂłry odejdzie :spiewa:
A co? Nie daÂłbyÂś rady dziaÂłaĂŚ tu bez nas? :rozglada: Chyba siĂŞ wzruszyÂłam. ;(
Black Jack '62 pisze:marcinkowsky - piĂŞkna postawa :D Tak trzymaĂŚ :D
Nigdy nie podejrzewaÂłabym go o takie kombinacje. :rozglada:
Dorotka969 pisze:nie ma, ale bĂŞdzie :):):)
SkÂąd wiedziaÂłaÂś? :>
Dorotka969 pisze:innej opcji sobie nie wyobraÂżam :D przecieÂż dla DÂżastiny musi byĂŚ :D
Dla DÂżastiny mĂłgÂłby byĂŚ codziennie. :lol2:
Dorotka969 pisze:niom i jest :):) tylko, Âże w terenie :)
Nie waÂżne czy w terenie, czy za stoÂłem prezenterskim - najwaÂżniejsze, Âże jest. :lol2: Prosto z sejmu profesjonalnie i zrozumiale zawiÂłoÂści na krajowej scenie politycznej nam tÂłumaczy. :tanczy:
not that kind
Bywalec
Bywalec

Post autor: not that kind »

Black Jack '62 pisze:Ojej :uhh: Có¿ za apokaliptyczne wizji :uhh: Zatrwo¿y³em siê :rozglada:
UmĂłwimy siĂŞ na raz, dwa, trzy... znikamy :devil:

PaweÂł z dziÂś :D :arrow:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Przepraszam p. KalczĂŞ i p. Arka za to, Âże takie nie tĂŞgie ich miny uwieczniÂłam, ale to nie wyraz mojej zÂłoÂśliwoÂści, tylko skutek proÂśby DÂżastiny, Âżeby ''minujÂącego'' PawÂła klatka po klatce niemal scpasowaĂŚ :D MuszĂŞ przyznaĂŚ, Âże i tak byÂłam Âłaskawa :devil:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

not that kind pisze: Przepraszam p. KalczĂŞ i p. Arka za to, Âże takie nie tĂŞgie ich miny uwieczniÂłam, ale to nie wyraz mojej zÂłoÂśliwoÂści, tylko skutek proÂśby DÂżastiny, Âżeby ''minujÂącego'' PawÂła klatka po klatce niemal scpasowaĂŚ :D
Anna i Arkadiusz wybaczÂą nam - mam nadziejĂŞ :rozglada: poniewaÂż oboje bardzo lubimy i cenimy. :D Nie mogÂłam siĂŞ oprzeĂŚ. PaweÂł taki zabawny w tej swojej niecierpliwoÂści jest :rozglada: SkoĂączyÂł nadawaĂŚ i juÂż nie byÂł w stanie w spokoju wysÂłuchaĂŚ pytania, ktĂłre Ania w stronĂŞ Arka kierowaÂła. :rozglada: Tak siĂŞ rozglÂądaÂł na prawo i lewo :lol: tak przewracaÂł oczami :lol: AÂż Âżal, Âże czegoÂś bardziej ekstremalnego nie uczyniÂł. :rozglada:
Dzisiaj PaweÂłek praktycznie opowiadaL nam o tym czego jego koledzy w ciÂągu dnia siĂŞ dowiedzieli :rozglada: Mam nadziejĂŞ, Âże jutro bĂŞdzie odwrotnie, Âże to PaweÂł bĂŞdzie innym dostarczaÂł informacji. :rydzyk:
not that kind pisze:MuszĂŞ przyznaĂŚ, Âże i tak byÂłam Âłaskawa :devil:
Ja mogĂŞ to potwierdziĂŚ :devil: Jednak ze smutkiem stwierdzam, Âże spotkaÂła nas kara za to szydzenie :uhh: LiczyÂłam jeszcze na PawÂłowe relacje w Raporcie Wieczornym i M24h, ale siĂŞ przeliczyÂłam :uhh:
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

wiesz DÂżastina ja mam jakoÂś takie przeczucia co do PaweÂłka :):) i dobrze znowu czuÂłam, Âże bĂŞdzie :):):):) Ten PaweÂłka uÂśmiech jest bezapelacyjny :):) niom mam nadziejĂŞ, Âże jutro nie bĂŞdzie w terenie tylko po prostu w studio :):) byle do jutra :)
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Dorotko coœ niedobrego siê dzieje z Twoimi przeczuciami, Pawe³ek raczej dziœ siê nie pojawi³. :mhm: No chyba, ¿e "w studio" oznacza³o bycie w pracy, ale nie na wizji. Jeœli tak, to ja tego nie ozumiem :nie: Jak mo¿na tak fenomenalnego dziennikarza chowaÌ gdzieœ po k¹tach :nie: Przecie¿ to niedorzecznoœÌ, ¿eby taki profesjonalny i pomys³owy dziennikarz nie móg³ dawaÌ upustu swojej erudycji i wznosiÌ siê na wy¿yny swojej kreatywnoœci :nie:
Dorotka969 pisze: byle do jutra :)
Pozostaje powtĂłrzyĂŚ. Zatem - byle do jutra. :rydzyk:
Dorotka969
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

niom D¿astina tez tego nie rozumiem. Rani¹ Nas i Pawe³ka, który pragnie siê z Nami spotkaÌ :) ale có¿, trochê potêsknimy czyt. 1 dzieù i bêdzie piêknie :):)

wiĂŞc byle do jutra :)
ODPOWIEDZ