(...) trwajÂą przygotowania do konkursu Miss World(?), w ktĂłrym sama mogÂłabyÂś wystartowaĂŚ(...)

Moderator: Łukasz
Pan Jacek bardzo szarmancki jest wzglĂŞdem swoich piĂŞknych redakcyjnych koleÂżanekMaciekw pisze:Jacek PaÂłasiĂąski do Anny [cytat z pamiĂŞci]:
(...) trwajÂą przygotowania do konkursu Miss World(?), w ktĂłrym sama mogÂłabyÂś wystartowaĂŚ(...)![]()
![]()
CaÂły dzieĂą byÂła.Ania dziÂś tylko w raporcie, czy caÂły Âżywy dzieĂą urzĂŞdowaÂła?
W œrodê by³a na ró¿owo (?), a w czwartek bodaj¿e na niebiesko, wiêc z tym wczuwaniem siê nie przesadzajZnów w bia³ym ¿akiecie widaÌ, ¿e wczuwa siê na maxa w rolê ... Panny M³odej
Super Express pisze:Ach, co to byÂł za Âślub!
W warszawskim koœciele Wizytek zaroi³o siê od gwiazd. W sobotê przysiêgê ma³¿eùsk¹ z³o¿yli sobie dziennikarka TVN 24 Anna Kalczyùska i szef TVN Turbo Maciej Maciejowski.
Pan Maciej chciaÂł do Âślubu pojechaĂŚ odkrytym dwuosobowym MG. Ale pogoda pokrzyÂżowaÂła plany i pan mÂłody przywiĂłzÂł narzeczonÂą czerwonym pontiakiem z 1927 roku. PannĂŞ mÂłodÂą do oÂłtarza poprowadziÂł ojciec, aktor Krzysztof KalczyĂąski (70 l.). Mama prezenterki, aktorka Halina Rowicka (56 l.), nie potrafiÂła ukryĂŚ wzruszenia. WÂśrĂłd goÂści wypatrzyliÂśmy m.in. JustynĂŞ Pochanke i AnitĂŞ Werner z TVN, aktorkĂŞ ZofiĂŞ CzerwiĂąskÂą i dziennikarkĂŞ ZofiĂŞ CzernickÂą.
MÂłodej parze gratuluje Justyna Pochanke
Ja teÂżJaka Âśliczna Panna MÂłoda
WiedziaÂłem, Âże Ania bĂŞdzie piĂŞknie wyglÂądaĂŚ
ÂŻe co? PrzyjaÂźniÂą siĂŞ? Jednak? Mocno?I Anita byÂła na Âślubie A jednak naprawdĂŞ mocno siĂŞ przyjaÂźniÂą
No jasneMaciekw pisze:Wszystkiego najlepszego mÂłodej parze![]()
Masz racjĂŞ, to byÂło do przewidzeniaWiedziaÂłem, Âże Ania bĂŞdzie piĂŞknie wyglÂądaĂŚ
JaJa teÂżSzkoda, Âże tylko jedno zdjĂŞcie jest w SE i do tego takie maÂłe... ale z drugiej strony na Ich miejscu nie chciaÂłbym chyba aby caÂła Polska oglÂądaÂła mĂłj Âślub :mhm:
Bardzo mnie cieszy ta przyjaŸù¯e co? PrzyjaŸni¹ siê? Jednak? Mocno?![]()
PS.
Ciekawe kto zÂłapaÂł bukiet
pawell pisze:Teraz "Fakt"
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 14 gości