Agata Wolna

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

Funckyrella pisze:Ja do mody koszulowej nic nie mam :D
..mi jest naprawdĂŞ wszystko jedno w czym bĂŞdzie o czym bĂŞdzie mĂłwiĂŚ ;(
..mam tylko marzenie Âżeby byÂła i Âżebym ja tego momentu nie przegapiÂł :hmm:
No to w takim razie, jeÂśli to prawda, to moÂże tego piernika zapodaj, co? :D
..nie piekÂłem Âżadnego piernika :uhh: :twisted:
Dzisiaj czekam sama na AgatĂŞ, czy w towarzystwie? :D
..nie mĂłwiĂŞ ani tak ani nie :uhh:
..nauczony bolesnym wczorajszym doÂświadczeniem ;(
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

obieÂżyÂświat pisze:..mi jest naprawdĂŞ wszystko jedno w czym bĂŞdzie o czym bĂŞdzie mĂłwiĂŚ ;(
..mam tylko marzenie Âżeby byÂła i Âżebym ja tego momentu nie przegapiÂł :hmm:
Nie chcê byÌ z³¹ wró¿k¹, ale dzisiaj chyba niczego nie przegapisz..... nie przegapimy :/
..nie piekÂłem Âżadnego piernika :uhh: :twisted:
:buzi: No juÂż nie piekliĂŚ mi siĂŞ tak bardzo :)
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Funckyrella pisze: Nie chcê byÌ z³¹ wró¿k¹, ale dzisiaj chyba niczego nie przegapisz..... nie przegapimy :/
W radio sÂłyszaÂłem, Âże F-16 rozpoczĂŞÂły loty i mieszkaĂący osiedla poÂłoÂżonego w sÂąsiedztwie bazy samolotĂłw protestujÂą. Od razu przed oczami zaczĂŞÂła jawiĂŚ mi siĂŞ Panna Agatta relacjonujÂąca i rozmawiajÂąca... :neutral: A tu nic? :evil:
Black Jack '62 pisze:juÂż siĂŞ czujĂŞ jak zakneblowany :xx:
Dlatego piszĂŞ bardzo powÂściÂągliwie powÂściÂągliwego posta i nie odpowiem na Âżadne Twoje pytanie Alchemik :nie:
PoczuÂłem siĂŞ dotkniĂŞty brakiem odpowiedzi na pytania.;( WykazujĂŞ jednak po czasie zrozumienie ;) Ale zapytaĂŚ wĂłwczas musiaÂłem.
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

Twoja wyrozumia³oœÌ mnie cieszy :D

Wczoraj doczyta³em ksi¹¿kê, która zakoùczy³a siê s³owami wydedukowanymi przez g³ównego bohatera, s³owami skierowanymi do piêknej i zacnej damy: I po wsze czasy karmiÌ Pani bêdziesz co dzieù nasze zmys³y ... . Myœla³em, ¿e siê poryczê ze wzruszenia, kiedy ten happy end czyta³em ... ;( Takie to mi siê piêkne i nierealne wyda³o zarazem ;( Sytuacja, w której pad³y s³owa, poza opisem bohaterki :D , nijak nie pasuje do naszej tutaj w w¹tku, ale znaczenie s³ów, chcia³oby siê i tu wcieliÌ w ¿ycie :) W ksi¹¿ce jednak znacznie ³atwiej przysz³o wszystko zrealizowaÌ g³ównemu bohaterowi, bo ani s³owa w niej o tvn24 nie by³o :devil:
O BoÂże PosÂłuchaÂł
Jak coÂś zaposiĂŞwezmĂŞ to to realizujĂŞ 8) Po cichu Ci powiem, Âże szantaÂż poskutkowaÂł :devil:
Ja do mody koszulowej nic nie mam Tylko po³¹czenie z marynar¹ wydaje mi siê takie ............ ma³o kobiece Tak wiêc koszulom mówiê - tak, a marynarom w po³¹czeniu z koszulami - nie.
OdnoÂśnie stroju. To wolaÂłbym, Âżeby Agata wystĂŞpowaÂła bez ... oczywiÂście bez marynary, a nie bez stroju w ogĂłle :szalony:

OK. to ja siĂŞ moÂże z Wami juÂż poÂżegnam :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Dżastina »

:o Nasz Blacky powoli dochodzi do siebie ;) W tym wÂątku nie mamy dziÂś powodĂłw do radoÂści :> MoÂże jutro ;)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. :lol2:
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:Wczoraj doczyta³em ksi¹¿kê, która zakoùczy³a siê s³owami wydedukowanymi przez g³ównego bohatera, s³owami skierowanymi do piêknej i zacnej damy: I po wsze czasy karmiÌ Pani bêdziesz co dzieù nasze zmys³y ... .
ZdradÂź tytuÂł :) Zarekomenduj autora :)
W tym wÂątku nie mamy dziÂś powodĂłw do radoÂści :> MoÂże jutro ;)
I pomyÂśleĂŚ, Âże takie radosne w swej formule, ÂświĂŞta zbliÂżajÂą siĂŞ :uhh:
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze::o Nasz Blacky powoli dochodzi do siebie ;) W tym wÂątku nie mamy dziÂś powodĂłw do radoÂści :> MoÂże jutro ;)
Taki bezruch - niemal - w wÂątku moÂże mieĂŚ dwie przyczyny :mhm:
1. Forumowicze wybyli na ÂświÂąteczne zakupy.
2. Gwiazda, miast pracowaĂŚ, udaÂła siĂŞ w pogoĂą za podarunkami dla najbliÂższych :) KorzystajÂąc z tymczasowej Âłaski pracodawcĂłw, pewnie wkrĂłtce popadnie w ÂświÂątecznÂą nieÂłaskĂŞ ;(
Nie wiem, czy mogĂŞ :> Nie wiem czyÂś peÂłnoletni? :lol2:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze: KorzystajÂąc z tymczasowej Âłaski pracodawcĂłw, pewnie wkrĂłtce popadnie w ÂświÂątecznÂą nieÂłaskĂŞ ;(
Dla widzĂłw szczĂŞÂście, dla niej nieszczĂŞÂście :neutral: Zobaczymy jak bĂŞdzie :)
Black Jack '62 pisze:
Nie wiem, czy mogĂŞ :> Nie wiem czyÂś peÂłnoletni? :lol2:
ÂŚmiaÂło! :lol2:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Alchemik pisze:Dla widzĂłw szczĂŞÂście, dla niej nieszczĂŞÂście :neutral: Zobaczymy jak bĂŞdzie :)
A wiĂŞc byĂŚ moÂże Agatka ''zasÂądzie'' za poÂśrednictwem telewizji z naszymi rodzinami przy wigilijnym stole :o MielibyÂśmy wĂłwczas anioÂła pod strzechÂą :aniol:
ByÂłoby cudownie :rydzyk:
A do Agatki wieczorem przyjaciele, bÂądÂź rodzina, zawitajÂą z kolĂŞdÂą (i prezentami) na KramrskÂą w ramach rekompensaty :) Ciekawe, czy juÂż w studio ustroili choinkĂŞ? :)
Mam jednak nadziejĂŞ mimo wszystko, Âże WigiliĂŞ Agatka spĂŞdzi w domu, w gronie najbliÂższych :)
ÂŚmiaÂło! :lol2:
Nie publicznie :devil:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:A do Agatki wieczorem przyjaciele, bÂądÂź rodzina, zawitajÂą z kolĂŞdÂą (i prezentami) na KramrskÂą w ramach rekompensaty :) Ciekawe, czy juÂż w studio ustroili choinkĂŞ? :)
Jedyny sposĂłb, Âżeby to sprawdziĂŚ ;) to wmieszaĂŚ siĂŞ w ten tÂłum odwiedzajÂących AgatĂŞ :rozglada: Black powtĂłrzĂŞ po raz kolejny Ty z nas masz najbliÂżej ;) przebierz siĂŞ za kolĂŞdnika :D wtedy na pewno CiĂŞ nie wyproszÂą :rozglada:
:mhm: Dzisiaj w redakcji poznaĂąskiej chyba tylko Agaty nie byÂło na posterunku :>
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

DÂżastina, Black, Al, ,,dzisiaj'' czyli wczoraj w RW byÂł materiaÂł Agaty :>
MateriaÂł o kolejnym pobitym niemowlaku w Pile. Agata byÂła w Pile - pokazaÂła siĂŞ nawet przez chwilĂŞ w tym materiale :)
1. Forumowicze wybyli na ÂświÂąteczne zakupy.
2. Gwiazda, miast pracowaĂŚ, udaÂła siĂŞ w pogoĂą za podarunkami dla najbliÂższych :) KorzystajÂąc z tymczasowej Âłaski pracodawcĂłw, pewnie wkrĂłtce popadnie w ÂświÂątecznÂą nieÂłaskĂŞ ;(
No i tu rodzi siĂŞ pytanie, bĂŞdÂące kontynuacjÂą wstĂŞpu mojego postu - kiedy Agata byÂła w Pile?
Wczoraj :> Czy moÂże wczeÂśniej :mhm:
MateriaÂł wyglÂądaÂł jak robiony pod Flasha :roll: MoÂże jakiÂś zalegÂły, ktĂłrego z niewiadomych przyczyn nie wyemitowano :grozi:

Dzisiaj teÂż nie ma Agaty ;( WiĂŞc ÂświĂŞta na mur-beton spĂŞdzi w pracy ;(
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

..jak ja nienawidzĂŞ 'gdybania' :twisted:
..to 'gdybanie' psuje mi wyÂśmienity ÂświÂąteczny nastrĂłj ;(
..nie Âłatwiej byÂłoby posadziĂŚ AgatkĂŞ przed kamerÂą na tle przystrojonego rynku :uhh:
..wszyscy byliby zadowoleni :)
Funckyrella pisze:DÂżastina, Black, Al, ,,dzisiaj'' czyli wczoraj w RW byÂł materiaÂł Agaty :>
..a o mnie to juÂż siĂŞ nie pamiĂŞta :(
MateriaÂł wyglÂądaÂł jak robiony pod Flasha :roll: MoÂże jakiÂś zalegÂły, ktĂłrego z niewiadomych przyczyn nie wyemitowano :grozi:
..byÂł tak krĂłtki jak do FaktĂłw - a moÂże nawet krĂłtszy :/
..byÂły plansze od statystyk takie jakich uÂżywajÂą w Faktach :]
..ale te 3 sekundy z AgatkÂą na wizji byÂły miÂłe :)
..pomyÂślaÂła o nas - tĂŞskniÂących :buzi:
A wiĂŞc byĂŚ moÂże Agatka ''zasÂądzie'' za poÂśrednictwem telewizji z naszymi rodzinami przy wigilijnym stole :o MielibyÂśmy wĂłwczas anioÂła pod strzechÂą :aniol:
..u mnie siĂŞ nie oglÂąda telewizji podczas wieczerzy wigilijnej :neutral:
.. i jak w ogóle w Œwiêta znaleŸÌ czas na telewizjê :hmm:
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

przebierz siĂŞ za kolĂŞdnika
WyrosÂłem juÂż z tego :D Ale warto siĂŞ zastanowiĂŚ nad reaktywacjÂą pomysÂłu ... :devil:
Funckyrella pisze:DÂżastina, Black, Al, ,,dzisiaj'' czyli wczoraj w RW byÂł materiaÂł Agaty :>
MateriaÂł o kolejnym pobitym niemowlaku w Pile. Agata byÂła w Pile - pokazaÂła siĂŞ nawet przez chwilĂŞ w tym materiale :)
Na pocz¹tku oœlepi³ mnie blask bij¹cy od jej lœni¹cych w³osów i nim zd¹¿y³em dojœÌ do siebie, materia³ siê skoùczy³ ;(

No i tu rodzi siĂŞ pytanie, bĂŞdÂące kontynuacjÂą wstĂŞpu mojego postu - kiedy Agata byÂła w Pile?
Wczoraj :> Czy moÂże wczeÂśniej :mhm:
Pytanie natury iÂście retorycznej :uhh: :devil:
Ciekawe, czy Anita maczaÂła w tym paluszki? :devil:
..u mnie siĂŞ nie oglÂąda telewizji podczas wieczerzy wigilijnej :neutral:
Nawet jeœli tvn24 zaprezentuje jak¹œ super œwi¹teczn¹ ramówkê? :D
Z czasem moÂże byĂŚ kiepsko, ale z ochotÂą juÂż lepiej :tanczy:
Pytanie: s³uchaÌ po raz setny opowieœci wujka marynarza, czy ogl¹daÌ po raz setny ten sam ''œwi¹teczny'' film? :D OdpowiedŸ jest prosta: w³¹czyÌ newsy w tvn24 :devil:
Dzisiaj teÂż nie ma Agaty ;( WiĂŞc ÂświĂŞta na mur-beton spĂŞdzi w pracy ;(
Ani to, ani tamto nie jest wcale przesÂądzone :nie:
Dżastina
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:
Ciekawe, czy Anita maczaÂła w tym paluszki? :devil:
:o O co Ty AnitĂŞ podejrzewasz? :devil:
Z czasem moÂże byĂŚ kiepsko, ale z ochotÂą juÂż lepiej :tanczy:
Pytanie: s³uchaÌ po raz setny opowieœci wujka marynarza, czy ogl¹daÌ po raz setny ten sam ''œwi¹teczny'' film? :D OdpowiedŸ jest prosta: w³¹czyÌ newsy w tvn24 :devil:
Tylko, Âżeby byÂło co i kogo oglÂądaĂŚ :>
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

DÂżastina pisze: :o O co Ty AnitĂŞ podejrzewasz? :devil:
..jak widaĂŚ o wszystko co najgorsze :o :devil:
..nie mam wujka marynarza :devil:
..filmĂłw i telewizji w ÂświĂŞta teÂż nigdy nie oglÂądaÂłem z braku czasu :neutral:
..ale jeÂśli w tym roku..
:arrow:
Tylko, Âżeby byÂło co i kogo oglÂądaĂŚ :>
..to bêdzie trzeba jak¹œ sensown¹ strategiê opracowaÌ :mhm: :D
ODPOWIEDZ