Justyna Pochanke

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

matkal
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: matkal »

Justyna podczas wieczoru wyborczego

Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Nom i zgodnie z przewidywaniami Justyna dziÂś w Faktach. OdnoÂśnie zawartoÂści "materiaÂłowej" programu siĂŞ nie wypowiadam bo ta byÂła nudna i monotonna-ale to taki okres i tego moÂżna siĂŞ byÂło spodziewaĂŚ :lol: Wybory...wybory...wybory... .

Ale dlaczego znowu ta czerĂą ?? ?? ?? ?? :evil:
Gdzie podziaÂły siĂŞ te jasne, kolorowe, zÂłote Âżakiety ?? ?? ?? Ja rozumiem...podobno czarny jest teraz w modzie dla kobiet(moÂże siĂŞ wypowiedzÂą w tym temacie kobiety na forum :D )no ale bez przesady.... :? Ta czerĂą to zaczyna wyglÂądaĂŚ jak czerĂą ÂżaÂłobna... :?
terraX pisze:Pewnie dzis w Faktach teÂż ubierze czarny
no nie pomyliÂłaÂś siĂŞ :( niestety !!
ZIMA
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

Stysia pieknie wyglÂąda w czerni :!: ... ale co za duzo to nie zdrowo :wink: , moze jutro wymyÂśli cos innego jestem ZA :D

w wieczorze wyborczym czerĂą byÂła jak najbardziej na miejscu ... pasujÂą jej spodnie ... ach te nogi :mrgreen:

co do wieczoru wyborcz. wpadÂła w rytm i tylko podziwiaĂŚ ... wspominam nieszczesnÂą debate przed 1 turÂą drÂżaÂłem przed kolejnymi :wink: ... nie byÂło takiej potrzeby, byÂła perfekcyjna :!:

p.s. nie wiem czy tylko ja mam takie odczucia ale debata, wieczór wyborczy czy nawet fakty ze Stysia strasznie szybko mi mijaj¹? niezd¹¿e sie napatrzeÌ a tu koniec ... czemu programy tego typu na innych stacjach mnie nudz¹ i siê ci¹gn¹? :?: :wink:

... i jeszzce jedno, ktoÂś mĂłwil Âże ma wywiad ze Stysia w "rewii" ... co z nim? :) , TVN_FAN chyba - moze zeskanujesz?

pozdrawiam
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

pochanke - fan pisze:w wieczorze wyborczym czerĂą byÂła jak najbardziej na miejscu ... pasujÂą jej spodnie ... ach te nogi :mrgreen:

ta wyglÂądaÂła jak na grzybach, albo na spacerze....w tych spodniach...traperka jedna z niej jest :D
powinna w tych spodniach wspinaĂŚ siĂŞ po gĂłrach, jakby miaÂła nogi, to by je prezentowaÂła, a ma qu temu okazji wiele, qystarczyÂło by z mĂŞÂżem zagadaĂŚ.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
pochanke - fan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pochanke - fan »

krĂłj spodni bardzo mi siĂŞ podoba, fajnie sie w nich prezentuje :!: zdania nie zmieniĂŞ :mrgreen:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

pochanke - fan pisze:... i jeszzce jedno, ktoÂś mĂłwil Âże ma wywiad ze Stysia w "rewii" ... co z nim? :) , TVN_FAN chyba - moze zeskanujesz?
Tak, mam i miaÂłem nawet zamiar zeskanowaĂŚ ale niestety padÂł mi skaner i narazie nici z tego :?

A co do spodni...có¿...ja wolê zdecydowanie Justynê w spódnicach :P
ZIMA
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

I tak Justynê najczêœciej widzimy od pasa w górê, wiêc co to za ró¿nica, czy ma spodnie, czy spódnicê. A w tych wyjatkowych sytuacjach jak teraz wybory niech nosi, co chce, bo we wszystkim jej dobrze. Te¿ uwa¿am, ze nieco przesadza z czerni¹, ale jest ona modna i uniwersalna. Przyda³oby siê trochê ró¿u i z³ota albo przynajmniej jakiegoœ rozjasnienia (w sensie np. bia³a bluzka).
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

mikasur pisze:I tak Justynê najczêœciej widzimy od pasa w górê, wiêc co to za ró¿nica, czy ma spodnie, czy spódnicê.
Czasem mozemy zauwazyc w zapowiedzi co w "Faktach" w reklamie w "W11" czy Styska ma spodnie czy spodnice i przewaznie ma dzinsowe spodnie tak jak A*tomat a u innych nie zwrucilem uwagi. :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

pawell pisze:Czasem mozemy zauwazyc w zapowiedzi co w "Faktach" w reklamie w "W11" czy Styska ma spodnie czy spodnice i przewaznie ma dzinsowe spodnie tak jak A*tomat a u innych nie zwrucilem uwagi. :D
Tak. Ja myÂślaÂłem Âże chodzi Wam o te spodnie w ktĂłrych widzieliÂśmy JustynĂŞ w niedzielnych Faktach gdzie przedstawiane byÂły kulisy przygotowaĂą do Wieczoru Wyborczego... dÂżinsowe spodnie. Szkoda Âże Bogdan nie byÂł ubrany mniej oficjalne.. bo tak go jeszcze nie widziaÂłem chyba :D
Awatar użytkownika
mikasur
Bywalec
Bywalec

Post autor: mikasur »

ok. zgodzĂŞ siĂŞ, ale trzeba sie dobrze przyjrzec. no i we Faktach nie widaĂŚ czy w Magazynie (chyba Âże jakoÂś przez przypadek).
"Uśmiech losu można zobaczyć, nawet w tych najciemniejszych chwilach, jeśli tylko pamięta się, żeby zapalić światło..." Albus Dumbledore (cytat z filmu)
pawell

Post autor: pawell »

Chyba Justyna Pochanke bardzo lubi czern, poniewaz dzis rowniej w niej jest :? No ale trzeba przyznac ze bardzo ladnie w niej wyglada :P :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

TAk !! Zgadzam siĂŞ, Âże Justynie jest w kaÂżdym kolorze(jak ktoÂś kiedyÂś napisaÂł tu, Âże mogÂłaby w worku po ziemniakach wystĂŞpowaĂŚ :D ) no ale ile moÂżna ?? Gdzie siĂŞ podziaÂły te fantastyczne zÂłote czy jasne Âżakiety ??
PrzecieÂż to juÂż jest ktĂłryÂś z rzĂŞdu tydzieĂą gdy JustynĂŞ mamy okazjĂŞ oglÂądaĂŚ w czarnych kolorach :? Chyba to nie "zimowa depresja" dopadÂła J.Pochanke... No bo juÂż sam nie wiem co o tym myÂśleĂŚ i co sÂądziĂŚ :?

Co kobiet widzÂą w tym czarnym kolorze ?? (R.Kijowska dziÂś teÂż byÂła na czarno - ale chociaÂż miaÂła biaÂła bluzkĂŞ)
ZIMA
terraX
Bywalec
Bywalec

Post autor: terraX »

TVN_FAN pisze:Chyba to nie "zimowa depresja" dopadÂła J.Pochanke...
Mnie chyba dopadnie, bo juÂż nie mogĂŞ patrzeĂŚ na te czarne mundury pani Justyny. :zalamany:
Niech ubierze ten worek po ziemniakach, worki przynajmniej nie sÂą czarne ;)
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

terraX pisze: Mnie chyba dopadnie, bo juÂż nie mogĂŞ patrzeĂŚ na te czarne mundury pani Justyny. :zalamany:
Niech ubierze ten worek po ziemniakach, worki przynajmniej nie sÂą czarne ;)
Nie popadaj nam tu w ÂżadnÂą jesiennÂą depresjĂŞ :D spokojnie :lol: MoÂże i Justynie znudzi siĂŞ ten kolor ??

Wiesz...zastanawiam siĂŞ czy naprawdĂŞ Justyna tak lubi ten kolor ?? A moÂże tak poprostu..taki ma okres w swoim Âżyciu, ze lubi czarne kolory i czarne barwy ?? Trzeba spokojnie czekaĂŚ.
ZIMA
emi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: emi »

ja mysle, ze skoro jest jesien to woli sie juz nie pokazywac w ró¿u. ( zreszta pamietacie te jej rózwe zakiety, one sa raczej na lato a juz jest ch³odno). Jesienia bardziej pasuja stonowane kolory, jak w³asnie czern. Oczywiscie nie musi byc ca³y czas...hehe..mysle ze Styœka wymysli jakies fajne wdzianko :D :D
....w świecie Faktów....
ODPOWIEDZ