Moderator: Łukasz
no nie pomyliÂłaÂś siĂŞterraX pisze:Pewnie dzis w Faktach teÂż ubierze czarny
pochanke - fan pisze:w wieczorze wyborczym czerĂą byÂła jak najbardziej na miejscu ... pasujÂą jej spodnie ... ach te nogi :mrgreen:
Tak, mam i miaÂłem nawet zamiar zeskanowaĂŚ ale niestety padÂł mi skaner i narazie nici z tego :?pochanke - fan pisze:... i jeszzce jedno, ktoÂś mĂłwil Âże ma wywiad ze Stysia w "rewii" ... co z nim?, TVN_FAN chyba - moze zeskanujesz?
Czasem mozemy zauwazyc w zapowiedzi co w "Faktach" w reklamie w "W11" czy Styska ma spodnie czy spodnice i przewaznie ma dzinsowe spodnie tak jak A*tomat a u innych nie zwrucilem uwagi.mikasur pisze:I tak Justynê najczêœciej widzimy od pasa w górê, wiêc co to za ró¿nica, czy ma spodnie, czy spódnicê.
Tak. Ja myÂślaÂłem Âże chodzi Wam o te spodnie w ktĂłrych widzieliÂśmy JustynĂŞ w niedzielnych Faktach gdzie przedstawiane byÂły kulisy przygotowaĂą do Wieczoru Wyborczego... dÂżinsowe spodnie. Szkoda Âże Bogdan nie byÂł ubrany mniej oficjalne.. bo tak go jeszcze nie widziaÂłem chybapawell pisze:Czasem mozemy zauwazyc w zapowiedzi co w "Faktach" w reklamie w "W11" czy Styska ma spodnie czy spodnice i przewaznie ma dzinsowe spodnie tak jak A*tomat a u innych nie zwrucilem uwagi.
Nie popadaj nam tu w ÂżadnÂą jesiennÂą depresjĂŞterraX pisze: Mnie chyba dopadnie, bo juÂż nie mogĂŞ patrzeĂŚ na te czarne mundury pani Justyny. :zalamany:
Niech ubierze ten worek po ziemniakach, worki przynajmniej nie sÂą czarne
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 12 gości