Wstydzą się swojego miejsca pracy?miwaszkiewicz pisze:Ekipy TVN, które rozmawiały z uczestnikami marszu, zdjęły kostki z mikrofonów.![]()
![]()

Moderator: Łukasz
Wstydzą się swojego miejsca pracy?miwaszkiewicz pisze:Ekipy TVN, które rozmawiały z uczestnikami marszu, zdjęły kostki z mikrofonów.![]()
![]()
No cóż... skoro TVN postrzegana jest jako rządowa stacja, a marsz był antyrządowy to nie mogło być inaczej.miwaszkiewicz pisze:Ekipy TVN, które rozmawiały z uczestnikami marszu, zdjęły kostki z mikrofonów.![]()
![]()
Tak właśnie.ANTAMET pisze:Policja od pilnowania porządku ?
Mnie o to pytasz?ANTAMET pisze:Policja od pilnowania porządku ? Pamiętasz 11 listopada i spalenie wozu transmisyjnego ? Gdzie była ta policja?
Powiedz jeszcze że jestem moherem i oglądam TRWAM, to będzie już kompletEfcia pisze:Masz na imię Jarosław, Zbigniew czy może Antoni? Przepraszam, ale widzenie wokół siebie samych szpiegów i agentów i zdrajców to chyba jakaś jednostka chorobowa
A jeśli TVN nie ma zaufania do Policji, to może by się szarpnęli i dołożyli do każdej ekipy po dwóch "goryli"? Wtedy żadna "babcia od Rydzyka" nie podskoczysybic pisze:To zupełnie nie wiem czemu zdjęli logo TVN. Przecież od pilnowania porządku jest policja i to ona powinna zadbać o to, aby dziennikarze mogli wykonywać swoją pracę. Dziennikarze zdejmując logo pośrednio dali przekaz, że naszym państwie faktycznie jest coś nie tak.
Chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego ile razy reporterzy tvn byli atakowani przez uczestników podobnych marszów tylko dlatego, że byli z tvn. Była nawet sytuacja gdy młoda reporterka wysłana na setki, po raz pierwszy na podobną "akcję" uciekła z tłumu i z płaczem dzwoniła do stacji, że ona tam nie wróci. Logo tvn na prawicowych marszach działa jak płachta na byka.sybic pisze:
Jeśli nie oberwali to za taki numer powinni oberwać po premii, wszak na mikrofonie powinno
znajdować się wyraźne logo stacji, którą reprezentują.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość