Kazimiera Szczuka

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

Nie Kazia byÂła fajna tyko powinna byc dÂłuÂżej. I opczywiÂście juÂż dzieci zaraÂżaÂła feminizmem :lol: :lol:
Wróciłem!!
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

kazimiera szczuka

Post autor: salladyn »

Kazia byÂła rewelacyjna ale niestety byÂła raptem 5-6 minut :( Ale za to byÂła i to bardzo intensywnie :D Ona to ma klasĂŞ :)
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

ByÂła 5-6 minut i jej zapÂłacili 15 tysiĂŞcy, tez bym tak chciaÂł :) Ale fajnie byÂło, chociaz mogÂła wymyÂśleĂŚ coÂś leprzego niÂż kwestie z staniem na gÂłowie:):)
Wróciłem!!
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

kazimiera szczuka

PokazaÂła umowĂŞ dziennikarzowi i tam wyraÂźnie byÂło napisane Âże NIE DOSTAÂŁA 15 000 ZÂŁOTYCH :!: :!: :!: Ja nie wiem ile moÂżna to tÂłumaczyĂŚ. :!:
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Kowal pisze:ByÂła 5-6 minut i jej zapÂłacili 15 tysiĂŞcy, tez bym tak chciaÂł :) Ale fajnie byÂło, chociaz mogÂła wymyÂśleĂŚ coÂś leprzego niÂż kwestie z staniem na gÂłowie:):)
Kowalu - przeczytaj dzisiejszy SE :) - to nie byÂło 15 000 zÂł.

Kolejna wpadka SE, który (przynajmniej ja siê nie doszuka³em) pomimo pomówienia wyt³uaczonego wprowadzeniem w b³¹d informatora - swoj¹ droga jak siê o kimœ pisze takie rzeczy to warta³oby najpierw sprawdziÌ info - nie potrafi³ siê zdobyÌ na jedno proste s³ówko "PRZEPRASZAMY"
ZIMA
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

kazimiera szczuka

Otó¿ to TVN_FAN-ie.Dziennikarz nie móg³ siê domyœleÌ ¿e ktoœ po prostu wprowadza go w b³¹d :?: To Kazia musia³a udowadniaÌ ¿e nie jest wielb³¹dem :shock: To jakiœ horror. :x Kazia potêg¹ jest i basta :!: :wink:
Sun
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sun »

Salladyn i reszta posiedz jeszcze troszke w tym wirtualnym swiecie,bo innego zycia chyba nie masz i napisz kolejnych miliard postow to Cie zaczne szanowac :D pozdrawiam :D
W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Sun pisze:Salladyn i reszta posiedz jeszcze troszke w tym wirtualnym swiecie,bo innego zycia chyba nie masz i napisz kolejnych miliard postow to Cie zaczne szanowac :D pozdrawiam :D
Post nie na temat. A mi na twoim szacunku nie zaleÂży.
ZIMA
Sun
Początkujący
Początkujący

Doskonale wiem ze nie na temat ale nie rozumiem po co inni sie mnie czepiaja i od razu rzucaja jakimis zlosliwosciami by sobie ulzyc?! mam swoje zdanie wiec je wyrazam i nic nikomu do tego! na tym polega FORUM! wedlug Ciebie jak mam sie zachowac kiedys ktos zupelnie mi obcy tak po prostu nagle zaczyna mi wmawiac ze jestem ograniczony?! no ludzie! Niech swoje niepowodzenia zyciowe i himery realizuje gdzie indziej!!!!!!
pozdrawiam :]
W innym mieście patrząc w tą samą witrynę Zderzą się odbicia spojrzeń na tą jedną chwilę Idąc na spotkanie z inną, wychodząc z bramy Wiem że kiedyś się spotkamy...
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

kazimiera szczuka fan club

Sun-mo¿esz mnie obra¿aÌ ale czemu mówisz "ca³a reszta"?Wszystkich którzy siê z tob¹ nie zgadzaj¹ s¹ ca³¹ reszt¹ ? Mo¿e mój œwiat jest wirtualny ale w twoim œwiecie nie mieœci siê nikt inny jak ty sam.Pozdrawiam :]

ArtykuÂł okazaÂł siĂŞ kÂłamstwem a ty siĂŞ na niego powoÂłujesz.Mam siĂŞ nie oburzaĂŚ :?:

I jeszcze jedno.Kim ty jesteÂś Âżebym musiaÂł zabiegaĂŚ o twĂłj szacunek :?:Nie zalezy mi na twoim szacunku wcale.
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Sun pisze:Doskonale wiem ze nie na temat ale nie rozumiem po co inni sie mnie czepiaja i od razu rzucaja jakimis zlosliwosciami by sobie ulzyc?! mam swoje zdanie wiec je wyrazam i nic nikomu do tego! na tym polega FORUM! wedlug Ciebie jak mam sie zachowac kiedys ktos zupelnie mi obcy tak po prostu nagle zaczyna mi wmawiac ze jestem ograniczony?! no ludzie! Niech swoje niepowodzenia zyciowe i himery realizuje gdzie indziej!!!!!!
pozdrawiam :]
Mylisz siĂŞ !! PostĂŞpujesz dokÂładnie tak samo jak SE - obrazili czÂłowieka, napisali o nim nieprawdĂŞ ale niestety nie potrafiÂą siĂŞ zdobyĂŚ na proste sÂłowo PRZEPRASZAM.
Ja sam kilka stron wstecz napisa³em, ¿e je¿eli to co opisa³ SE jest prawd¹ to Pani Kazimiera nie post¹pi³a w porz¹dku.I nikt z wielu Fanów by³ej prowadz¹cej NO ³¹cznie z Salladynem nie poczu³ siê ura¿ony. Przynajmniej ja tego nie zauwa¿y³em.

Ale trzeba umieĂŚ przyznaĂŚ siĂŞ do pomyÂłki i co najwaÂżniejsze umieĂŚ za niÂą przeprosiĂŚ. :?

A niestety ani ty ani Se tego nie potraficie.

To tyle w tej kwestii i myœlê, ¿e nie ma sensu dalej ci¹gn¹Ì tej dyskusji - program ju¿ na antenie by³, Kazia zaprezentowa³a siê OK i na tym zakoùczmy sprawê tego ¿enuj¹cego jak siê okaza³o artyku³u w SE.
ZIMA
Sun
Początkujący
Początkujący

TVN-FAN - Podziwiam Cie za to ze potrafisz z jako takim szacunkiem i uprzejmoscia wyrazic swoje zdanie,to mi sie podoba! w przeciwienstwie do kolegi wyzej...:/ nie bede ciagnac klotni bo chyba tylko o to chodzi temu typkowi. i wroccie do sprawy Kazi. Pozdrawiam
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

kazimiera szczuka

Sun napisaÂł:
nie bede ciagnac klotni bo chyba tylko o to chodzi temu typkowi. i wroccie do sprawy Kazi. Pozdrawiam

Typek to mo¿esz mówiÌ do swojego kolegi.Cytuj¹c pewnego polityka jesteœ jak piesek-jak nie mo¿e ugryŸÌ to spróbuje obsiusiaÌ.I jeszcze jedno dziwisz siê ¿e je¿eli obra¿asz inteligentn¹ osobê jak¹ jest Kazimiera Szczuka która niczemu nie zawini³a to ja siê wœciekam.Wœciekam siê i bêdê siê wœcieka³.Pozdrawiam typku.
pawell
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Re: kazimiera szczuka

Post autor: pawell »

salladyn pisze:PokazaÂła umowĂŞ dziennikarzowi i tam wyraÂźnie byÂło napisane Âże NIE DOSTAÂŁA 15 000 ZÂŁOTYCH :!: :!: :!: Ja nie wiem ile moÂżna to tÂłumaczyĂŚ. :!:
NiektĂłrym moÂżna tÂłumaczyĂŚ to 5362456 razy, ale oni i tak bĂŞdÂą mĂłwiĂŚ/pisaĂŚ swoje. :?

No i wracajmy do tematu... :mlotek: :mlotek:
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: kazimiera szczuka

Post autor: Aleksandra »

pawell pisze:
salladyn pisze:PokazaÂła umowĂŞ dziennikarzowi i tam wyraÂźnie byÂło napisane Âże NIE DOSTAÂŁA 15 000 ZÂŁOTYCH :!: :!: :!: Ja nie wiem ile moÂżna to tÂłumaczyĂŚ. :!:
NiektĂłrym moÂżna tÂłumaczyĂŚ to 5362456 razy, ale oni i tak bĂŞdÂą mĂłwiĂŚ/pisaĂŚ swoje. :?

No i wracajmy do tematu... :mlotek: :mlotek:
Wkurwienie moje i moich znajomych juÂż siĂŞ ulatnia.. PO prostu nie ma co dysktutowaĂŚ o dnie. Dnie, jakim jest SE. Sam o sobie Âświadczy zamieszczajÂąc takie artykuÂły.. Przeciez od samego poczÂątku piszÂą o Kaz bzdury. KiedyÂś na pierwszej stronie byÂła jej fotka i napis "Szczuka ciewrpi, bo niky jej nie lubi", czy coÂś takiego :/ To jest juÂż Âśmiesznie :/
ODPOWIEDZ