Moderator: Łukasz
Kowalu - przeczytaj dzisiejszy SEKowal pisze:ByÂła 5-6 minut i jej zapÂłacili 15 tysiĂŞcy, tez bym tak chciaÂłAle fajnie byÂło, chociaz mogÂła wymyÂśleĂŚ coÂś leprzego niÂż kwestie z staniem na gÂłowie:):)
Mylisz siĂŞ !! PostĂŞpujesz dokÂładnie tak samo jak SE - obrazili czÂłowieka, napisali o nim nieprawdĂŞ ale niestety nie potrafiÂą siĂŞ zdobyĂŚ na proste sÂłowo PRZEPRASZAM.Sun pisze:Doskonale wiem ze nie na temat ale nie rozumiem po co inni sie mnie czepiaja i od razu rzucaja jakimis zlosliwosciami by sobie ulzyc?! mam swoje zdanie wiec je wyrazam i nic nikomu do tego! na tym polega FORUM! wedlug Ciebie jak mam sie zachowac kiedys ktos zupelnie mi obcy tak po prostu nagle zaczyna mi wmawiac ze jestem ograniczony?! no ludzie! Niech swoje niepowodzenia zyciowe i himery realizuje gdzie indziej!!!!!!
pozdrawiam :]
NiektĂłrym moÂżna tÂłumaczyĂŚ to 5362456 razy, ale oni i tak bĂŞdÂą mĂłwiĂŚ/pisaĂŚ swoje. :?salladyn pisze:PokazaÂła umowĂŞ dziennikarzowi i tam wyraÂźnie byÂło napisane Âże NIE DOSTAÂŁA 15 000 ZÂŁOTYCH![]()
![]()
Ja nie wiem ile moÂżna to tÂłumaczyĂŚ.
Wkurwienie moje i moich znajomych juÂż siĂŞ ulatnia.. PO prostu nie ma co dysktutowaĂŚ o dnie. Dnie, jakim jest SE. Sam o sobie Âświadczy zamieszczajÂąc takie artykuÂły.. Przeciez od samego poczÂątku piszÂą o Kaz bzdury. KiedyÂś na pierwszej stronie byÂła jej fotka i napis "Szczuka ciewrpi, bo niky jej nie lubi", czy coÂś takiego :/ To jest juÂż Âśmiesznie :/pawell pisze:NiektĂłrym moÂżna tÂłumaczyĂŚ to 5362456 razy, ale oni i tak bĂŞdÂą mĂłwiĂŚ/pisaĂŚ swoje. :?salladyn pisze:PokazaÂła umowĂŞ dziennikarzowi i tam wyraÂźnie byÂło napisane Âże NIE DOSTAÂŁA 15 000 ZÂŁOTYCH![]()
![]()
Ja nie wiem ile moÂżna to tÂłumaczyĂŚ.
No i wracajmy do tematu... :mlotek: :mlotek:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości