Moderator: Łukasz
Po pierwsze - dla mnie studio gorsze niż rok temu;voyagerck pisze:z przykrością uważam że TVN nie jest już w takiej formie jak wcześniej. Widzieliście nowe studio Bitwy na głosy? Moim zdaniem rewelacja... a w XF prawie ta sama scenografia i nie za bardzo podobało mi się wprowadzenie, powinno trwać min. 6 minut. Słabe wizytówki jurorów. Uważam, że stacja TVN marnuje ten format.
Dokłanie,podzielam zdanieSevenUP pisze:Tyle że w 16-49 Alex wypadnie najsłabiej zapewne...
xxxfaktor z tego co pamiętam to byłeś w 1 edycji X-Factor i odpadłes już w precastingu wiec na temat gustów Polaków się nie wypowiadajxxxfaktor pisze:Dokłanie,podzielam zdanieSevenUP pisze:Tyle że w 16-49 Alex wypadnie najsłabiej zapewne...
Felek, właśnie udowodniłeś, jaki słaby jest gust Polaków :-( o tym pisałem własnie stosunkowo niedawno... ehh
a przepraszam...felek pisze:xxxfaktor z tego co pamiętam to byłeś w 1 edycji X-Factor i odpadłes już w precastingu wiec na temat gustów Polaków się nie wypowiadajxxxfaktor pisze:Dokłanie,podzielam zdanieSevenUP pisze:Tyle że w 16-49 Alex wypadnie najsłabiej zapewne...
Felek, właśnie udowodniłeś, jaki słaby jest gust Polaków :-( o tym pisałem własnie stosunkowo niedawno... ehh
Przypuszczenia na podstawie danych z całego dnia, czy bite fakty?felek pisze:Komisarz Alex prawdopodobnie pokonał wczoraj X-Factor i Bitwe na głosy.
PS. to jest zajebiste:
http://www.youtube.com/watch?v=286fCFebhZM
Wciagnelo mnie to
To są moje przypuszczenia. Jednak śledze te wyniki od dłuższego czasu i np. podczas Mam Talent TVN miał 19-21% a nie 15... a TVP1 nigdy nie miał więcej niż 14. No ale trzeba wziąć tez pod uwagę skoki w tvp1mojpierwszyraz pisze:Przypuszczenia na podstawie danych z całego dnia, czy bite fakty?felek pisze:Komisarz Alex prawdopodobnie pokonał wczoraj X-Factor i Bitwe na głosy.
PS. to jest zajebiste:
http://www.youtube.com/watch?v=286fCFebhZM
Wciagnelo mnie to
TVP 1 - 17,8%
TVN - 15,0 %
Polsat - 13,0
TVP2 - 9,7 %
/Dane za: 03.03, Nielsen/Atmedia, grupa 16-49
Masz na myśli XF a nie - jak my we wcześniejszych postach - BNG?SevenUP pisze:Przykro mi ale w sieci odcinek przyjęty rewelacyjnie, praktycznie na 3 forach o tv w tym na satkurierze zero złego słowa na facebooku też ok.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość