[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Raczej nie. A¿ tak wielkiego szumu by nie zrobili. No i widzowie mogliby siê odwróciÌ od TVN-u i od Taùca za to k³astwo. Urbaùœki zrezygnowa³ albo zosta³ wyrzucony - to kwestia dyskusyjna. Ale myœlê, ¿e i tak bêdzie to dla nas wszystkich wielkie zaskoczenie!!! Zreszt¹ jakby tak tylk gazety pisa³y to mo¿na by by³o stwierdziÌ, ¿e to plotka, a tak to przecie¿ Iwaùski to potwierdzi³.
NiemoÂżliwe - ten pajac nadaje siĂŞ tylko do swojego talk-show albo do programu satyrycznego. PrzecieÂż on by rozwaliÂł caÂł taniec z gwiazdami. To ma byĂŚ program uÂłoÂżony. Walc angielski, fokstrot itp. Czy on pasuje do takiego programu?Ptr15 pisze:Mi siĂŞ coraz bardziej wydaje, Âże to bĂŞdzie Kuba WojewĂłdzki. Poczekajmy do 20
ZresztÂąto bylby jego 3 program.
Wojewódzki w "Taùcu z gwiazdami"? Ponury ¿art. Ju¿ zepsu³ koùcówkê ostatniego fina³u fina³ów. Ten cz³owiek to ¿a³osny b³azen, a "Taniec z gwiazdami" to owszem, show, ale na poziomie. Wojewódzki nie jest cz³owiekiem na poziomie. Z Prokopem te¿ by³oby s³abo. To ja ju¿ wolê G¹sowskiego, chocia¿ te¿ mi siê tam nie widzi.
A widziaÂłeÂś kiedyÂś live konferansjerkĂŞ GÂąsowskiego? Ja niestety tak na jednej z wielkich maistowych imprez, dukaÂł i zachowywaÂł sie jak byÂłby naĂŚpany.. Poza tym czego to on nie prowadziÂł..? "KOT" na TV4.. program ÂżenujaĂŚy "BliÂźniaczki" na Polsacie.. coÂś jeszcze gorsze.. "Dubidu" Âżenada nad Âżenady.. podobnie jest ze SkibÂą.. prowadziÂł wszystko i w kaÂżdej telewizji, a sukcesu Âżadnego..
-
- Początkujący
- Kontakt:
a moÂże Kuba WesoÂłowski poprowadzi dzisiejsze show?
chociaÂż rano, gdy oglÂądaÂłem dzieĂą dobry tvn, to Kinga zapytaÂła siĂŞ Marcina czemu
podskakujesz, a on odpowiedziaÂł, Âże siĂŞ przygotowuje do taĂąca z gwiazdami.
- ale to pewnie takie tylko nawiÂązanie do tematu
chociaÂż rano, gdy oglÂądaÂłem dzieĂą dobry tvn, to Kinga zapytaÂła siĂŞ Marcina czemu
podskakujesz, a on odpowiedziaÂł, Âże siĂŞ przygotowuje do taĂąca z gwiazdami.

- ale to pewnie takie tylko nawiÂązanie do tematu

http://www.tvnfakty.pl - Liczą się tylko Fakty, tvnfakty.pl... || http://karolnycz.com
-
- Fan Forum
- Kontakt:
-
- Fan Forum
- Kontakt: