Kazimiera Szczuka

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

anialek
Bywalec
Bywalec

Re: kazimiera szczuka

Post autor: anialek »

Aleksandra pisze:Wkurwienie moje i moich znajomych juÂż siĂŞ ulatnia.. PO prostu nie ma co dysktutowaĂŚ o dnie. Dnie, jakim jest SE. Sam o sobie Âświadczy zamieszczajÂąc takie artykuÂły.. Przeciez od samego poczÂątku piszÂą o Kaz bzdury. KiedyÂś na pierwszej stronie byÂła jej fotka i napis "Szczuka ciewrpi, bo niky jej nie lubi", czy coÂś takiego :/ To jest juÂż Âśmiesznie :/
Ludzie pisz¹ o Kazi ró¿ne brednie,bo zwyczajnie jej zazdroszcz¹ sukcesu ;/ :evil: Niestety wiele osób w Polsce to zazdroœnicy,jak siê coœ komuœ uda,to zaraz trzeba go obsmarowaÌ i pisaÌ na jego temat ciekawostkiNo tacyjeszcze jesteœmy i wychodzi z nas ma³omiasteczkowoœÌ :twisted: No, bo jak takiej kobiecie,która nie wymiawia r,nosi,(a raczej nosi³a aparacik) i kim oa jest jak¹œ tam feministk¹,czyli jak niektórzy myœl¹ poromban¹ bab¹ mo¿e coœ siê udaÌ tak zwyczajnie bez koneksji,³apówekitd :?: :!: :evil: :evil: Przecie¿ to niemo¿liwe :?: Kooooooooooszmar :evil: :evil: :evil: ;/
Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Media Link pisze:(...)Szukamy teÂż koncepcji dla audycji Kazimiery Szczuki, ktĂłra oczywiÂście caÂły czas goÂści u nas ze swoim "Wydaniem drugim poprawionym " - powiedziaÂł nam Edward Miszczak.(...)
SzukajÂą, szukajÂą, ale czy znajdÂą ?? :roll: Mam nadziejĂŞ Âże tak i Âże siĂŞ o tym wkrĂłtce dowiemy...
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Aleksandra »

pawell pisze:
Media Link pisze:(...)Szukamy teÂż koncepcji dla audycji Kazimiery Szczuki, ktĂłra oczywiÂście caÂły czas goÂści u nas ze swoim "Wydaniem drugim poprawionym " - powiedziaÂł nam Edward Miszczak.(...)
SzukajÂą, szukajÂą, ale czy znajdÂą ?? :roll: Mam nadziejĂŞ Âże tak i Âże siĂŞ o tym wkrĂłtce dowiemy...
:/ Oni szukajÂą, a w efekcie Kaz nic o tym nie wie. To wszytsko strasznie dziwne jest...
pawell

Aleksandra pisze::/ Oni szukajÂą, a w efekcie Kaz nic o tym nie wie. To wszytsko strasznie dziwne jest...
Ale jak znajdÂą coÂś to napewno o tym poinformujÂą KaziĂŞ - bo po co mĂłwiĂŚ jak nic nie jest pewne? :roll:

Jeszcze w "Fakt TV" o Kazi:

Sierotka Kazimiera

Kazimiera Szczuka dla dobra zwierzÂąt moÂże wcieliĂŚ siĂŞ nawet w sierotkĂŞ! ProwadzÂąca program "Wydanie drugie poprawione" w jednym z warszawskich klubĂłw wziĂŞÂła udziaÂł w loterii, z ktĂłrej dochĂłd przeznaczono na bezdomne psy i koty. SzczĂŞÂśliwcĂłw losowaÂła razem z KatarzynÂą KwiatkowskÂą, ktĂłra parodiuje jÂą w programie "Szymon Majewski SHOW".

Fajnie :D szkoda Âże mnie tak nie byÂło... :p
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

pawell pisze:
Aleksandra pisze::/ Oni szukajÂą, a w efekcie Kaz nic o tym nie wie. To wszytsko strasznie dziwne jest...
Ale jak znajdÂą coÂś to napewno o tym poinformujÂą KaziĂŞ - bo po co mĂłwiĂŚ jak nic nie jest pewne? :roll:

Jeszcze w "Fakt TV" o Kazi:

Sierotka Kazimiera

Kazimiera Szczuka dla dobra zwierzÂąt moÂże wcieliĂŚ siĂŞ nawet w sierotkĂŞ! ProwadzÂąca program "Wydanie drugie poprawione" w jednym z warszawskich klubĂłw wziĂŞÂła udziaÂł w loterii, z ktĂłrej dochĂłd przeznaczono na bezdomne psy i koty. SzczĂŞÂśliwcĂłw losowaÂła razem z KatarzynÂą KwiatkowskÂą, ktĂłra parodiuje jÂą w programie "Szymon Majewski SHOW".

Fajnie :D szkoda Âże mnie tak nie byÂło... :p

:) Fajniutko :) Tylko szkoda, z enie przed chamskim artykuÂłem pana z "Super Expressu"...
Kiss for Kaz :)
pawell

Jutro Kazimiera w "DzieĂą Dobry TVN" bĂŞdzie mĂłwiĂŚ o miÂłoÂści (?). :D 8) :P
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

pawell pisze:Jutro Kazimiera w "DzieĂą Dobry TVN" bĂŞdzie mĂłwiĂŚ o miÂłoÂści (?). :D 8) :P
YEAH!!! :) Kazia rulezzz :)
pawell

Chyba byÂście o tym nie wiedziaÂły - gdybym nie ja. 8) :lol: :D :wink:

Dodam jeszcze - chyba tego tu nie pisaÂłem - Âże Kazia pojawi siĂŞ takÂże w programie "Telewizja od kuchni" TVN Style. BĂŞda kulisy odcinka w ktĂłrym wystÂąpiÂła Kazia. :P :D :wink:
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

pawell pisze:Chyba byÂście o tym nie wiedziaÂły - gdybym nie ja. 8) :lol: :D :wink:

Dodam jeszcze - chyba tego tu nie pisaÂłem - Âże Kazia pojawi siĂŞ takÂże w programie "Telewizja od kuchni" TVN Style. BĂŞda kulisy odcinka w ktĂłrym wystÂąpiÂła Kazia. :P :D :wink:
Ojej, wielbimy, padamy na kolana i kochamy (plus motyki w brzuchu):P
A wiesz kidy dokÂładnie to bĂŞdzie?
Jesli chodzi o dzisiejsze "DziĂą dobry TVN", to szalenie podobaÂło mi siĂŞ to:
Kazia: A to myÂśmy juÂż skoĂączyli gadaĂŚ, czy nie?
Kinga: Nie, nie! caÂły czas jesteÂśmy na wizji!!
:)
pawell

Aleksandra pisze:Ojej, wielbimy, padamy na kolana i kochamy (plus motyki w brzuchu):P
Hehe :lol: :D

Aleksandra pisze:A wiesz kidy dokÂładnie to bĂŞdzie?

Jasne 8) juÂż we wtorek 22:00 :wink:
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

pawell pisze:
Aleksandra pisze:Ojej, wielbimy, padamy na kolana i kochamy (plus motyki w brzuchu):P
Hehe :lol: :D

Aleksandra pisze:A wiesz kidy dokÂładnie to bĂŞdzie?

Jasne 8) juÂż we wtorek 22:00 :wink:
No teraz to ju¿ powinnam Ci kawê do ³ózka przynosiÌ :P
DziĂŞki ;)
Szkoda tylko,z ĂŞ w tym samym czasie mam imprezĂŞ w CPK... MOÂże bĂŞdzie powtĂłrka..

Love.
pawell

Aleksandra pisze:DziĂŞki ;)
Szkoda tylko,z ĂŞ w tym samym czasie mam imprezĂŞ w CPK... MOÂże bĂŞdzie powtĂłrka...
Jasne Âże bĂŞdzie :wink: :
> Âśroda 10:00; 01:00
> czwartek 13:30; 20:00
> piÂątek 16:00
> sobota 21:30
> niedziela 7:30
> poniedziaÂłek(za tydzieĂą) 21:00

to wszystkie powtĂłrki tego programu... :P :D :wink:
Aleksandra
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

pawell pisze:
Aleksandra pisze:DziĂŞki ;)
Szkoda tylko,z ĂŞ w tym samym czasie mam imprezĂŞ w CPK... MOÂże bĂŞdzie powtĂłrka...
Jasne Âże bĂŞdzie :wink: :
> Âśroda 10:00; 01:00
> czwartek 13:30; 20:00
> piÂątek 16:00
> sobota 21:30
> niedziela 7:30
> poniedziaÂłek(za tydzieĂą) 21:00

to wszystkie powtĂłrki tego programu... :P :D :wink:
Matko Jedyna, toÂż to cudny owoc na naszej zgniÂłej jabÂłoni..
Awatar użytkownika
lilika
Początkujący
Początkujący

Post autor: lilika »

[quote="pawell"]Chyba byÂście o tym nie wiedziaÂły - gdybym nie ja. 8) :lol: :D :wink:

hmm, a kolega tym razem sie nie popisaÂł :D i nie wiedziaÂł,Âże p. K. bĂŞdzie u Pospieszalskiego w "Warto rozmawiaĂŚ" :)
"...powiedz mi o co ci w ogole chodzi..."
anialek
Bywalec
Bywalec

Post autor: anialek »

lilika pisze:
pawell pisze:hmm, a kolega tym razem sie nie popisaÂł :D i nie wiedziaÂł,Âże p. K. bĂŞdzie u Pospieszalskiego w "Warto rozmawiaĂŚ" :)

Kazia byÂła oczywiÂście suuuper,jak zawsze zresztÂą :D :D :brawo: WyjÂątkowo program mi siĂŞ podobaÂł,bo jakoÂś za PoÂśpieszalskim nie przepadam :wink: :)
Oglądaj "Wydanie drugie poprawione" na: http://www.onet.tv/
ODPOWIEDZ