Ciekawostki telemetryczne
Moderator: Łukasz
no fakty nawet nawet lecz mogÂło byĂŚ lepiej
ale inne programy informacyjne tez coraz gorzej sobie radzÂą teleexpres z poniedziaÂłku jeszcze miaÂł ponad 4 mln teraz 3,92mln wiadomosci w przeciwieĂąstwie do poniedziaÂłku zyskaÂły sporo a fakty troche straciÂły ale trzymaja sie na poziomie 3,40 mln
zobaczymy co bĂŞdzie w wakacje

-
- Czasem tu wpada
-
- Fan Forum
- Kontakt:
-
- Czasem tu wpada
No jestem sam w domu, ale zadnych party nie bedzie. Jutro kolega wpadnie.doktorfaustus1 pisze:Latem "najchĂŞtniej oglÂądany" program TVNu ma poniÂżej 3 milionĂłw...
ArO rozumiem, Âże w zwiÂązku z wyjazdem staÂłego czytelnkia Faktu masz wolnÂą chatĂŞ i organizujesz party?![]()

Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl 

wyniki oglÂądalnoÂści na czwartek 28 kwietnia:
1 wiadomoÂści TVP1 5.28mln
2 teleexpres TVP1 4.41mln
3 plebania TVP1 4.13mln
4 jadowita ÂśmierĂŚ TVP2 3.88mln
5 samo Âżycie POLSAT 3.86mln
6 prosto w oczy TVP1 3.75mln
7 pensjonat pod ró¿¹ POLSAT 3.70mln
8 fakty TVN 3.66mln
9 oficer TVP1 3.4.7mln
10 sprawa dla reportera TVP1 3.31mln
fakty dobrze ale szkoda ze nie wszedÂł serial na wspĂłlnej
ale napewno miaÂł gdzieÂś z 3 mln widzĂłw 
1 wiadomoÂści TVP1 5.28mln
2 teleexpres TVP1 4.41mln
3 plebania TVP1 4.13mln
4 jadowita ÂśmierĂŚ TVP2 3.88mln
5 samo Âżycie POLSAT 3.86mln
6 prosto w oczy TVP1 3.75mln
7 pensjonat pod ró¿¹ POLSAT 3.70mln
8 fakty TVN 3.66mln
9 oficer TVP1 3.4.7mln
10 sprawa dla reportera TVP1 3.31mln
fakty dobrze ale szkoda ze nie wszedÂł serial na wspĂłlnej

Cała prawda,Całą dobę-TVN24
DziĂŞki.
WiadomoÂści wÂłasciwie ciÂągle majÂą podobny doÂśc dobry wynik. Cieszy mnie jednak to, Âże "Teleexpress" zyskaÂł. Ciekawi mnie ile w poniedziaÂłek bĂŞdÂą miaÂły "Smerfy", ale to zobaczymy prawdopodobnie w ÂśrodĂŞ w "Fakcie". Nie jest to pewne poniewaz zazwyczaj po dniu wolnym wynikĂłw nie ma czyli w przyszÂłym bĂŞdÂą tylko w piÂątek i sobotĂŞ.

WiadomoÂści wÂłasciwie ciÂągle majÂą podobny doÂśc dobry wynik. Cieszy mnie jednak to, Âże "Teleexpress" zyskaÂł. Ciekawi mnie ile w poniedziaÂłek bĂŞdÂą miaÂły "Smerfy", ale to zobaczymy prawdopodobnie w ÂśrodĂŞ w "Fakcie". Nie jest to pewne poniewaz zazwyczaj po dniu wolnym wynikĂłw nie ma czyli w przyszÂłym bĂŞdÂą tylko w piÂątek i sobotĂŞ.

Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
No to jest akurat pewne, ¿e nie zd¹¿ymy jeszcze otworzyc w œrode oczu a na stronie Centrum Prasowego bêdzie ju¿ spreparowany przez Snopkiewicza komunikat o tym, ¿e Polacy olali w d³ugi weekend inne stacje i odbierali jedynie s³uszny przekaz z logiem TVP.
BTW... Faustusie wiesz dlaczego Polsat ma najwierniejszych widzów ?? Bo przychodz¹ z pracy o 16, w³¹czaj¹ telewizor ale maj¹ odbiornik bez pilota i nie chce im siê zmieniaÌ kana³u :evil2: A wiesz mo¿e dlaczego TVNowi poleci pewnie w d³ugi weekend a na pewno we wakacje ?? Bo wybieraj¹c sie na Kretê, Majorkê tudzie¿ inn¹ np. œródziemnomorsk¹ wyspê na wakacje ciê¿ko ogl¹daÌ TVN :] Coœ w tym jest.... :evil2:
BTW... Faustusie wiesz dlaczego Polsat ma najwierniejszych widzów ?? Bo przychodz¹ z pracy o 16, w³¹czaj¹ telewizor ale maj¹ odbiornik bez pilota i nie chce im siê zmieniaÌ kana³u :evil2: A wiesz mo¿e dlaczego TVNowi poleci pewnie w d³ugi weekend a na pewno we wakacje ?? Bo wybieraj¹c sie na Kretê, Majorkê tudzie¿ inn¹ np. œródziemnomorsk¹ wyspê na wakacje ciê¿ko ogl¹daÌ TVN :] Coœ w tym jest.... :evil2:
MAKEPOVERTYHISTORY