Czyli ten ogląda X-Factor ma dobry gust, tak?mojpierwszyraz pisze:Widać natomiast, że Ukraina ma lepsze gusta od Polaków, skoro dała się poznać na tym programie który tam ponoć jest wielkim hitem.
Ciekawe teorie wysnuwasz...
Moderator: Łukasz
Czyli ten ogląda X-Factor ma dobry gust, tak?mojpierwszyraz pisze:Widać natomiast, że Ukraina ma lepsze gusta od Polaków, skoro dała się poznać na tym programie który tam ponoć jest wielkim hitem.
Dość niewyraźnie się wyraziłem. To co napisałem było w odniesieniu do tego, że MBTM momentami oglądane jest chętniej niż XF, a ten pierwszy jest zwykłą kopią mam talent, z pominięciem talentów nie muzycznych.sybic pisze:Czyli ten ogląda X-Factor ma dobry gust, tak?mojpierwszyraz pisze:Widać natomiast, że Ukraina ma lepsze gusta od Polaków, skoro dała się poznać na tym programie który tam ponoć jest wielkim hitem.
Ciekawe teorie wysnuwasz...
Co nie znaczy, że jest przeznaczony dla osób o niższej inteligencji.Trzeciak pisze:@sybic ma rację - X Factor aż do tak świetnie inteligentnego widza nie jest skierowany - to jest show - tu liczą się emocje, które z rozumem wiele wspólnego nie mają.
SevenUP pisze:No tak, tylko należy pamiętać, że tam oglądalność jest nawet 4-5 razy większa, 3 miliony to śmiech przy tym.
Dokładnie o to mi chodziło.Pjotreeek pisze:SevenUP pisze:No tak, tylko należy pamiętać, że tam oglądalność jest nawet 4-5 razy większa, 3 miliony to śmiech przy tym.
tyle że bierze się pod uwagę liczbę mieszkańców, co jak co ale w UK jest ich więcej![]()
poza tym, u nas jest dopiero 2 edycja, program musi na siebie zarobić. popatrzcie sobie na X Factora z 2005 r dla porównania- nie był aż tak dopracowany jak teraz. poczekajmy, tak naprawdę dopiero gdzieś od 5,6 edycji możemy oczekiwać cudów (podział na soboty i niedziele w UK został dopiero wprowadzony w 2009r.)
Nikt się tutaj nie pyszni. Inteligencją tym bardziej. Zwykła ocena, po prostu.Trzeciak pisze:A może dasz sobie luz i przestaniesz się pysznić swoja inteligencją. Znam ze swojego środowiska osoby inteligentne, które są dość przyjazne dla średniej warstwy.
Nie rozumiem tego zdania.mojpierwszyraz pisze:Ja bynajmniej tego szukam w tego typu programach - oryginalności.
Sprecyzuj dokładniej fragment, w którym coś jest dla Ciebie nie zrozumiałe.sybic pisze:Nie rozumiem tego zdania.mojpierwszyraz pisze:Ja bynajmniej tego szukam w tego typu programach - oryginalności.
Nie szukasz oryginalności, wiec czego?
Bynajmniej =/= przynajmniej.mojpierwszyraz pisze: Ja bynajmniej tego szukam w tego typu programach - oryginalności. Nikogo nie urażając, powtórzę po raz ostatni - tego właśnie brakuje programom Polsatu, albo inaczej - formatom Polsatu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości