pozwoliÂłem sobie go upubliczniĂŚ :stop:

[ Dodano: Wto Maj 22, 2007 10:05 pm ]

Moderator: Łukasz
zgadza sie -to jedynie namiastka :stop:,my oczekujemy od Joasi perfekcji w tej dziedzinie.
Sorry ale wg nas to nie sÂą szczyty Jej mozliwoÂści uÂśmiechowych :aniol:
super mówiszW wyjatkowych okolicznoœciach nam to wystarcza ale nie po takiej roz³¹ce-dobrze mówie Adamie? :aniol:
JakoÂś maÂło prowadzÂących moÂże znowu poÂłowa pouciekaÂła na urlopyTo miaÂła maratonik dzisiaj:
a sÂą tacy ktĂłrzy uwaÂżajÂą ze chcemy dla niej Âżle -a to nie prawda :nie:My chcemy dla Asi jak najlepiej przecieÂż :aniol: :spiewa:
A My wolimy coÂś wiĂŞcej niÂż namiastka :aniol:zgadza sie -to jedynie namiastka
to super :devil:super mĂłwisz
Knapik np jest do Usa wysÂłanyJakoÂś maÂło prowadzÂących moÂże znowu poÂłowa pouciekaÂła na urlopy
Kto taki? :rozglada: PrzecieÂż my byÂśmy Jej oddali ostatni kawaÂłek chleba :szalony:a sÂą tacy ktĂłrzy uwaÂżajÂą ze chcemy dla niej Âżle -a to nie prawda
MoÂże jak nie bĂŞdziemy pisali o poÂżegnalnym uÂśmiechu to Joasia nie bĂŞdzie uÂżywaÂła go do dyscyplinowania nas :mhm:A My wolimy coÂś wiĂŞcej niÂż namiastka :aniol:
Ale juÂż daje spokĂłj Joasi-jestem dla niej miÂłosciwy dziÂś :aniol:
Reszta w Afganistanie :mhm:Knapik np jest do Usa wysÂłany
Nie to ¿e nie ¿yczymy powodzenia Knapikowi :spiewa: My ¿yczymy aby Joasia dobrze prosperowa³a na antenie :aniol:Ale jego akurat odsuneli ostatnio od prowadzenia serwisów.Ale mi taki stan o którym mówisz jak najbardziej odpowiada.Wrêcz mo¿e trwaÌ w nieskoùczonoœÌ :aniol: :aniol: :aniol:
I jeszcze byÂśmy ten kawaÂłek chleba marmoladÂą posmarowali :devil: tak dla sÂłodkoÂściKto taki? :rozglada: PrzecieÂż my byÂśmy Jej oddali ostatni kawaÂłek chleba :szalony:
A ja wystraszony przez Omenê i Joannê , pozamyka³em na noc wszystkie okna . Niepotrzebniezapomnia³em opisac pewn¹ sprawê , a mianowicie Joasia zapowiada³a Ze ma nad moim miastem przejœÌ jakaœ nawa³nica -i nic ,nic nie by³o -oszukali Joasiê ci oszuœci z pogody :uhh:
Joasia wyszÂła przez nich na niewiarygodnÂą prezenterkĂŞ
My wiemy Joasiu ze to nie twoja wina :aniol:
Najpierw "stacjonarna" nagrywarka DVD (z tunerem i dyskiem ). Potem przegranie interesujacego kawa³ka przez kartê wizyjn¹ na notebook + program do generowania filmów DVD Video (otrzyma³em go w pakiecie z notebookiem) , który ma mo¿liwoœÌ generacji capsów z montowanego materia³u. Ma tê zaletê, ¿e mogê dok³adnie ustawiÌ "klatkê filmu", któr¹ chcê "scapsowaÌ"Epsztajnek-z jakiego ¿ród³a pobierasz capsy
mam balkon caÂły w kwiatach i musiaÂłem wszystko na noc pownosiĂŚ do domu i rano powynosiĂŚ i powywieszaĂŚ :ban: :ban:A ja wystraszony przez OmenĂŞ i JoannĂŞ , pozamykaÂłem na noc wszystkie okna . Niepotrzebnie
![]()
Od bardzo dawna nie uda³o nam siê zcapsowaÌ uœmiechu Joasi wiec wielka chwa³a Ci za to i chwa³a ''urz¹dzeniowi'' ¿e nie wybuch³ :devil:Najpierw "stacjonarna" nagrywarka DVD (z tunerem i dyskiem ). Potem przegranie interesujacego kawa³ka przez kartê wizyjn¹ na notebook + program do generowania filmów DVD Video (otrzyma³em go w pakiecie z notebookiem) , który ma mo¿liwoœÌ generacji capsów z montowanego materia³u. Ma tê zaletê, ¿e mogê dok³adnie ustawiÌ "klatkê filmu", któr¹ chcê "scapsowaÌ"![]()
Nied³ugo nie dokoùczy serwisu i bêdzie odwraca³a g³owê :uhh:P.S. Poniewa¿ w odró¿nieniu od wystêpu o 20.30 - o 23.50 Nasza Królewna spuœci³a g³owê najszybciej jak tylko mog³a , wiêc sobie darowa³em dalsze capsy....
Ale Wy siĂŞ sÂłuchacie Joasi :devil: Ja dziaÂłam na zasadzie mÂądry Polak po szkodzie :spiewa:mam balkon caÂły w kwiatach i musiaÂłem wszystko na noc pownosiĂŚ do domu i rano powynosiĂŚ i powywieszaĂŚ
Wszystko wina Omeny
To juÂż wiemy kto bĂŞdzie faworytem w wyÂścigu o najlepsze capsy uÂśmiechowe :tanczy:Od bardzo dawna nie udaÂło nam siĂŞ zcapsowaĂŚ uÂśmiechu Joasi wiec wielka chwaÂła Ci za to i chwaÂła ''urzÂądzeniowi'' Âże nie wybuchÂł
Mamy tyle moÂżliwoÂści :devil: MoÂżemy przestaĂŚ o tym mĂłwiĂŚ-to wtedy nie bedzie Jej zaleÂżaÂło Âżeby zagrac nam na nosie :spiewa: MoÂżemy czekaĂŚ jak mĂłwisz-i to my na tym wygramy :tanczy:NiedÂługo nie dokoĂączy serwisu i bĂŞdzie odwracaÂła gÂłowĂŞ
Ale mamy potĂŞÂżnÂą broĂą -my jesteÂśmy bardzo cierpliwi i caÂłe Âżycie przed nami wiĂŞc mamy czas .Joasia do koĂąca swojej kariery nie bĂŞdzie siĂŞ na nas boczyÂła
Boski caps :spiewa: Jeszcze jakby tÂło byÂło ksiĂŞÂżycoweJoasia "WilkoÂłak"
Matka nie chce byĂŚ jak "mÂądry polak" :devil: ona bardziej kocha swoje kwiatki niÂż wÂłasne dzieci :uhh:Ale Wy siĂŞ sÂłuchacie Joasi :devil: Ja dziaÂłam na zasadzie mÂądry Polak po szkodzie :spiewa:
dlatego siĂŞ nad niÂą nie pastwiĂŞ choĂŚ ona w przeszÂłoÂści straszyÂła nas armagedonem aby odwrĂłciĂŚ uwagĂŞ od poÂżegnalnego uÂśmiechu :cicho:Ale racja ta informacja nie wyszÂła od Joasi :aniol:
MiĂŞÂśnie garbu mam juÂż nieÂżle wyrobione :devil:Ale przy tym noszeniu,wnoszeniu i wywieszaniu sobie troche poĂŚwiczyÂłeÂś.
Zawsze jakis zysk :spiewa: :aniol:
Joasia uÂśmiechnĂŞÂła siĂŞ gdyÂż realizator przetrzymaÂł ja na antenie i ten uÂśmiech byÂł raczej szelmowski niÂż poÂżegnalny :cicho:Jak siĂŞ tak przypatrzyÂłem tym capsÂą to nawet fajnie ten uÂśmieszek wyglÂąda,a my ÂżeÂśmy Joasie trochĂŞ upomnieli-tak delikatnie nazwe![]()
A ogrĂłdek jakiÂś masz? :aniol:Matka nie chce byĂŚ jak "mÂądry polak" ona bardziej kocha swoje kwiatki niÂż wÂłasne dzieci
Ahhh pamiĂŞtam :aniol: To byÂło wtedy co sprawdzali gdzie nie pada :tanczy:dlatego siĂŞ nad niÂą nie pastwiĂŞ choĂŚ ona w przeszÂłoÂści straszyÂła nas armagedonem aby odwrĂłciĂŚ uwagĂŞ od poÂżegnalnego uÂśmiechu
No to musisz zwiĂŞkszyĂŚ kolekcjĂŞ tych wiszÂących :devil: :spiewa: :spiewa: :spiewa:MiĂŞÂśnie garbu mam juÂż nieÂżle wyrobione
Ma pecha-poniewaÂż my znamy wszystkie rodzaje uÂśmiechĂłw w wwykonaniu Joasiowym :szalony:Joasia uÂśmiechnĂŞÂła siĂŞ gdyÂż realizator przetrzymaÂł ja na antenie i ten uÂśmiech byÂł raczej szelmowski niÂż poÂżegnalny
na balkonie :devil:A ogrĂłdek jakiÂś masz? :aniol:
wiszÂących juÂż nie ma gdzie zawieszaĂŚ :devil:No to musisz zwiĂŞkszyĂŚ kolekcjĂŞ tych wiszÂących :devil: :spiewa: :spiewa: :spiewa:
Chyba chce udowodniĂŚ Âże nie jest wilkoÂłakiem i sÂłonce jej nie szkodzi :mhm:OO!!WrĂłciÂła! :jupi:
Tylko dlaczego ustawili JÂą pod sÂłoĂące :rozglada:
Musi oczka mruÂżyĂŚ :uhh: Ale i tak piĂŞknie wyglÂąda i piĂŞknie nam opowiada o tym wszystkim :tanczy:
znalazÂł sie jakiÂś bogacz i Joasi kupiÂł :uhh:Joasia chciala ukryĂŚ swoje nowe kolczyki-ale wiatr pokrzyÂżowaÂł te plany :aniol:
WidaĂŚ je na trzecim capsie :aniol:
moÂże byĂŚ :spiewa: :spiewa: :spiewa:Cytat:
Joasia "WilkoÂłak"
Boski caps :spiewa: Jeszcze jakby tÂło byÂło ksiĂŞÂżycowe:aniol: :aniol:
To oryginalnie :aniol: Ale trzeba sobie radziĂŚ :spiewa:na balkonie
JeÂśli mieszkasz w bloku to przeciÂąg hodowle na inne :devil:wiszÂących juÂż nie ma gdzie zawieszaĂŚ
Pytanie czy udowodniÂła :aniol:Chyba chce udowodniĂŚ Âże nie jest wilkoÂłakiem i sÂłonce jej nie szkodzi
:hahaha: :hahaha: ÂŚliczne :aniol: :aniol: :aniol:moÂże byĂŚ
w moim bloku jest wielka rywalizacja-cieszĂŞ siĂŞ Âże kobiety nie oblewajÂą sobie kwiatkĂłw jakimiÂś kwasami :devil:JeÂśli mieszkasz w bloku to przeciÂąg hodowle na inne :devil:
Balkony rzecz jasna :spiewa:
napuchÂła :hmm: wiĂŞc ............ :spiewa:Cytat:
Chyba chce udowodniĂŚ Âże nie jest wilkoÂłakiem i sÂłonce jej nie szkodzi
Pytanie czy udowodniÂła :aniol:
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 15 gości