GÂłos ktĂłry zapowiada FAKTY popoÂłudniowe mĂłwi o nich: rzetelne, profesjonalne, wiarygodne, od poniedziaÂłku do piateku o 16:45

Tylko szkoda, Âże Anity nie ma o tej 19:00 :?
Moderator: Łukasz
To maÂło powiedziane, ze jej nie lubiĂŞANita musi wrĂłciĂŚ do g³ównych FAKTĂW... pozostajĂŞ w nadziei Âże wrĂłci i na zmianĂŞ z Pochanke bĂŞdzie je prowadziÂła... Wiem, Âże fani Anity jej nie lubiÂą
Tak to prawda. Tak dÂłuÂżej byĂŚ nie moÂżePrzeczuwam ostatnio najgorsze, Âże Anita odejdzie... JeÂśli dalej tak majÂą jÂą traktowaĂŚ to niech odchodzi... Z druiej strony juÂż by to zrobiÂła... MoÂże wÂładze zapewniÂły jej powrĂłt do FAKTĂW gÂłownych za jakieÂś kilka tygodnii... Nie wiem
kaseta89 pisze:w TVN -ie i TVN24 ta jesieĂą jest okresem promowania nowych... (TVN24: JĂŞdrzejowska, KalczyĂąska itd.). Anita dostaÂła swojÂą szansĂŞ, teraz zostaÂła niestety zepchana na bok.
Myœlê, ¿e mo¿e nie najwy¿szym, ale jakimœ szczytem na pewno jest, dla ka¿dego kto posmakowa³, co to znaczy byÌ prowadz¹cym czo³owy dziennik w Polsce. Popatrz na pochanke, jest tak ustawiona, ¿e mo¿e wybieraÌ dla siebie najsmakowitsze k¹ski. I co zagarnê³aGrzesioo pisze:Czy wed³ug was szczytem marzeù dla Anity jest prowadzenie g³ównych Faktów?
Mo¿e masz racjê, te¿ rozwa¿a³em mo¿liwoœÌ dokszta³cania siê Anity w jakiejœ dziedzinie, kiedy próbowa³em znaleŸÌ choÌ cieù sprawiedliwoœci w tym, co siê sta³o. Zaœ w kwestii ¿ycia osobistego, z tego co Anita mówi³a w Twoim stylu, na razie chcia³a bez reszty poœwiêciÌ siê pracy, na za³o¿enie rodziny, wg niej, ma jeszcze czas. Nie s¹dzê, ¿e sama dobrowolnie zrezygnowa³a z czegoœ, w co w³o¿y³a tyle serca i poœwiêceniaGrzesioo pisze:Ca³y czas czytam ¿e zosta³a odsuniêta, jest pomijana, byÌ mo¿e to ona sam podjê³a tak¹ decyzjê. Mo¿e nie ma czasu na ci¹g³e dy¿ury, ma przecie¿ jakieœ ¿ycie osobiste, mo¿e siê uczy(np. jêzyka),mo¿e robiÌ coœ nie zwi¹zanego z telewizj¹.
Grzesioo, bÂłagam ciĂŞ - nie rĂłb z Anity emerytki zmĂŞczonej Âżyciem, pracÂąGrzesioo pisze:PatrzĂŞ na wczeÂśniejsze zdjĂŞcia i porĂłwnuje je z tymi ktĂłre ja zrobiÂłem ostatnio i mam wraÂżenie Âże Anita robi wraÂżenie zmĂŞczonej, bardzo sie postarzaÂła.
Grzesioo pisze:Nie zdziwiÂłbym siĂŞ, gdyby za jakiÂś czas Anita odeszÂła z telewizji i zajĂŞÂła siĂŞ czymÂś zupeÂłnie innym.
Czyli chcesz powiedzieĂŚ Âże mĂŞczy jÂą przygotowanie magazynu' ZDROWIE' i 2 razy w miesiÂącu 2-niowy dyÂżur.KiedyÂś kaÂżdego tygodnia miaÂła ona i Danka Kondratowicz 2-3dyzury i chyba byÂło ok. Dzis sÂą zastĂŞpowane przez WSZECHOBECNÂĄ JedrzejowskÂą i KalczyĂąskÂą.Grzesioo pisze: Podobne wraÂżenie mam odnoÂśnie Marty Kuligowskie,ktĂłra teraz gÂłownie prowadzi magazyn "Zdrowie". MoÂże poprostu nie wytrzymujÂą fizycznie ciĂŞzkiej pracy w telewizji.
DokÂładnie tak choĂŚ trudno znowu wymagac zeby w reklamĂłwce cierpiĂŞtnice graÂła... wszycy fani wiedza co jej tam robiÂą a nie fanĂłw i tak to nie interesuje . W reklamĂłwce ma Âładnie wyglÂądĂŚ i siĂŞ uÂśmiechaĂŚ i to wÂłasnie robi. A ze uÂśmiech jest sztuczny ? no coÂż to juÂż inna sprawa.To chyba Anitka musiaÂła udawaĂŚ ten uÂśmiech. Bo te fakty to jest caÂłkowita poraÂżka
ZaleÂży ktĂłrzy i kiedy ...Wiem, Âże fani Anity jej nie lubiÂą
oooooo tej to dopiero nie lubiĂŞ... ona ma o wiĂŞksze wpÂływy niÂż krĂłlowa JustyÂś... kto wie czy w tej funfacji nie poznaÂła samej prezydentowej... zna na pewno WalterowÂą i wykorzystaÂła sprawĂŞ by wepchaĂŚ siĂŞ powoli do fucktĂłw narazie jej siĂŞ to nie udaje wiĂŞc skutecznie ogranicza AnitkĂŞ w tvn 24A JĂŞdrzejowska ma tam Âświetne ukÂłady i jest czÂłonkiem zarzÂądu "fundacji tvn nie jesteÂś sam"-pani BoÂżeny Walter
dokÂładnie po tylu gratulacjach i tak dobrez poprowadzonych serwisach i fucktach to byÂło poprostu ewidentne chamstwo... pokazali jej Âże jak jest za dobra to wylatuje...I to jeszcze za to co pokazaÂła 3 wrzeÂśnia jÂą wyrzucili
tu nie ma nawet Âżadnego chyba czy bojĂŞ siĂŞ Âże... to FUCKT to przecieÂż po niej widac...Na pewno lekko tam nie ma o bojĂŞ siĂŞ, Âże w jakiÂś sposĂłb oni jÂą tam drĂŞczÂą psychicznie. Fachowo siĂŞ to nazywa mobbing
To te¿ prawda ale z drugiej strony ja s¹dze ¿e pojawienie siê POchankowej mog³o na to wp³ynaÌ minimalnie zwrócmy uwage na to ¿e królowa Justyœ czuje siê tak¹ gwiazd¹ ze na pewno "jakaœ tam szczeniara " nie bedzie jej przycmiewaÌ.Myœlê ¿e ona w nikim by zagro¿enia nie wyczu³a bo we w³asnym pozerstwie zabrnê³a ju¿ tak daleko ze uwa¿a sie wszêdzie za najwiêksz¹ gwiazde.Raczej chodzi³o o to ze Anita i jej s³awa przescignê³a stacjê a tego nasz juniorek walterek nie lubi (Lees Olejnik) wiêc j¹ usun¹³.A moze on ma tak¹ kncepcjê ¿ew Fucktach moze byÌ tylko 1 gwiazda ? To by wyjaœni³o przebywanie tam na wystêpach goœcinnych ( z reszt¹ raczej marnych ) A*tomata.Zepchniêto na bok Anitê, bo jest jedyn¹ osob¹, która mog³a zagroziÌ Pochanke w walce o tytu³ gwiazdy Faktów A za takow¹ gwiazdê Anita uchodzi³a. Niewa¿ne, czy artyku³y w czo³owych gazetach, by³y tylko op³acon¹ promocj¹, czy wynika³y z zainteresowania osob¹ Anity sporej czêœci spo³eczeùstwa, ale faktem jest, ¿e w ka¿dym z nich pad³o sformu³owanie Anita Werner - gwiazda Faktów
1.S¹dze ze szczytem marzeù mo¿e nie a le na tym etapiem najwyrzszym mo¿liwym awansem i stopniem w dalszej karie¿e.Czy wed³ug was szczytem marzeù dla Anity jest prowadzenie g³ównych Faktów? Ca³y czas czytam ¿e zosta³a odsuniêta,jest pomijana,byÌ mo¿e to ona sam podjê³a tak¹ decyzjê. Mo¿e nie ma czasu na ci¹g³e dy¿ury,ma przecie¿ jakieœ ¿ycie osobiste,mo¿e siê uczy(np. jêzyka),mo¿e robiÌ coœ nie zwi¹zanego z telewizj¹. Patrze na wczeœniejsze zdjêcia i porównuje je z tymi które ja zrobi³em ostatnio i mam wra¿enie ¿e Anita robi wra¿enie zmêczone,bardzo sie postarza³a.
emerytki to raczej nie ale grzesioo ma racjĂŞ ona jest bardzo zmĂŞczona !!! nie wiem jak z tym postarzeniem ale widac na jej twarzy zmĂŞczenie i zniechĂŞcenie.I ten smutek w oczach jak u HoleckiejGrzesioo, bÂłagam ciĂŞ - nie rĂłb z Anity emerytki zmĂŞczonej Âżyciem, pracÂą
dla jej powierzchownoÂści.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 29 gości