Z prowadzących PiŚ to tylko Dagmara ma 100% frekwencję, więc jedna nieobecność nie sprawiałaby większego problemu I z tego co wiem to Daga jest fanką Madonny A może jednak się mylę? :mhm:
Don Matteo pisze:
Ale nic nie przebije Jej sympatii do Nicolasa Sarkozy'ego Ten "błysk w oku" i uśmiech przy zapowiedzi materiałów o w/w osobistości - bezcenne :spiewa:
A tak ogólnie, to Dagmara świetnie sobie radzi prowadząc Polskę i Świat bez Żebrowskiego, gdy Ania Kalczyńska przejdzie na urlop (w sąsiednim wątku czytałem o rzekomych doniesieniach, że Ania jest w ciąży ) to Dagmara mogłaby stworzyć świetny duet z Łukaszem Grassem :tanczy:
Tylko należy pamiętać, że "PiŚ" jest codziennie. Gdy Anna pójdzie na urlop macierzyński nie będzie jej pół roku. Przez tyle czasu Dagmara nie może pracować codziennie.
Może nie kręci jej repertuar Madonny. :rozglada:
Mnie w sumie też jakoś specjalnie nie kręci. Ale i tak już od paru dni żałuję, że nie pojechałam na ten koncert. W końcu to show z najwyższej półki, które warto zobaczyć.
W serwisie 23:30 "Madonna jutro obchodzi 18 urodziny" :devil:
P.S. Jak to wytłumaczyć, że w rozmowie z Dodą w PiS Dagmara siedziała z prawej strony Żebrowskiego, a w skrócie tejże rozmowy o 23:30 - z lewej