Dla odnotowania - program Szymona wygrał kategorię "Do Odstrzału" na forum tvnfakty.pl
Szczerze powiedziawszy ja się z tym niezgadzam. Fakt, ostatnia seria była po prostu makrabryczna (z małymi, drobnymi wyjątkami --> odcinek Bobek&Kamińska) W X seri na pewno niechcciałbym zobaczyć Cezika. Mógł się on pojawić w jednym, gora dwóch odcinkach... ale zeby aż w 13 na 14? Bez przesady... Kolejna sprawa to "Salon Barybary" - żenujące to jest, niewiem po jaką cholerę on to wymyślił. Następnie do odstrzału to gwiazdorskie wejście Majewskiego oraz "recital" - bez obrazy, grubego korniszona na poczatku. Jest to baardzo słabe, wogole wejscie Majewskiego do jego programu nie kojarzy mi się z zamysłem show. Studio w tej serii wyglądało dości ciekawie z małymi wyjątkami (m.in. dodatkowe miejsca na publiczności)
Na koniec: Rozmowy w tłoku. Tak słabej serii jeszcze niewidziałem. Wdg. mnie powinni zachować Hojarską, Rydzyka, Rokitę, Kaczynskiego i Tuska. Ciekawa jest jeszcze Doda. Nergal to totalny niewypał (podobnie jak Big Doder czyli Złopolscy). Niektóre , naprawdę wybrane momenty w tej edycji były ciekawe: Molest prawdy, karne zadanie Chylińskiej i poczatkowe Ale o Co Chodzi. Reszta to szczera żenada.
Tak na marginesie powiem że 29 i 30 stycznia organizowane są castingi do akcji pt. "SzymonSZUKASzaleńców". wiecej na
http://www.szymon.onet.pl
tvn - wiosną programowo najlepszy.