Ciekawostki telemetryczne
Moderator: Łukasz
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Marcinie a jakich chcesz argumetĂłw? Mam Ci podaĂŚ link?
A wiĂŞc proszĂŞ bardzo.
http://tvn.pl/324417,onas.html
przypominam, Âże jeszcze jakiÂś czas temu Na wspĂłlnej przegoniÂło Fakty i miaÂło w okolicach 3,5 mln.
Acha - wiêkszoœÌ postów na tym forum ogranicza siê do stwierdzenia TVN jest super.
A wiĂŞc proszĂŞ bardzo.
przypominam, Âże jeszcze jakiÂś czas temu Na wspĂłlnej przegoniÂło Fakty i miaÂło w okolicach 3,5 mln.
Acha - wiêkszoœÌ postów na tym forum ogranicza siê do stwierdzenia TVN jest super.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
-
- Początkujący
- Kontakt:
Doktorzefaustusie1 moglbys sobie zmienic nick na krotszy:P ale wrocmy do tematu, ja wiem ze serialowi "Na Wspolnej" spadla ogladalnosc ale mnie denerwuje to ze przekreciles specjalnie nazwe jezeli cos komentujemy to robmy to z glowa a nie glupimi docinkami.doktorfaustus1 pisze:Marcinie a jakich chcesz argumetĂłw? Mam Ci podaĂŚ link?
A wiĂŞc proszĂŞ bardzo.
Pozdrawiam
Poprawny skrĂłt to: tys. Nie piszĂŞ tego zÂłoÂśliwie, a raczej jako radĂŞ dla prowadzÂącego szanujÂący siĂŞ serwis internetowy. :devil2:ArO pisze:(...), a teraz 2 mln 800 tyÂś.
A w suplemencie chciaÂłbym napisaĂŚ, iÂż pisanie "Na durnej" to jest chyba swojego rodzaju kompromitacja. Bo cokolwiek bym o serialu nie myÂślaÂł (akurat za nim nie przepadam), to nie okreÂśliÂłbym go w ten sposĂłb. ÂŻadnej produkcji bym tak nie nazwaÂł; jest to bowiem wyraz braku szacunku dla caÂłej ekipy przygotowujÂącej i realizujÂącej serial. I nie chodzi mi o ten, konkretny przypadek - nie naÂśmiewaÂłbym siĂŞ tak z Âżadnego programu, poczÂąwszy od "WiadomoÂści", przez "Idola", a na "Balladzie o lekkim zabarwieniu erotycznym" koĂączÂąc. :p
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Nie chodzi mi o argumenty na ogl¹dalnoœÌ - to jest oczywiste. Chodzi natomiast o okreœlenie "Na Durnej", którego u¿y³eœ. Stwierdzenie "Na Durnej" jest na tak samo niskim poziomie, jak stwierdzenie "TVN jest super". Co z tego, ¿e podawa³eœ ju¿ argumenty na durnoœÌ tego¿ serialu? Sympatycy TVN, mówi¹c "TVN jest super" te¿ mog¹ powiedzieÌ, ¿e ju¿ pisali o zaletach TVNu. Czy coœ by siê sta³o, gdybyœ napisa³ normalnie? Ja te¿ mogê napisaÌ "M jak md³oœci", ale siê powstrzymujê. Ty te¿ byœ czasem móg³.doktorfaustus1 pisze:Marcinie a jakich chcesz argumetów? Mam Ci podaÌ link?
A wiĂŞc proszĂŞ bardzo.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Chyba cud jakiÂś na naszym forum siĂŞ wydarzyÂł. Rozumiem, Âże moim przedmĂłwcy zawsze uzywali odpowiednich arhumentĂłw oraz nigdy nie powtarzali bzdurnych haseÂł wymyÂślonych przez Âłukasza, np o norce...
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Czy jeÂśli inni szastajÂą beznadziejnymi hasÂłami, to czy Ty teÂż musisz? Wydaje mi siĂŞ, Âże wypada siĂŞ porĂłnywaĂŚ do najlepszych, a nie do najgorszych.doktorfaustus1 pisze:Chyba cud jakiÂś na naszym forum siĂŞ wydarzyÂł. Rozumiem, Âże moim przedmĂłwcy zawsze uzywali odpowiednich arhumentĂłw oraz nigdy nie powtarzali bzdurnych haseÂł wymyÂślonych przez Âłukasza, np o norce...
OdezwaÂł sie ten co powiniendoktorfaustus1 pisze:Chyba cud jakiÂś na naszym forum siĂŞ wydarzyÂł. Rozumiem, Âże moim przedmĂłwcy zawsze uzywali odpowiednich arhumentĂłw oraz nigdy nie powtarzali bzdurnych haseÂł wymyÂślonych przez Âłukasza, np o norce...

Czemu nikt siĂŞ nie czepia? Po pierwsze, bo naprawdĂŞ nie warto - ale i Ty, naprawdĂŞ, nie masz siĂŞ czym chwaliĂŚ, piszÂąc o swoim nazewnictwie.KaMil pisze:Ciekawe czemu nikt nie czepia siĂŞ do tego, Âże ja zamiast napisaĂŚ "ciao darwin"-napisaÂłem "ciao debil" ??? Pewnie dlatego, bo sami tak myÂślicie, Âże poziom tego programu jest poniÂżej krytyki, w przeciwieĂąstwie co do "na wspĂłlnej", ktĂłry wedÂług mnie nie jest tak beznadzejny.
Po drugiĂŞ dlatego, iÂż nie napisaÂłeÂś tego jeszcze w tym dziale. Po trzecie wreszcie, bo po MaĂŚku (Faustusie) moÂżna spodziewaĂŚ siĂŞ najwyÂższej klasy wypowiedzi, a nie gÂłupich haseÂłek-przedrzeÂźnieĂą. Tym wiĂŞksze byÂło, takÂże moje, zdziwienie. :huh:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Kocham takie zestawienia
Oczywiscie zawsze moÂże byĂŚ lepiej. Z niecierpliwoÂściÂą czekam na Smerfy. WedÂług AGB (dane pokazane przez wirtualnemedia.pl) 2 kwietnia miaÂły 3,700 mln, czyli wiĂŞcej od najlpeszego wyniku WydarzeĂą. 

-
- Czasem tu wpada
wyniki ogladalnoÂści z faktu na poniedziaÂłek,9 maja:
1 m jak mi³oœÌ TVP2 10,08 mln
2 wiadomosci TVP1 5,12 mln
3 kochaj mnie TVP2 4,07 mln
4 teleexpress TVP1 4,11 mln
5 997 TVP2 3,98 mln
6 klan TVP1 3,86 mln
7 samo Âżycie POLSAT 3,58 mln
8 smerfy TVP1 3,51 mln
9 na wspĂłlnej TVN 3,36 mln
10 fakty TVN 3,28 mln
w numerach 3 i 4 pewnie sie pomylili bo teleexpres ma wiecej widzĂłw niÂż kochaj mnie :? ale ja tak w fakcie mam :?
1 m jak mi³oœÌ TVP2 10,08 mln
2 wiadomosci TVP1 5,12 mln
3 kochaj mnie TVP2 4,07 mln
4 teleexpress TVP1 4,11 mln
5 997 TVP2 3,98 mln
6 klan TVP1 3,86 mln
7 samo Âżycie POLSAT 3,58 mln
8 smerfy TVP1 3,51 mln
9 na wspĂłlnej TVN 3,36 mln
10 fakty TVN 3,28 mln
w numerach 3 i 4 pewnie sie pomylili bo teleexpres ma wiecej widzĂłw niÂż kochaj mnie :? ale ja tak w fakcie mam :?
-
- Fan Forum
- Kontakt:

A mĂłwiÂłem, Âże Bogdan bĂŞdzie krzyczaÂł: "Jak ja nie nawidzĂŞ SmerfĂłw!"