POLSAT

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

martusia5004
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Polsat

Post autor: martusia5004 »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

Polsat: Druga edycja "Must Be The Music" jesienią
http://media2.pl/media/79160/komentarze/2.html#k

no to będą konkurować z Mam Talent i raczej maja marne szanse na pokonanie go :P
qmate
Bywalec
Bywalec

Post autor: qmate »

Dziś w Polsacie 9. festiwal TOPtrendy.

Zespół Kombii otrzymał na nim... Bursztynowego Słowika :mhm: Dlaczego na TOPtrendach pojawiła się ta nagroda? I czy (przy okazji zapytam) wiecie, co z Sopot Festivalem? TVP zrobi sobie kolejną edycję Sopot HIT Festiwal czy wróci do SF?
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Czy ma ktoś może fragment wczorajszego koncertu? Chodzi mi konkretnie o konkurs Trendy i zespół Poparzeni Kawą. Zależy mi. Z góry dzięki!
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Fragment artykułu z najnowszego "Wprost":
Spotkanie z zagranicznymi inwestorami w sprawie kupna Polsatu. Rzecz dzieje się ładnych parę lat temu. Zygmunt Solorz zajmuje miejsce na kanapie tuż przy oknie gabinetu. Przez godzinę podpuszcza gości pytaniami. Co takiego fajnego zrobią z Polsatem, gdy już go kupią? Mają jakiś sensowny pomysł? Potem odprawia ich z kwitkiem, a do współpracowników mówi: – Teraz zrobimy to, co oni proponowali. Ależ ja uwielbiam robić w konia tych zagraniczniaków!
:lol2:
ziom
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: ziom »

Jesienna oferta Polsatu nie zachwyca.
http://media2.pl/media/82207-jesien-w-p ... =tematdnia
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: matik »

Nie ma nic, na co bym chętnie spojrzał.
ziom
Zbanowany
Zbanowany

Polsat i TVN ma całkiem innych widzów. Widownia Polsatu to w większości ludzie z wykształceniem podstawowym czy zawodowym to mieszkańcy wsi i małych miast którzy lubią oglądać takie programy jak Trudne sprawy czy Dlaczego ja? Lubią je oglądać bo to przecież w dużej mierze historie o nich samych. Takie seriale jak Świat według Kiepskich czy Pierwsza Miłość świadczą o poziomie widzów Polsatu i też o dyrektor programowej Ninie Terentiew.
TVN oglądają ludzie wykształceni inteligentni lubiący rozrywkę i seriale z wysokiej półki. Wie to Edward Miszczak człowiek który najpierw w 1990 roku stworzył ludziom radio które mogło im się wcześniej tylko przyśnić (RMF do 1997 roku) by następnie razem z Mariuszem Walterem zrobić telewizję która od prawie 15 lat stawia przede wszystkim na jakość która rozumie szanuje i zna swojego widza.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Nic dla siebie w jesiennej ramówce Polsatu nie znalazłem. Widać, że podobnie jak TVN tak i Polsat pozmieniał godziny emisji programów. Dla MBTM może to wyjść na gorsze. Obstawiam, że oglądalność będzie w okolicach 2,5-3 milionów. Przesunięcie Ludzi Chudego na plus, bo w niedziele nie mieliby dużej widowni. Ewentualnie mogliby być emitowani po MSTM.
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Akurat przesunięcie "Must be the music" na niedzielę może być strzałem w dziesiątkę... "Rancza" nie będzie, prezes Dwójki chyba odleciał ze swoimi pomysłami, a co do nowego "Tańca z gwiazdami" to mam wątpliwości, czy będzie hit. Gwiazd niedostatek, zmiany w jury na gorsze, odświeżanie po tylu latach nie ma już chyba sensu. Więc wbrew pozorom wielkiej konkurencji nie będzie. W odróżnieniu od soboty.
Trzeciak
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Trzeciak »

ziom pisze:Polsat i TVN ma całkiem innych widzów. Widownia Polsatu to w większości ludzie z wykształceniem podstawowym czy zawodowym to mieszkańcy wsi i małych miast którzy lubią oglądać takie programy jak Trudne sprawy czy Dlaczego ja? Lubią je oglądać bo to przecież w dużej mierze historie o nich samych. Takie seriale jak Świat według Kiepskich czy Pierwsza Miłość świadczą o poziomie widzów Polsatu i też o dyrektor programowej Ninie Terentiew.
TVN oglądają ludzie wykształceni inteligentni lubiący rozrywkę i seriale z wysokiej półki. Wie to Edward Miszczak człowiek który najpierw w 1990 roku stworzył ludziom radio które mogło im się wcześniej tylko przyśnić (RMF do 1997 roku) by następnie razem z Mariuszem Walterem zrobić telewizję która od prawie 15 lat stawia przede wszystkim na jakość która rozumie szanuje i zna swojego widza.
A nie sądzisz, że to co piszesz jest czasem niesmaczne? Sam przyznam szczerze jestem widzem "Must Be The Music" i nie uważam się za widza "wsiowego", ani z wykształceniem podstawowym.
Nina Terentiew - gdyby miała możliwości - to by zakupiła hitowe formaty dla Polsatu, ale nie ma takich możliwości. Także dlatego, że Zygmunt Solorz-Żak nie wkłada dużych pieniędzy w telewizję, tylko w inne inwestycje. Nie ma równowagi - nie to, co w TVN-ie.
Tak kończąc - piosenka zwycięzcy "MBTM" została puszczona w radiach już w dwa dni po finale. I - jeśli chodzi o poziom muzyczny - show Polsatu przez znawców muzycznych zostało wyżej ocenione nawet od "X-Factora".
ziom
Zbanowany
Zbanowany

Ja mimo wszystko nie zmieniam zdania uważam że TVN to telewizja dla bardziej wymagającego widza i prosze Cie nie pisz bzdur że Polsat nie ma pieniędzy. Polsat nie ma pomysłu.
Niesmaczna to jest piosenka grupy Enej tu masz jej tłumaczeniehttp://www.tekstowo.pl/piosenka,enej,radio_hello.html . Oglądaj sobie Polsat nikt Ci nie zabrania.
lukas_k
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: lukas_k »

Nic dla mnie w ramówce Polsatu na jesień nie ma, bo te seriale (oprócz Kiepskich i Linii życia) mnie nie interesują, MBTM nie oglądam i to chyba tyle w tej ramówce? :lol:
Jedynie Polsat ma ciekawe propozycje filmowe, większość na pewno obejrzę.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

Kevin sam w domu?
lukas_k
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: lukas_k »

Nie, gdybyś przeczytał newsa to byś wiedział, a nie głupie docinki o Kevinie...
ODPOWIEDZ