Moderator: Łukasz
Spotkanie z zagranicznymi inwestorami w sprawie kupna Polsatu. Rzecz dzieje się ładnych parę lat temu. Zygmunt Solorz zajmuje miejsce na kanapie tuż przy oknie gabinetu. Przez godzinę podpuszcza gości pytaniami. Co takiego fajnego zrobią z Polsatem, gdy już go kupią? Mają jakiś sensowny pomysł? Potem odprawia ich z kwitkiem, a do współpracowników mówi: – Teraz zrobimy to, co oni proponowali. Ależ ja uwielbiam robić w konia tych zagraniczniaków!
A nie sądzisz, że to co piszesz jest czasem niesmaczne? Sam przyznam szczerze jestem widzem "Must Be The Music" i nie uważam się za widza "wsiowego", ani z wykształceniem podstawowym.ziom pisze:Polsat i TVN ma całkiem innych widzów. Widownia Polsatu to w większości ludzie z wykształceniem podstawowym czy zawodowym to mieszkańcy wsi i małych miast którzy lubią oglądać takie programy jak Trudne sprawy czy Dlaczego ja? Lubią je oglądać bo to przecież w dużej mierze historie o nich samych. Takie seriale jak Świat według Kiepskich czy Pierwsza Miłość świadczą o poziomie widzów Polsatu i też o dyrektor programowej Ninie Terentiew.
TVN oglądają ludzie wykształceni inteligentni lubiący rozrywkę i seriale z wysokiej półki. Wie to Edward Miszczak człowiek który najpierw w 1990 roku stworzył ludziom radio które mogło im się wcześniej tylko przyśnić (RMF do 1997 roku) by następnie razem z Mariuszem Walterem zrobić telewizję która od prawie 15 lat stawia przede wszystkim na jakość która rozumie szanuje i zna swojego widza.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości