Zapraszam na zdjęcia zmysłowej, przedświątecznej Beaty na niebiesko ubranej i w okularach.
Teleexpress i Teleexpress EXTRA - Środa 23.12.2020 (98 zdjęć)
Zresztą, jeszcze jedna informacja - pojutrze, a więc w piątek, 25.12 (1. dzień BN) o 14 w TVP2 będzie odcinek Familiady, w którym wystąpi m.in. Beata: https://www.instagram.com/p/CJG7RJPsn_a/
Bądź sobą, nie rób nic na siłę, podążaj przed siebie do celu i nie poddawaj się. Mój profil Chomikuj
Na początek jeszcze krótko o występach Beaty w 2020 roku. W całym 2020 roku Beata miała okazję wystąpić łącznie 131 razy, o 11 występów więcej względem 2019, gdzie miała 120 występów, z czego najwięcej razy w kwietniu i maju - po 14 występów, a najmniej w lutym - 8 razy.
To tyle, jeżeli chodzi o miniony rok, a teraz zapraszam na pierwsze już w 2021 roku zdjęcia Beaty ode mnie.
Teleexpress i Teleexpress EXTRA - Sobota 02.01.2021 (108 zdjęć)
Bądź sobą, nie rób nic na siłę, podążaj przed siebie do celu i nie poddawaj się. Mój profil Chomikuj
Tak, jak wiecie, z wiadomych powodów (zaprzysiężenie Bidena na prezydenta USA) nie było TeXu Extra, ale tylko o standardowej porze, gdyż TeX Extra... był obecny w nocy!
Stąd też zapraszam na kolejną dostawę zdjęć Beaty, tym razem z obecnego tylko w nocy TeXu Extra z 20.01.
Ufff
Jak dobrze, że tym razem puścili w nocy. Bo ostatnio przepadło wydanie z 6.01 , a Beatka wtedy, podobnie jak i wczoraj, wręcz bosko się prezentowała