[TVN] Na Wspólnej
Moderator: Łukasz
Na stronie http://www.na-wspolnej.blog.pl jest bardzo fajny news - serial za granicÂą.
W nim zdjĂŞcia - porĂłwnanie aktorĂłw z polskiej i wegierskiej wersji
loga z 3 wersji i inne ciekawe informacje na temat tego serialu.

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

"Na Wspólnej" ca³y czas roœnie w si³ê :tanczy: :
Zaraz "wskoczy" na 3 miejsce pod wzglĂŞdem wynikĂłw seriali wyprzedzajÂąc "Klan". :brawa: Czekam na kolejne rekordy. 
Hehe - "Na Wspólnej" jest coraz blizej "M jak Mi³oœÌ" oczywiœcie wyniki tych 2 seriali s¹ nieporównywalne, ale tak jeszcze z 2 lata poma³u, poma³u i NW bedzie blisko MjM.tvn.pl pisze:Kolejny rekordowy wynik serialu Na Wspólnej!
Na najpopularniejszej ulicy w Polsce padÂł kolejny rekord! Wczorajszy odcinek najdÂłuÂżej emitowanego w TVN serialu, „Na WspĂłlnej” oglÂądaÂło blisko 5 milionĂłw widzĂłw, przy udziale w rynku na poziomie 29,2%. (...)

Dam caÂły cytat w ktĂłrej jest napisane gdzie jest NW i gdzie jest planowane:wÂłoch pisze:Nie wie ktoÂś w jakich krajach jest jeszcze NW oprĂłcz Polski i WĂŞgier?
Czyli w Niemczech i na SÂłowacji (?).na-wspolnej.blog pisze:(...)Tak zadawalajÂący wynik oglÂądalnoÂści zachwyciÂł rĂłwnieÂż sÂłowackÂą stacjĂŞ telewizyjnÂą. „Baratok Kozt” odniĂłsÂł juÂż sukces na WĂŞgrzech, Polsce czy w Niemczech. Czas na WĂŞgry. Tu produkcja ruszyÂła na poczÂątku lata. Pierwsze efekty moÂżna byÂło zobaczyĂŚ 17.09.2005- w pierwszym odcinku serialu. „Miedzy nami”- to wĂŞgierska nazwa serialu. Do koĂąca lutego 2006 wyemitowano juÂż tam ponad 100 odcinkĂłw. PopularnoœÌ serialu roÂśnie w si³ê.
Ponad poÂłowa EuropejczykĂłw moÂże ÂśledziĂŚ losy „Baratok Kozt”, „Na WspĂłlnej czy „Miedzy nami”.
Podobno produkcja tak popularnego serialu ma ruszyĂŚ w Czechach, kupnem licencji sÂą rĂłwnieÂż zainteresowani Francuzi. A wiĂŞc niech ten serial pozostanie jeszcze na bardzo dÂługo miĂŞdzy nami.

-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Zobaczcie co znalazÂłem na forum Na WspĂłlnej
http://nawspolnej.onet.pl/1,72,8,177054 ... forum.html - komentarz do Âżyciorysu Marty Wierzbickiej. Jak to moÂżliwe?

Wiêc napisa³ to aktor. :> I takich komentarzy jest wiêcej.Strona Na wspólnej pisze:Wy³¹cznie posty, których autorzy s¹ wyró¿nieni kolorem czerwonym s¹ postami napisanymi przez aktorów serialu. Pozosta³e, choÌby ich nazwy to sugerowa³y stanowi¹ jedynie próbê podszywania siê pod nich.

A juÂż w najbliÂższym odcinku "Telewizji od kuchni" bĂŞdÂą kolejne kulisy "Na WspĂłlnej".
I jak widzia³em na promosie to poka¿¹ jak graj¹ sceny ju¿ z dzieckiem ¯anety.
Mama dawaÂła bobasa GrzeÂśkowi.
Wiêc ju¿ nied³ugo bêdzie poród, ba wczoraj chyba ju¿ siê zacz¹³.

-
- Nowicjusz