TVP2
Moderator: Łukasz
Re: TVP 2
Obowiązuje następująca zasada na forum:
- każde obrażanie użytkownika jest karane ostrzeżeniem ważnym 180 dni
- trzecie ostrzeżenie będzie oznaczać jednocześnie bana IP dla danego użytkownika
- każde obrażanie użytkownika jest karane ostrzeżeniem ważnym 180 dni
- trzecie ostrzeżenie będzie oznaczać jednocześnie bana IP dla danego użytkownika
Święta w TVP 2:
24.12: Zróbmy sobie wnuka, Niespokojne serce, Dzieciaki do wzięcia, Anioły w mieście, Pierwsza gwiazda świętego Mikołaja, Salon piękności, Drugie podejście
25.12: Jak było na początku, Święty Mikołaj, Kopalnie Króla Salomona, Superpies, Jak rozpętałem II wojnę światową, Angielska robota, Mordercza rozgrywka
26.12: Konik Winky, Kasia Ballou, Jak rozpętałem II wojnę światową, 8 milimetrów,
Święta w TVP 1:
24.12: Najlepsze z najlepszych: Święta z Disneyem, George prosto z drzewa 3, Czarodziejka, Ojciec panny młodej 2, Ścigani, Córka panny młodej, Bestia
25.12: Opowieść wigilijna, Czarnobrody, Eldorado - Świątynia słońca, Piraci z Karaibów: Na krańcu świata, Młode szpady, Hania
26.12: Kiddo - Superciężarówka, Klan urwisów, Eldorado - Miasto złota, Ostatnia akcja,
24.12: Zróbmy sobie wnuka, Niespokojne serce, Dzieciaki do wzięcia, Anioły w mieście, Pierwsza gwiazda świętego Mikołaja, Salon piękności, Drugie podejście
25.12: Jak było na początku, Święty Mikołaj, Kopalnie Króla Salomona, Superpies, Jak rozpętałem II wojnę światową, Angielska robota, Mordercza rozgrywka
26.12: Konik Winky, Kasia Ballou, Jak rozpętałem II wojnę światową, 8 milimetrów,
Święta w TVP 1:
24.12: Najlepsze z najlepszych: Święta z Disneyem, George prosto z drzewa 3, Czarodziejka, Ojciec panny młodej 2, Ścigani, Córka panny młodej, Bestia
25.12: Opowieść wigilijna, Czarnobrody, Eldorado - Świątynia słońca, Piraci z Karaibów: Na krańcu świata, Młode szpady, Hania
26.12: Kiddo - Superciężarówka, Klan urwisów, Eldorado - Miasto złota, Ostatnia akcja,
Wczoraj w Dwójce obejrzałem "Pytanie na śniadanie" i muszę stwierdzić, że już dawno nie widziałem w telewizji publicznej czegoś tak... dobrego. Duet Kamil Dąbrowa & Grażyna Torbicka jest fenomenalny. Zresztą kto pamięta Dąbrowę z Wieczorów w TOK FM i zna Torbicką, ten wie co mam na myśli. Tematy nie są wyssane z palca (!), jest mało kuchni i nie ma prawie żadnych plotek. Owszem, jest dużo o gwiazdach i kulturze, ale tej nieco wyższych lotów. Goście też są znakomici. Nie wiem, jak sytuacja wygląda w pozostałe dni, bo piątkowe wydania zmienili podobno pod naciskiem nowego szefa Dwójki, ale jeżeli tak ma być to muszę stwierdzić jedno - szacun, Panie Dyrektorze! 

-
- Bywalec
W jury programu już prawie na 100% pojawi się Edyta Górniak, która była już jurorką w polsatowskim show "Jak Oni Śpiewają?"
Re:
Duet Lizut & Szczuka też świetnyCamilo pisze:Wczoraj w Dwójce obejrzałem "Pytanie na śniadanie" i muszę stwierdzić, że już dawno nie widziałem w telewizji publicznej czegoś tak... dobrego. Duet Kamil Dąbrowa & Grażyna Torbicka jest fenomenalny.

-
- Bywalec
Mikołaj Lizut, jest redaktorem naczelnym Radia Roxy FM. Pani Szczuka prowadzi niedzielne debaty w Roxy FM o 18. Widać ,że Ci Państwo nadają na tych samych falach i dosłownie i w przenośni. 

Już mi się nie podoba.adik1148 pisze:Jeśli to prawda no to nieźle się postarali :/
http://afterparty.pl/newsy_artykul,7142.html
Michał Olszański prowadził dziś "Pytanie na śniadanie", to bardziej kulturalne.
Świetnie znam głos Pana Michała z radiowej Trójki, choć na wizji go raczej nigdy nie widywałem, nad czym teraz niezmiernie ubolewam. Takiego warsztatu dziennikarskiego się już raczej nie spotyka.
Profesjonalizm w każdym calu! Wreszcie zrozumiałem, dlaczego Amerykanie tak cenią sobie dziennikarzy w sile wieku.
Młodziutka współprowadząca program robiła tylko za asystentkę Pana Michała.