A wracajÂąc do Polsatowskich odcinkĂłw, to przypomnijmy sobie i zobrazujmy jeszcze raz jak oni biegajÂą

Moderator: Łukasz
ale ja nie kwestionuje ¿e jego postaÌ jest swietnie zbudowana bo tak jest, jak zreszta ca³y pbNika pisze:Kamillo jego postaÌ jest naprawdê œwietnie zbudowana, Mahone jest tak samo inteligentny jak Scofield, z t¹ róznic¹, ze stoi po drugiej strony barykady. Myœlê, ¿e znale¿li mu godnego przeciwnika, bo chyba nie s¹dzisz, ¿e taki Bellick czy Bill Kim (który pojawi siê za parê odcinków) byliby w stanie rozwi¹zac t¹ tatua¿ow¹ ³amig³ówkê z takim wdziêkiem.Nie tylko Ty jeden.kamiiloo pisze:znam tego goœcia juz od dobrego roku hehe
Dobre pytanie, narazie jeszcze nic nie wiadomo. Ale najprawdopodobniej tak, odcinki pierwszej serii ca³y czas znajduj¹ sie na liœcie bestsellerów dvd w Empiku, wiêc w¹tpiê, aby za¿ynali t¹ kurê znosz¹c¹ z³ote jajka i pewnie nied³ugo druga seria bêdzie ju¿ do nabycia.Greg Haus pisze:Czy podczas drugiej serii PB te¿ bêdzie wydawane dvd na bie¿¹co??
JuÂż jakiÂś czas temu sÂłyszaÂłam, Âże ponoĂŚ w niektĂłrych paĂąstwach w Ameryce PoÂłudniowej, wÂłaÂśnie, niektĂłre wiĂŞzienia sÂą nadzorowane od zewnÂątrz, a w Âśrodku hulaj dusza.kamiiloo pisze:dla mnie to troche takie jakieÂś dziwne Âżeby takie rzeczy sie dziaÂły w wiezieniu i zastanaiam si cy to jest tylko fikcja na potrzeby serialu, czy tak naprawde jest w tych mniej cywilizowanych krajach, bo to jest jednym sÂłowem sodoma i gomora![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości