Myœlê, ¿e tej Pani... tak jak innym pogodynkom i pogodynkarzom w tym w¹tku :aniol: choÌ nie wiem jeszcze, dlaczego w obronie stan¹Ì dopiero teraz siê zdecydowa³em ...nale¿a³aby siê osobne, poœwiêcone ka¿demu z osobna w¹tki
W jednym pogodowym ''worku'' chyba tym PaĂąstwu zbyt ciasno? :aniol:
Myœlê, ¿e start z zasobem takich udanych capsów uroczej brunetki, wró¿y³by w¹tkowi œwietlan¹ przysz³oœÌ
Bądź tym płomieniem, małym lub dużym, niech rośnie on i pomoże ci stworzyć (...) życie pełne zainteresowania w opanowaniu tego świata i jedności z Wielkim Przykładem.
W jednym pogodowym ''worku'' chyba tym PaĂąstwu zbyt ciasno?
TeÂż tak myÂślĂŞ :aniol: Agnieszka Cegielska ma np swĂłj wÂątek :spiewa:
Myœlê, ¿e start z zasobem takich udanych capsów uroczej brunetki, wró¿y³by w¹tkowi œwietlan¹ przysz³oœÌ
Fajnie sobie ta urocza brunetka-jak jÂą sÂłusznie nazwaÂłeÂś radzi jak na poczÂątek w tvn24 :tanczy: Ona chyba w meteo byÂła wczeÂśniej-a nawet na pewno
Sprawia sympatyczne wraÂżenie-wiĂŞc JÂą pewnie w wiekszoÂści polubiĂŚ powinniÂśmy
A ja , cichutko, :cicho: cierpliwie czekam , kiedy Dorota zlikwiduje tĂŞ swojÂą grzywĂŞ, ktĂłra odbiera jej 50 % urody ( kto napotkaÂł w internecie jej zdjĂŞcie z upiĂŞtymi wÂłosami , wie o czym mĂłwiĂŞ :rydzyk: )
KaĹźdy z prezenterĂłw pogody jest sympatyczny na swĂłj sposĂłb :aniol:
Ja nie mam jednego ulubionego, lecz trzech - AgnieszkÄ CegielskÄ , MajÄ PopielarskÄ i DorotÄ Gardias
Z miĹÄ przyjemnoĹciÄ oglÄ dam prowadzone przez nie prognozy
kamilo pisze:KaĹźdy z prezenterĂłw pogody jest sympatyczny na swĂłj sposĂłb :aniol:
Ja nie mam jednego ulubionego, lecz trzech - AgnieszkÄ CegielskÄ , MajÄ PopielarskÄ i DorotÄ Gardias
Z miĹÄ przyjemnoĹciÄ oglÄ dam prowadzone przez nie prognozy
PrzyjmujÄ c oczywiste na tym forum zaĹoĹźenie, Ĺźe mĂłwimy wyĹÄ cznie o pogodynkach z grupy TVN to podpisuje siÄ pod Maxxxem.
Z tym , Ĺźe AgnieszkÄ i DorotÄ - za szeroko pojÄtÄ kobiecoĹÄ i sexappeal , a MajÄ .... bo Mai po prostu nie moĹźna nie lubiÄ