Ja rowniez pare dni wczesniej sobie wyobrazalem zmiany jakie ja bym dal i jest jedno na koncu (mozna powiedziec wylot ze studia)...salladyn pisze: Powiecie pewnie Âże zmyÂślam ale ja wÂłaÂśnie o takich zmianach myÂślaÂłem.

Moderator: Łukasz
Ja rowniez pare dni wczesniej sobie wyobrazalem zmiany jakie ja bym dal i jest jedno na koncu (mozna powiedziec wylot ze studia)...salladyn pisze: Powiecie pewnie Âże zmyÂślam ale ja wÂłaÂśnie o takich zmianach myÂślaÂłem.
Tak, najlepiej przetestowaĂŚ to na Pochankesalladyn pisze:JuÂż nie mogĂŞ siĂŞ doczekaĂŚ kiedy te zmiany bĂŞdzie firmowaĂŚ Justyna Pochanke.
Chyba byÂła wpadeczka maÂła- Nowickiego zapowiedziaÂł jako Mariuszadanio pisze:a Piotr prowadziÂł super- nie byÂło wpadek, wszystko jak nalezy. Ale obawiam siĂŞ Âże moÂże tak byĂŚ tylko na weekendowe wydania
Raz Marciniak zapowiedzial Agate Adamek jako "Agate AdamskÂą"terraX pisze:Chyba byÂła wpadeczka maÂła- Nowickiego zapowiedziaÂł jako Mariusza![]()
A z czego sie tu cieszyĂŚ - mi ten wysĂłwany ekran nie przypadÂł do gustukamuii pisze:Marcinie ekran wysĂłwany wrĂłci prawdopodobnie od Stycznia
teÂż sie na to ciesze
Ja pisze:CZY TAKI SPOSĂB KADROWANIA "FAKTĂW" JAK WCZORAJ BĂDZIE RĂWNIEÂŻ W DNI POWSZEDNIE?
[/b]Piotr Marciniak pisze:nie ode mnie to zalezy, ale na razie chyba nie.
Piotr Marciniak pisze:(..)Para ja plus Anita chyba nie bylaby dobra ze wzgledu na roznice
gabarytowe... ;-)
Piotr Marciniak pisze:Do zobaczenia dzisiaj o 19.00
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości