mysle ze tvn powroci jescez do agenta poczekajhmy tylko 1 moze 2 sezony i znowu odkrywac bedziemny agenta tyle tylko ze ja sie bede mogl jush do niego zglosic bo zawsez chcialem ale bylem za mlody teraz jush moge
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
teÂż mam chĂŞĂŚ sie zgÂłosiĂŚ do nastĂŞpnej edycji Robinsona albo Agenta jezeli ktĂłres z nich zostanÂą powtĂłrzone jeszcze, tyle ze do robinsona trzeba byÂło miec chyba 21 lat skonczone a ja tyle jeszcze nie mam
Ja teÂż miaÂłem kiedyÂś miaÂłem podobne problemy. Pierwszy Agent odpadaÂł, bo nie wiedziaÂłem byÂło co to bĂŞdzie. Wyprawa (czyli Ekspedycja) byÂła w materiaÂłach przedstawiona w tak ekstremalny sposĂłb, Âże nawet nie rozwaÂżaÂłem udziaÂłu. PoprzeczkĂŞ w ogĂłle podwyÂższyli do 21 lat, wiĂŞc i tak bym nie mĂłgÂł. Nie ÂłapaÂłem siĂŞ teÂż wiekowo na Agenta 2. No a do Agenta 3 juÂż mogÂłem siĂŞ zgÂłaszaĂŚ (18 lat) i to zrobiÂłem, ale nie wystÂąpiÂłem
Nie, tylko zadzwoni³em (da³em zarobiÌ TVNowi) i wys³a³em CV ze zdjêciem. Na tym siê skoùczy³o. W ogóle podejrzewam, ¿e jak og³aszali casting, to ekipa by³a ju¿ dobrana (albo dostaj¹ siê niektórzy po znajomoœci), poniewa¿ zawsze czatowa³em potem z uczestnikami na Onecie i czêœÌ mówi³a, ¿e zg³asza³a siê do zupe³nie innego programu lub tylko do wczeœniejszej edycji i nagle dostali po jakimœ czasie telefon z propozycj¹ udzia³u w Agencie 3. Tak samo Robinson. Bodaj¿e Ma³gosia która odpad³a z zielonych jako pierwsza, na tej samej zasadzie tam siê dosta³a.
dokÂładnie wincenty powiedziaÂł ze powinna trzymaĂŚ pysk
ale najbardziej mnie rozwaliÂła ta lacha ktĂłra na radzie wyspy powiedziaÂła ze si³¹ wincentego bierze sie z tego ze jest GĂRALEM .... no comments[/b]
w³asnie sobie pomyœlalem ze to przedwczesne wyjœcie kena to taki kant ze strony realizatorów, wpakowali go do programu ¿eby zrobiÌ troche szumu i podniesÌ ogladalnoœÌ, ale dali mu kasê zeby sie odpowiednio wczeœnie wycofa³ czy tylko ja tak póŸno na to wpad³em? :?