[TVN] W11 - Wydział Śledczy

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

pawell
Fanatyk :)

Post autor: pawell »

Normalnie super nie spodziewaÂłem siĂŞ Âże w tej kategorii (serial kryminalny ktĂłry zostaÂł podzielony na 2 kategorie) 2 statuetki dla TVN. <lol> AleÂż siĂŞ cieszĂŞ... :D :D :D :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: :: Kamil »

ZauwaÂżcie Âże "Kryminalni" mieli mniej gÂłosĂłw od "W11..." :brawo:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

I dobrze :] :brawo: dla W 11
Android <3
Marita
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Marita »

TVN rulezzzzzzzzzzzzzzzzzz... :D
pawell

Dzis w "Co za tydzieĂą" pokazywali sesjĂŞ zdjeciowÂą komisarzy z "W11 - WydziaÂł ÂŚledczy". :) :D Lektor powiedziaÂł Âże ona jest zwiÂązana ze zmianÂą godziny emisji. :roll:
*Marcia*
Początkujący
Początkujący

Post autor: *Marcia* »

ja sie zastanawiam jak i kiedy sie oka¿e jak¹ ogladalnoœÌ ma W11 o nowej porze konkurujac w tym czasie z TVP2 i M jak mi³osc :shock:
pawell

To sie okaze za tydzieĂą w wynikach AGB. :roll: Bo jutro to jeszcze za wczesnie. A ja tak licze ze bĂŞdzie to 2,5 mln. :roll: :roll: Znacznie lepiej pewnie bĂŞdzie w ÂśrodĂŞ i czwartek...
*Marcia*
Początkujący
Początkujący

no te¿ tak s¹dze niestety ¿e rzucili W11 na zbyt g³ebok¹ wode i nie podoba jednak konkurencjii TVP2 ,, M jak mi³oœÌ`` ..a faktycznie ogladalnoœÌ znow wzroœnie w czwartek - bo w pi¹tek emitowani sa tylko DETEKTYWI ... :roll:
ja jednak LICZE Âże ludzie moze przejrzÂą na oczy i wybiora DOCU CRIME od opery mydlanej :roll:
pawell

Cokolwiek by tam nie dali to wiêkszych szans nie ma z "M jak Mi³oœÌ". :> Ten serial ogl¹da od 9 do 12 mln. :roll: wiêc nie ma sie co ³udziÌ ¿e szybko z ogladania tego widzowie zrezygnuj¹. :roll:
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

A mi siê wydaje, ¿e owszem nie wiele programów ma szansê w rywalizacji z "M jak mi³oœÌ" ale te¿ wydaje mi siê, ¿e nie ma tak, ¿e ci co ogl¹daj¹ "M jak Mi³oœÌ" to nie ogl¹daj¹ W11 i odwrotnie.

Sam bowiem znam ludzi co lubiÂą i oglÂądajÂą zarĂłwno jeden jak i drugi serial. No a przecieÂż zawsze moÂżna wykorzystaĂŚ funkcjĂŞ "REC" w magnetowidzie w stosunku do jednej albo drugiej pozycji :P
ZIMA
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

z tego co pamietam "W11..." byÂło juÂż kiedyÂś przesuniete na 20:05. ale jakos to niewyszÂło. Alkemi to na rĂŞke bo niemam co oglÂądac przed "Magazynem 24 godizny" teraz bĂŞde miaÂł "W11..."
Wróciłem!!
pawell

Kowal pisze:z tego co pamietam "W11..." byÂło juÂż kiedyÂś przesuniete na 20:05. ale jakos to niewyszÂło.
No byÂło i wynik wtedy byÂł ok 2,5 mln chyba nawet do 3 mln. :roll:
Kowal
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kowal »

No to ¿ycze "W11-..." jescze leprzuch widzów, ja znam osoby, które zostawi¹ "M jak mi³oœÌ" w³aœnie na "W11-..."
Wróciłem!!
*Marcia*
Początkujący
Początkujący

kurcze no ja tez znam ludzi ktĂłrzy JUZ wybrali W11 ;) i mam nadzieje ze takich bedzie wiecej choc po cichu itak wiem ze nie maja szans niestety za gÂłeboka woda ....:/
no ale mysle ze itak COKOLWIEK TVN by nie daÂło w to miejsce to itak nie ma szans z M jak miÂłosc... :twisted: no najwyÂżej znĂłw czekaja nas zmiany ;)
TVN_FAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TVN_FAN »

Co jest ?? ?? ?? ;/

WÂłaÂśnie widziaÂłem jutrzejszÂą zapowiedÂź W11 w ktĂłrym to Anna Potaczek zostaÂła postrzelona :(

Komisarze przyjmuj¹ zg³oszenie o strzelaninie w centrum miasta. W³aœciciel sieci sklepów zosta³ ciê¿ko ranny. Komisarze przyje¿d¿aj¹ na miejsce. W tym momencie pada drugi strza³. Mê¿czyzna umiera. Komisarze rozpoczynaj¹ trudne œledztwo. Tymczasem Ania Potaczek dostaje kwiaty, do których do³¹czony jest list z pogró¿kami. Ktoœ sugeruje, ¿e powinna wycofaÌ siê z tej sprawy...
za w11.onet.pl

Co oni znowu wymyÂślili ?? Potrzeba im znowu kogoÂś do jakiego programu czy jak ??

Po co takie kombinacje ?? :?
ZIMA
ODPOWIEDZ