TVP - sprawy bieżące

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Mocne_ogniwo »

jesli porownujesz to do polococty to ten substytut bedzie raczekj rozcienczonymi pomyjami przy mocno stezonym roztworze, wiec bez przekonywania sie wiem jak to bedzie wygladalo
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Kiedyœ Polsat kupi³ prawa do festiwalu w Opolu i szybko zrezygnowa³. Takie konceryt s¹ nieop³acalne - zazwyczaj pozostawiaj¹ du¿¹ dziurê w bud¿ecie stacji telewizyjnej. Oczywiœcie przez rok czy dwa nie bêdzie robi³o to TVNowi ¿adnej róznicy, ale potem sami zrezygnuj¹. ¯yj¹ z reklam i musz¹ oszczêdzaÌ ka¿dy grosz...
Kto wygra w Sopocie? Zobaczymy. Grzywaczewski zapowiada sprowadzenie zespoÂłu U2 - trzymam za sÂłowo!!!!
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
aniab
Początkujący
Początkujący

Post autor: aniab »

Ja tez nie wiem jak to bedzie wyglÂądaÂło...

A dlaczego wogĂłle oni to odsprzedali :?:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

TVP n ie odsprzeda³a praw do festiwalu. W pewnym momencie wygas³a umowa miêdzy Telewizj¹ Polsk¹ a miastem Sopot. Podobno w³¹dzê Sopotu chcia³y zmian w koncercie i wiêkszej kasy, TVP powiedzia³a "nie", wiêc do akcji w odpowiednim momencie wkroczy³ Walter, któremu uda³o siê podpisaÌ kontrkat z miastem na piêÌ lat.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
aniab
Początkujący
Początkujący

Aha, dziĂŞki :wink:
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

no i bardzo doibvrze tvn napwno zrobi ten festiwal duzo lepiej nish 1 :evil: :evil: :evil: :evil:
aniab
Początkujący
Początkujący

Nom teraz pewnie bedzie ciekawszy i duÂżo tak jakby barwiniejszy :D
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

no bo na tvp raczej tej barwy nie posiadal
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Dni otwarte TVP, czyli nieodpowiedzialnoœÌ organizatorów

Post autor: kamuii »

1.Najpierw jeœli s¹ na forum osoby które by³y na dniach otwartych (kwiatek siê wybiera³) to chcia³a bym pogratulowaÌ zrealizowania tego co mi siê nie uda³o... ObrazekNo i zapytaÌ czy te¿ sie za³apali na te atrakcje co ja zcy tez weszli wczesniej badz weszli póŸniej ???
2.Nie mam w zwyczaju krytykowaĂŚ czegoÂś czego nie widziaÂłam ale tym razem zrobiĂŞ wyjÂątek... Z tego co wiem to relacje z DO TVP pokazywaÂły jedynie ponad 1.5 kilometrowÂą kolejkĂŞ i tÂłumy ludzi. Z bardziej drastycznych scen to zdajĂŞ siĂŞ chyba tylko to Âże jakiÂś czÂłowiek na samym poczÂątku siĂŞ wywrĂłciÂł i zostaÂł stratowany...
No wiĂŞc jest to jawne przekÂłamanie relacji... i to TVP ktĂłra mĂłwi tyle o rzetelnoÂści przekazu.Ale oki opisze jak byÂło naprawdĂŞ...
Otó¿ sta³am przez 4 godziny uczciwie w kolejce, by³a to ogromna kolejka ale to widzieliœcie w tivi na samym pocz¹tku czyli o 10.00 posówa³a siê doœÌ sprawnie i s¹dzi³am ze do 16.00 wejde ale niestety pracownicy tefaupe wpadli na genialny pomys³ wpuszczania poza kolejnosci¹ Vip'ów i jakiœ tam z radia Bis... Do cholery czy w inny dzien nie mogli sobie vipów wpuszczaÌ ?W ty miejscu chcia³a bym podziêkowaÌ za szacunek do fanów Obrazek A wiara stoi jak g³upia pod bram¹ przestoje trwa³y i do 30 min.Ale dalej uczciwie sta³am po czym o 13.00 okaza³o siê ¿e pod bram¹ utworzy³a siê 2 kolejka i mnóstwo ludzi siê te¿ przepycha³o i stalo po 15 min... tak wiêc oko³o godziny 14.00 kiedy by³am jakieœ 200 m od bramy okaza³o siê i¿ za bram¹ tez jest kolejka na kolejne 2 h stania.Wtedy razem z kumpela uzna³yœmy ze nie po to przejecha³am 450 km ¿eby nie wejsc.Przepcha³yœmy siê do bramy ale wesz³yœmy na teren prawie w uczciwy sposób.Otó¿ organizatorzy jakoœ w cudowny sposów zrozumieli ¿e wszyscy z takim têpie nie wejd¹ wiêc wpadli na pomys³ otworzenia g³ównej bramy... Od tej pory zacze³a siê istna masakra... Byd³o ruszy³o i zaczêlo napadaÌ an tych co ju¿ byli w œrodku wszyscy byli poturbowani i scisniêci w kupie.Ale to nic. Za jakieœ 5 min zaczêli wpuszczac kolejne grupy i wtedy siê zaczê³o robiÌ bardzo niebezpiecznie rozwœcieczony 4 h staniem t³um ruszy³.Ludzie siê wzajemnie tratowali , krzyczeli i próbowali jakoœ z tego chaosu wyjœÌ.Dzieci przera¿one zaczyna³y co chwile ryczeÌ.Matki siê darly (wy pierdolone chuje ... jedno z najczêstszych okreœleù pod adresem organizatorów pada³o z ust w wiêkszoœci matek) .Krzyczeliœmy ¿eby zabrali barierki bo siê nawzajem miarzdzymy, dzieci które nic nie widzia³y i brakowa³o im powietrza krzycza³y jeszcze bardziej.Kilka razy by³o s³ychac krzyk (k... ktoœ tam po spodem jest) Potem wrzeszczeliœmy ju¿ ludzie nie pchajcie bo siê zabijemy.To mo¿e siê wydac nieprawdopodobne ale ja siê naprawde ba³am ¿e ¿ywa z tamtad nie wyjdê a co dopiero te dzieci...Mia³am jeszcze o tyle fajnie ¿e jako osoba niska nie mia³am ani widocznosci ani powietrza a obok mnie sta³ facet z dzieckiem "na barana " wiêc co kilka minut dostawa³am z buta od przera¿onego malucha... Najpierw le¿a³am niemal¿e na barierkach i czu³am ¿e jak nie uwolnie siê to bêde mia³a po³amane rêce albo ¿ebra a potem t³um ruszy³ do ty³u i juz nie mia³a siê czego trzymaÌ... Mysla³am tylko o tym ¿e wystarczy czyjaœ niezawi¹zana sznurówka lub za d³ugie spodnie zeby to wszystko skoùczy³o siê tragicznie... Widzia³am tez twarz operatora który to krêci³ i wiedzia³am ze jego materia³ nie znajdzie siê w Waramosciach a tak¿e s³ysz³am g³os prowadz¹cej koncert która przeje³a "kontrolê nad sytuacj¹" epitów pod jej adresem ju¿ nie powtórzê.Kretynka dar³a siê "prosze 3 kroki w ty³" jakby by³ jakiœ ty³ ??? "i puœcie dzieci przodem" ciekawe jak nad g³owa ???? i ¿e "nikt nie wejdzie jak siê nie uspokoimy" .... cholera 2 metry od nas stali ochroniarze wystarczy³o ¿eby usunêli barierki.Nad nami lata³ i filmowa³ to œmig³owiec... masakra. W koùcu uda³o nam siê wydostaÌ i jedyne czego chcia³a moja kumpela to z tamt¹d isÌ troche by³o mi przykro ze przejecha³am 450 km ¿eby zawróciÌ 20 metrów od wejscia ale nie chcia³am te¿ zgin¹c z powodu idiotycznych autografów...

W kaÂżdym razie z dni otwartych zamisat uÂśmiechniĂŞtych twarzy prezenterĂłw zapamiĂŞtam przeraÂźliwy krzyk dzieci i szarpaninĂŞ. W wyniku "przepychanek" na dzidzincu tvp mam nadwyrĂŞÂżone wszystkie miĂŞsnie...uszkodzone kolano a koleÂżanka obydwa i skrĂŞconÂą nogĂŞ

Mo¿ecie w to co pisze nie uwie¿yÌ ale ci którzy uwie¿¹ moga zobaczyÌ jak niekiedy media przek³amuja rzeczywistosÌ. Jeœli to ¿e tego nie pokazywali to nieprawda to potraktujcie moj¹ opowieœc jako dope³nienie...

W Âświetle zaistniaÂłych wydarzeĂą jak kolwiek okrĂłtnie to zbrzmi cieszÂłylam siĂŞ ze na tych DO TVP nie byÂło Danki a kumpela Âże nie byÂło Kamila ktĂłry byÂł w GdaĂąsku ... Jak bym miaÂł ÂświadomosĂŚ Âże danusia jest 20 metrĂłw ode mnie
Obrazek to chyba daÂła bym siĂŞ jednak stratowac ;)
Android <3
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

A czego siĂŞ spodziewaÂłaÂś po TVP tak kochanej przez niektĂłrych tutaj forumowiczĂłw.Relacje byÂły jak najbardziej poprawne. MAGIA TELEWIZJI!
Ostatnio zmieniony wtorek 16 lis 2004, 14:49 przez tobi, łącznie zmieniany 1 raz.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

uczciwoÂści ??? zwykÂłej uzcciwoÂści :)
Android <3
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

To NIE w tym kraju. MateriaÂł nadajĂŞ siĂŞ do UWAGI. Co mieli w Taki dzien pokazaĂŚ staranowanych ludzi i dopuÂściĂŚ niezadowolonych do mikrofonu?
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
Przemek
Bywalec
Bywalec

Post autor: Przemek »

Ja nie pojechaÂłem ... (i bardzo dobrze) Moja Kumpela pojechaÂła i wrĂłciÂła ze ZÂŁAMANÂĄ NOGÂĄ :-(
Żartowałem.
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

to widze Âże i tak miaÂłam szczĂŞscie... jak mĂłwiÂłam uszkodzone kolano nadwyrĂŞzone miĂŞsnie - rĂŞka do wczoraj nie mogÂłam ruszaĂŚ...
a kumpela oba kolana i jeszcze stopa... maÂło brakowaÂło a miaÂła bym przebitr kratÂą pÂłuco albo zÂłamane zebra w przyszÂłym roku bĂŞde staÂła tak jak niketĂłrzy w tym od 4 rano...

w tym kraju nie moÂżna nic uczciewego pokazaĂŚ szkoda ze nie byÂło tam innych tivi...
Android <3
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Oczywiœcie kamuii masz racje, do takich sytuacji nie powinno nigdy dojœÌ. Ale na Boga! Czy ci wszyscy ludzie pog³upieli? Czy w TVP rozdawali jak¹œ kasê dla goœci? Bo ja nie wiem, po co by³o to ca³e zamieszanie. Oczywiœcie g³upio przyjechaÌ 450 km i nie wejœÌ, wiêc mo¿e organizatorzy powinni wyd³u¿yc godziny zwiedzania - np od 8.00 do 20.00 plus koncert na koniec. Przecie¿ sami wiedz¹, ¿e z roku na rok przybywa coraz wiêcej ludzi.

I chyba nie telewizja powinna odpowiadaĂŚ za kretynizm ludzi, chcÂących za wszelkÂą cenĂŞ zobaczyĂŚ TV od Âśrodka. Pewnych sytuacji nie da siĂŞ przewidzieĂŚ - oczywiÂście dzieĂą otwart powinnien trwaĂŚ dÂłuÂżej, ale po jakÂą cholerĂŞ siĂŞ pchali? Kto kogo potratowaÂł? Telewizja ludzi, czy moÂże ludzie ludzi?!
ODPOWIEDZ