Anna Jędrzejowska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

ÂŁaÂŁ.ale tÂłumy :hahaha:

proszĂŞ salladynie - Ania w krawacie,zdj.thx to Erwin :tanczy:

Obrazek

Obrazek

i ogĂłlnie zapraszam do uczestniczenia w wÂątku.......................
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: salladyn »

DziĂŞki :D W tym krawacie wyglÂąda Âświetnie :!:
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

niby dzieĂą jak codzieĂą,a DzieĂą na ÂŻywo!

Obrazek

Obrazek

perfekcyjny - kunszt prezenterski - majstersztyk - :brawa: dla ProwadzÂącej!

Obrazek

Obrazek

mi rĂłwnieÂż Âżal...

Obrazek

...Âże tak szybko siĂŞ zakoĂączyÂł.4 IX - celujÂąco! :)
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

:o Ania byÂła w Dniu na Âżywo :D A to wyjÂątek :lol:
proszĂŞ salladynie - Ania w krawacie,zdj.thx to Erwin
Ja teÂż uwaÂżam, Âże uroczo Ania ''pod krawatem'' wyglÂąda :D MyÂślĂŞ rĂłwnieÂż, Âże powinna wrĂłciĂŚ do blond koloru i tej blond fryzury :D
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
salladyn
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: salladyn »

Black Jack '62 pisze: MyÂślĂŞ , Âże powinna wrĂłciĂŚ do blond koloru i tej blond fryzury :D
To jest nas dwĂłch :D
Płyńcież Rodacy do Narodu swego ! Płyńcież wy do Narodu Waszego św. chyba przeklętego. Płyńcież wy do Stwora tegoż Św.Ciemnego,co od wieków zdycha,a zdechnąć nie może!
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

No wiecie co..teraz ja siê zaczynam zastanawiaÌ jakby wygl¹da³a w tych jasnych w³osach jak rok temu :mhm: Ania stanowczo powinna nie œcinaÌ w³osów- tego jestem pewien,mo¿e jakoœ podci¹Ì :mhm: Mog³aby te¿ za³o¿yÌ choÌ na jeden serwis okularki :lol2: £¹czyÌ biel z br¹zem,w Gali bardzo ³adnie tzn cudownie,wygl¹da³a w br¹zowych spodniach :)

UbierajÂąc siĂŞ na czarno Ania jawi siĂŞ CzarnÂą MadonnÂą TVN24......

DzieĂą-Na-ÂŻywoooooo :tanczy:

Obrazek

Obrazek

nie mogÂłem siĂŞ napatrzeĂŚ,musiaÂłem zrobiĂŚ capsa...............magia! :roll:

Obrazek

Obrazek

a ten capsik po prostu,jakby to najlepiej okresliĂŚ - Âśliczniutki :lol2: Âże chyba najpiĂŞkniejszy jaki zrobiÂłem.wreszcie trafiÂłem,kiedy zaprasza na kolejny serwis :tanczy: ten sÂłodki uÂśmieszek i jeszcze ten doÂłeczek z prawej strony :szalony: :szalony: reanimowaĂŚ!......................

Obrazek

Ania nie powinna juÂż siĂŞ tyle uÂśmiechaĂŚ,bo nie wiem czy przeÂżyjĂŞ 3ciÂą reanimacjĂŞ.....

[ Dodano: Sro Wrz 06, 2006 9:19 pm ]
DnÂŻ 8) :

Ania w kostiumie jak za czasĂłw jednego z dwĂłch M24h po jej urlopie..

Obrazek

Obrazek [/b]

Na tej kartce,któr¹ czyta napisa³em kilka prostych s³ów od siebie :D

Obrazek

czyli o Steinbach i powstaniu... :neutral:

Obrazek

Do jutra,byle do DnÂŻ...
Staram siĂŞ codziennie uwieczniaĂŚ kawaÂłek duszy Ani w zdjĂŞciach,ktĂłre doskonale oddajÂą natĂŞÂżenie emocjonalne Ani i psychologizm jej postaci,jej skomlikowanej kobiecej i prezenterskiej osobowoÂści,ktĂłrÂą choĂŚbym analizowaÂł po tysiÂąckroĂŚ - zawsze dojdĂŞ do nowych wnioskĂłw,przedtem niezauwaÂżonych.Jaka jest ta Ania.
Jaka jest Ania Jot. ...... (?)........

Obrazek

[ Dodano: PiÂą Wrz 08, 2006 1:00 am ]
DnÂŻ tadaaaaaaaaaaaa:
i proszĂŞ jaki Âśliczny uÂśmiech!A to jeszcze nie wszystko ;)

Obrazek

bo czy te nieme spojrzenie nie mówi wiêcej ni¿ wstêgi s³ów na dole ekranu...?

Obrazek

czy te usta mogÂą kÂłamaĂŚ szepczÂąc..

Obrazek

kiedy jednoczeÂśnie sÂą noÂśnikiem informacji dla milionĂłw..

Obrazek

i kiedy milczÂą zaraz przed tym,co majÂą powiedzieĂŚ,a czego nie powiedziaÂły - jeszcze...

Obrazek

jeszcze....
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Alchemik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Alchemik »

Ty to masz czÂłowieku - fanie Anny JĂŞdrzejowskiej, Âżycie 8) Kobieta dzieĂą przy dniu w pracy i to nie byle ile czasu spĂŞdza na wizji :D

ZahaczajÂąc o prezencjĂŞ - myÂślĂŞ, Âże w zÂłym kierunku poszÂły zmiany w wyglÂądzie pani Ani ;) Znacznie lepiej wyglÂądaÂła w blond wÂłosach i teraz, zwÂłaszcza dziÂś kompletnie nie dobraÂła marynarki do bluzki, ktĂłrÂą ma pod spodem ;) Lub jak kto woli na odwrĂłt. Ciekawe, czy to celowy zabieg :mhm:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

azbest-chÂłop pisze:Ty to masz czÂłowieku - fanie Anny JĂŞdrzejowskiej, Âżycie 8) Kobieta dzieĂą przy dniu w pracy i to nie byle ile czasu spĂŞdza na wizji :D
Owszem 8) Ale niestety nie mogĂŞ jej towarzyszyĂŚ od poczÂątku do koĂąca jej pracy,bo sam muszĂŞ dbaĂŚ o swĂłj portfel,a jak zacznie siĂŞ uczelnia to skoĂączÂą siĂŞ capsy,czas na TVN24 i....

Ja teÂż myÂślĂŞ,Âże Ani wÂłaÂściwie byÂło lepiej w tym prawie-blond.teraz wyglÂąda baaardzo powaÂżnie i jak na mĂŞÂżatkĂŞ z 10letnim staÂżem! :o
zwÂłaszcza dziÂś kompletnie nie dobraÂła marynarki do bluzki, ktĂłrÂą ma pod spodem ;)
MyÂślĂŞ,Âże jest podobnego zdania ;)

Obrazek

Aczkolwiek nic nie dzieje siĂŞ bez przyczyny :D Ta bluzka nigdy wczeÂśniej nie byÂła dopiĂŞta na ostatni guzik,wczeÂśniej dopiero gdzieÂś tam w okolicach mikrofonu...

Obrazek

DnÂŻ :

Obrazek

Obrazek

a wiĂŞc do poniedziaÂłku...

Obrazek

...do poniedziaÂłku.
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Funckyrella
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Funckyrella »

a wiĂŞc do poniedziaÂłku...
A w poniedzia³ek o dziesi¹tej pojawi³a siê Anna J., o wpó³ Betata T., a w serwisie o jedenastej Anna Kalczyùska :shock:
Anna J. doœÌ blado wygl¹da³a, mo¿e Ÿle siê czu³a :mhm: A mo¿e tak mia³o byÌ :roll: No, ale to dziwne :roll:

[ Dodano: Pon Wrz 11, 2006 1:04 pm ]
:lol: No proszĂŞ, jak czÂłowiek chce to nawet zÂłe samopoczucie u prezenterki zobaczy :lol:
Chyba jednak od dzisiaj dzieĂą na Âżywo bĂŞdzie miaÂł troje prowadzÂących, poniewaÂż Anna J. wrĂłciÂła, a w ktĂłrymÂś tam z kolei serwisie zamiast Beaty T. pojawiÂła siĂŞ Anna K. :D Teraz znĂłw jest Beata T. :D

Chyba, Âże Anna K. robi dzisiaj jako rezerwowa :devil:
Im driving home for christmas :lol2: Oh, I cant wait to see those faces..... :tanczy:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Funckyrella pisze:Chyba jednak od dzisiaj dzieĂą na Âżywo bĂŞdzie miaÂł troje prowadzÂących, poniewaÂż Anna J. wrĂłciÂła, a w ktĂłrymÂś tam z kolei serwisie zamiast Beaty T. pojawiÂła siĂŞ Anna K. :D Teraz znĂłw jest Beata T. :D
To moÂże byĂŚ moÂżliwe,Âże 3 prowadzÂących,bo RW skrĂłcili przez kropkĂŞ nad i ;) Kalcza jest rezerwowa i siedzi na Âławce pĂłki jej nie zawoÂłajÂą :devil: :devil:

Na szczêscie Ania wróci³a!Ju¿ tworzy³em teorie,¿e Ania zas³ab³a,karetka przyjecha³a,¿e jest w ci¹¿y i j¹ zemdli³o i w ogóle efekt motyla i teoria spisku etc.... :shock:

Gdy jÂą wreszcie ujrzaÂłem,miaÂłem wraÂżenie,Âże ma trochĂŞ opuchniĂŞte oczy,tak jak pewnego wtorku po M24h :(

DnÂŻ : 5 rocznica Ataku na WTC...

Obrazek

Obrazek

Nie ubraÂła siĂŞ na czarno w zwiÂązku z rocznicÂą,ale to nie obowiÂązek.Ta bluzka,ktĂłrÂą miaÂła w pt. przypomina dzisiejszÂą,wiĂŞc okazuje siĂŞ,Âże Ania posiada 2 bluzki podobnego kroju,aale:jedna zapina siĂŞ u szyi,a druga wcale :lol2: no prawie oczywiÂście :rozglada:

Obrazek

Obrazek

extra caps!jeszcze takiej genialnej miny u Ani nigdy nie widziaÂłem! :szalony: :szalony: piĂŞknie wyszÂła :roll: tylko........

Obrazek

nie rĂłb mi takich numerĂłw jak dzisiaj,bo oszalejĂŞ i poÂłknĂŞ ksiĂŞÂżyc :> :lol2:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
Black Jack '62
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Black Jack '62 »

AleÂż ja czĂŞsto u Anny takie miny widzĂŞ :D Tylko dodatkowo jeszcze czasami trzyma w rĂŞku dÂługopis i rĂŞkÂą mocno wymachuje :lol2:

Ciekawe, czy Anna i Beata sÂą zadowole z faktu, iÂż juÂż nie sÂą duetem :> JeÂśli zostanie taki ukÂład prezenterĂłw jak dziÂś, to muszÂą przyzwyczaiĂŚ siĂŞ do trio :lol:
(...) powściągliwość dopiero dzięki obiektywizacji nabiera znaczenia pełnowartościowej cnoty.
... ostatnie chwile na forum?
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Black Jack '62 pisze:AleÂż ja czĂŞsto u Anny takie miny widzĂŞ :D Tylko dodatkowo jeszcze czasami trzyma w rĂŞku dÂługopis i rĂŞkÂą mocno wymachuje :lol2:
Hmmmm,czyÂżby M24h :P

Dzi¶ pierwszy raz nie jestem na 100% pewien czy Ania by³a w Dn¯...Kalcze i Tadlê widzia³em :evil: a w newsroomie postaæ podobn± do Ani.Granatowa marynara,ciemne,zwi±zane w³osy,je¿eli to ona to :uwaga: dla mnie......Z drugiej strony je¿eli teraz one bêd± w Dn¯,a Anita pogr±¿y siê w pracy nad DP,to Ania ma szansê prowadziæ POWTÓRNIE Fakty Popo³udniowe 8) Trio w Dn¯ to przesada.Ania i Tadla to zgrany duet,je¿eli Kalcza siê doczepi³a :evil: to bez problemu w tym pa¶mie da siê odnale¼æ gogolowski motyw 'zbêdnego cz³owieka' :devil: :devil: :devil:

[ Dodano: Czw Wrz 14, 2006 7:58 pm ]
wczoraj byÂł 13.09 '06 Ania w Dniu na ÂŻywo,widziaÂłem jÂą 10 sekund.... :( :( :( :( :( :( :( :(
na co mi te gwiazdy,które widzia³em na FPFF,których nazwisk nie znam,a imiona wy³¹cznie z seriali,co jest kompromituj¹ce,bo kiedy chcesz pochwaliÌ kogoœ za zagran¹ rolê,nie wiesz jak siê nazywa...tylko Ani nie ma...Nie mog³em zrobiÌ wczoraj capsa.nic.nic.nic...................

[ Dodano: Czw Wrz 14, 2006 8:09 pm ]
Dzi¶: DZIEÑ NA ¯YWO! :

Obrazek

Obrazek

ja teÂż siĂŞ zastanawiam:dlaczego.....?

Obrazek

Obrazek

mĂłj pierwszy i ostatni serwis

Obrazek

A teraz skoro nie uda³o mi siê zrobiÌ przez 2dni :o capsy,'publikujê' ma³¹ seriê:
OCZY SZEROKO ZAMKNIÊTE

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

dobranoc..................................................................................................

[ Dodano: Sob Wrz 16, 2006 12:31 am ]
dobrywieczĂłr RW! :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
nonoo dziÂś RW jak milusio :szalony: RW prowadzony zÂłoty trzydzieÂści na godzinĂŞ :tanczy: czyli 130/h :devil: po wtorkowym trio,i Âśrodowych 10 sekundach podziwiania jej w serwisie,taki raport siĂŞ naleÂżaÂł! :brawa: :brawa: :brawa: :brawa: przynajmniej mi :lol2: :tanczy:

capsy capsy upragnione capsy!

Obrazek

Obrazek

M24h-owa marynara,w œrodê mia³a bia³y kostium jak zdaje siê 23.08 bie¿¹cego roku,czyli wtedy w³aœnie gdy widzia³em j¹ tak krótko :(

Obrazek

Obrazek

O to chodziÂło :roll:

Obrazek

do poniedziaÂłku! :roll: bĂŞdĂŞ liczyĂŚ dni i godziny,za ktĂłre mi pÂłacÂą marne 6,50............

[ Dodano: Nie Wrz 17, 2006 6:22 pm ]
kilka niepowtarzalnych capsĂłw,klasyk! :tanczy: w kolorze wÂłosĂłw,do ktĂłrego ma wrĂłciĂŚ ;)

Obrazek

siak uroczo :roll:

Obrazek

M24h :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

pani redaktor :brawa:

Obrazek

Obrazek

wtedy wyglÂądaÂła jeszcze tak lisio... :D

Obrazek

Obrazek

jaka ró¿nica w wygl¹dzie Ani dokona³a siê na osi czasu,mo¿na bêdzie siê przekonaÌ ju¿,na szczêœcie jutro w Dn¯ albo Faktach Popo³udniowych 8)

capsy thx to aero :D
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

aka ró¿nica w wygl¹dzie Ani dokona³a siê na osi czasu,mo¿na bêdzie siê przekonaÌ ju¿,na szczêœcie jutro w Dn¯ alboFaktach Popo³udniowych
..jak to :shock:
..to masz jakiÂś cynk Âże Ania bĂŞdzie nowÂą prowadzÂącÂą Fakty popoÂłudniowe? :shock:

..jak ona wtedy bĂŞdzie mogÂła wyÂżyĂŚ bez Âżywego dnia na Âżywo? :D
..bĂŞdzie musiaÂła przestawiĂŚ sie na znacznie wolniejsze tempo pracy :spiewa:
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

..Âżaden cynk,po prostu wierzĂŞ,Âże moje marzenie i Ani siĂŞ speÂłni.DziÂś w FP Anita,teeÂż dobrze :D
obieÂżyÂświat pisze:..jak ona wtedy bĂŞdzie mogÂła wyÂżyĂŚ bez Âżywego dnia na Âżywo? :D
..bĂŞdzie musiaÂła przestawiĂŚ sie na znacznie wolniejsze tempo pracy :spiewa:
ja teÂż sobie zadajĂŞ to pytanie :lol:
wolniejsze tempo i ok 12-13 min.na wizji!moich najwaÂżniejszych 13 minut w ciÂągu caÂłego dnia.
pĂłki co Ania daje czadu w DnÂŻ.co 2 godz.serwisy,po prostu bardzo siĂŞ cieszĂŞ,Âże KalczĂŞ upchali w to pasmo.w paÂździerniku mogliby TadlĂŞ i KalczĂŞ zostawiĂŚ w DnÂŻ,a AniĂŞ w oczywiÂście FP i RW :spiewa: bo czujĂŞ,Âże nie bĂŞdzie mi dane ÂśledziĂŚ jej losĂłw kaÂżdego dnia :( Ale teraz...

DzieeeĂą naaa ÂŻywooo! :tanczy: :tanczy: :tanczy:

Obrazek

Obrazek

niesamowita,cudowna,wspaniaÂła,przepiĂŞkna,najwspanialsza....(i inne superlatywy)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ta praca w TVN24 :D

Obrazek

wieeeem :lol2:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
obieżyświat
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: obieżyświat »

..teraz Ania ma dosÂłownie labĂŞ..
..tylko to chyba nie powĂłd do zadowolenia :neutral:
..nie doœÌ ¿e ma mniej serwisów w 'dn¿' do prowadzenia to jeszcze odszed³ serwsi o 16. i popo³udniowy raport który prowadzi³y zawsze z Beat¹ no a teraz prowadzi go Grass :?
..a podziaÂł w 'dnÂż' jest na 3. :roll:

..po Ani tego nie widaĂŚ ale Beatka to ostatnio posmutniaÂła :(
..trudno siĂŞ dziwiĂŚ ;)
..radość :jupi:
..radość z powodu istnienia i obecności Agatki :jupi:
ODPOWIEDZ