proszĂŞ salladynie - Ania w krawacie,zdj.thx to Erwin :tanczy:

i ogĂłlnie zapraszam do uczestniczenia w wÂątku.......................
Moderator: Łukasz
Ja teÂż uwaÂżam, Âże uroczo Ania ''pod krawatem'' wyglÂądaproszĂŞ salladynie - Ania w krawacie,zdj.thx to Erwin
Owszemazbest-chÂłop pisze:Ty to masz czÂłowieku - fanie Anny JĂŞdrzejowskiej, ÂżycieKobieta dzieĂą przy dniu w pracy i to nie byle ile czasu spĂŞdza na wizji
![]()
MyÂślĂŞ,Âże jest podobnego zdaniazwÂłaszcza dziÂś kompletnie nie dobraÂła marynarki do bluzki, ktĂłrÂą ma pod spodem
A w poniedzia³ek o dziesi¹tej pojawi³a siê Anna J., o wpó³ Betata T., a w serwisie o jedenastej Anna Kalczyùskaa wiêc do poniedzia³ku...
To moÂże byĂŚ moÂżliwe,Âże 3 prowadzÂących,bo RW skrĂłcili przez kropkĂŞ nad iFunckyrella pisze:Chyba jednak od dzisiaj dzieĂą na Âżywo bĂŞdzie miaÂł troje prowadzÂących, poniewaÂż Anna J. wrĂłciÂła, a w ktĂłrymÂś tam z kolei serwisie zamiast Beaty T. pojawiÂła siĂŞ Anna K.Teraz znĂłw jest Beata T.
![]()
Hmmmm,czyÂżby M24hBlack Jack '62 pisze:AleÂż ja czĂŞsto u Anny takie miny widzĂŞTylko dodatkowo jeszcze czasami trzyma w rĂŞku dÂługopis i rĂŞkÂą mocno wymachuje
![]()
..jak toaka ró¿nica w wygl¹dzie Ani dokona³a siê na osi czasu,mo¿na bêdzie siê przekonaÌ ju¿,na szczêœcie jutro w Dn¯ alboFaktach Popo³udniowych
ja teÂż sobie zadajĂŞ to pytanieobieÂżyÂświat pisze:..jak ona wtedy bĂŞdzie mogÂła wyÂżyĂŚ bez Âżywego dnia na Âżywo?![]()
..bĂŞdzie musiaÂła przestawiĂŚ sie na znacznie wolniejsze tempo pracy :spiewa:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości