Artur pisze:Wezmy np. trzeciego Agenta - totalna porazka.
Zaiste, ale wszystkie edycje tego programu byÂły, przynajmniej dla mnie, udane i niezapomniane. :o I czwarty "Agent" teÂż byÂłby dobry - jestem pewien. Wystarczy, Âże producentem jest pani Ewa Leja.
DublujĂŞ Marcina, ale musiaÂłem to napisaĂŚ. :oops:
Mysle ze tvn powroci do pomyslu agenta, ogladalnosc przeciez byla dobra, a wycigneli jedynie wnioskiz upadku polasatu i poprostu nie chca pewnych formatow eksploatowac i produkowac jak w fabryce, mysle ze ta strtegia jest dobra, przynajmniej pewne formatu pozostajha w naszej pamieci jako dobre i jesli tylko sie pojawiaja sa nadal chetnie ogladane....ja napewno bede ogladal kolejna edycje agenta jesli tak owa sie pojawi a swoja droga to dostalem sie do agenta online, ktory ma ruszyc w tym tygodniu
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
Artur pisze:Wezmy np. trzeciego Agenta - totalna porazka.
Moim zdaniem Agent zawsze byÂł fajny. :|
Dla mnie pierwszy Agent byÂł super, drugi byÂł bardzo fajny, a trzeciego oglÂądaÂłem juÂż tylko z przyzwyczajenia. Ale powtĂłrkĂŞ i tak obejrzaÂłbym wszystkich trzech edycji, a czwarta mogÂłaby byĂŚ rĂłwnieÂż fajna, szczegolnie, ze od trzeciej minelo juz sporo czasu.
Maciek pisze:
Zaiste, ale wszystkie edycje tego programu byÂły, przynajmniej dla mnie, udane i niezapomniane.
No i tutaj naleÂży zadaĂŚ pytanie, czy ktĂłrakolwiek edycja "Baru", "DwĂłch ÂświatĂłw" byÂła udana? Dla mnie nie. Polsat wybudowaÂł sobie domek, i w tym domku prowadzi wszystkie reality-shows. To miaÂła byĂŚ odpowiedÂź na "Big brother", ale znĂłw polsatowe plemiĂŞ nie wie gdzie jest granica...
WÂłaÂśnie. Kto zdecydowaÂł do cholery o zaprzestaniu produkcji programu Decyzja naleÂży do Ciebie. To byÂł Âświetny program i zawsze wyszukiwaÂłem go w ramĂłFce.
MyÂśle Âże show Chajzera moÂże mieĂŚ sporÂą widownie i byĂŚ ciekawym zjaiwskim medialnym. Ma dobrÂą pore, poobiedniÂą i w niedziele.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą :::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
Zgadzam siê. Logo wygl¹da ochydnie. Napis POLSAT jest zdecydowanie za duzy i wszystko nie pasuje do ekranu. Inne stacje (np. TVN ) maj¹ lepsze loga. Polsacie, powróÌ do poprzedniego loga! To do ciebie nie pasuje!
bez tego beznadzijego napisu by wygladal coalkiem niezle ale pewnie sobie pomysleli ze bedzi za baedzo podobne do laga tvn i wcisnali to ci wcisneli. kogo oni tam zatrudniaja - sami amatorzy.
Nowe logo jest beznadziejne. Ten kiczowaty napis wszystko psuje. Lepiej byÂłoby bez niego. A ejszcze leiej, gdyby to sÂłoneczko byÂło kolorowe, jak kiedyÂś. Wtedy byÂło bardzo Âładnie.
Ci co wprowadzili tê zmianê doszli do wniosku, ¿e "znaczek" na ekranie powinien byÌ identyczny jak oficjalny logotyp stacji (zamieszczony wy¿ej przez Kamila). I ja siê z tym zgadzam. Poza tym wszystkie kana³y Polsatu maj¹ napis POLSAT w swoim logo ekranowym, tak wiêc czemu w przypadku g³ównego Polsatu mia³o by byÌ inaczej? Nowe logo jest ok, mo¿e powinno byÌ nieco mniejsze, ale decyzja Polsatu o jego zmianie jest jak najbardziej trafna.