POLSAT

Dyskusje na temat pozostałych stacji telewizyjnych.

Moderator: Łukasz

Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

Artur pisze:Wezmy np. trzeciego Agenta - totalna porazka.
Zaiste, ale wszystkie edycje tego programu byÂły, przynajmniej dla mnie, udane i niezapomniane. :o I czwarty "Agent" teÂż byÂłby dobry - jestem pewien. Wystarczy, Âże producentem jest pani Ewa Leja. :D

DublujĂŞ Marcina, ale musiaÂłem to napisaĂŚ. :oops:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Mocne_ogniwo »

Mysle ze tvn powroci do pomyslu agenta, ogladalnosc przeciez byla dobra, a wycigneli jedynie wnioskiz upadku polasatu i poprostu nie chca pewnych formatow eksploatowac i produkowac jak w fabryce, mysle ze ta strtegia jest dobra, przynajmniej pewne formatu pozostajha w naszej pamieci jako dobre i jesli tylko sie pojawiaja sa nadal chetnie ogladane....ja napewno bede ogladal kolejna edycje agenta jesli tak owa sie pojawi a swoja droga to dostalem sie do agenta online, ktory ma ruszyc w tym tygodniu :D :D :D
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
Artur
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Artur »

marcin_pabianice pisze:
Artur pisze:Wezmy np. trzeciego Agenta - totalna porazka.
Moim zdaniem Agent zawsze byÂł fajny. :|
Dla mnie pierwszy Agent byÂł super, drugi byÂł bardzo fajny, a trzeciego oglÂądaÂłem juÂż tylko z przyzwyczajenia. Ale powtĂłrkĂŞ i tak obejrzaÂłbym wszystkich trzech edycji, a czwarta mogÂłaby byĂŚ rĂłwnieÂż fajna, szczegolnie, ze od trzeciej minelo juz sporo czasu.
Racjonalista
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Racjonalista »

Maciek pisze: Zaiste, ale wszystkie edycje tego programu byÂły, przynajmniej dla mnie, udane i niezapomniane.
No i tutaj naleÂży zadaĂŚ pytanie, czy ktĂłrakolwiek edycja "Baru", "DwĂłch ÂświatĂłw" byÂła udana? Dla mnie nie. Polsat wybudowaÂł sobie domek, i w tym domku prowadzi wszystkie reality-shows. To miaÂła byĂŚ odpowiedÂź na "Big brother", ale znĂłw polsatowe plemiĂŞ nie wie gdzie jest granica...
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

Agent to byÂł najlepszy reality Show jaki powstaÂł :)
Android <3
ArO
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: ArO »

Obrazek

Ciekawy artykuÂł o nowych programach Polsatu.

A tu zdjĂŞcie z programu "Decyzja naleÂży do Ciebie" (apropos artykuÂłu) dla tych ktĂłrzy nie kojarzÂą:

Obrazek
Ten podpis został ocenzurowany przez redakcję tvnfakty.pl :)
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

WÂłaÂśnie. Kto zdecydowaÂł do cholery o zaprzestaniu produkcji programu Decyzja naleÂży do Ciebie. To byÂł Âświetny program i zawsze wyszukiwaÂłem go w ramĂłFce.

MyÂśle Âże show Chajzera moÂże mieĂŚ sporÂą widownie i byĂŚ ciekawym zjaiwskim medialnym. Ma dobrÂą pore, poobiedniÂą i w niedziele.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
:: Kamil
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Nowe logo Polsatu - powrĂłt do standardowego sÂłoneczka

Post autor: :: Kamil »

Polsat znĂłw zmieniÂł logo. Tym razem znĂłw powrĂłciÂł do standardowego typowo "polsatowskiego" sÂłoneczka z nieco wiĂŞkszym napisem po spodem:

Obrazek

OdsyÂłam do odbiornikĂłw.
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

PrzecieÂż to logo jest juÂż od dÂłuÂższego czasu. :devil2:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

A skÂąd! Nie masz racji.

ByÂło przezroczyste sÂłoĂące w takim szarym prostokÂącie i bez napisu Polsat. Kiedys to logo byÂło kolorowe, a teraz jest szare i z napisem Polsat.
Andy
Początkujący
Początkujący

Post autor: Andy »

Paskudnie to wyglÂąda ... Ten napis tam jakoÂś nie pasuje. Jakby dali je w dolnym prawym rogu to wtedy byÂłoby okej.
Dared00

Post autor: Dared00 »

Zgadzam siê. Logo wygl¹da ochydnie. Napis POLSAT jest zdecydowanie za duzy i wszystko nie pasuje do ekranu. Inne stacje (np. TVN :)) maj¹ lepsze loga. Polsacie, powróÌ do poprzedniego loga! To do ciebie nie pasuje!
regoat
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: regoat »

bez tego beznadzijego napisu by wygladal coalkiem niezle ale pewnie sobie pomysleli ze bedzi za baedzo podobne do laga tvn i wcisnali to ci wcisneli. kogo oni tam zatrudniaja - sami amatorzy.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Nowe logo jest beznadziejne. Ten kiczowaty napis wszystko psuje. Lepiej byÂłoby bez niego. A ejszcze leiej, gdyby to sÂłoneczko byÂło kolorowe, jak kiedyÂś. Wtedy byÂło bardzo Âładnie.
Majkell
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Majkell »

Ci co wprowadzili tê zmianê doszli do wniosku, ¿e "znaczek" na ekranie powinien byÌ identyczny jak oficjalny logotyp stacji (zamieszczony wy¿ej przez Kamila). I ja siê z tym zgadzam. Poza tym wszystkie kana³y Polsatu maj¹ napis POLSAT w swoim logo ekranowym, tak wiêc czemu w przypadku g³ównego Polsatu mia³o by byÌ inaczej? Nowe logo jest ok, mo¿e powinno byÌ nieco mniejsze, ale decyzja Polsatu o jego zmianie jest jak najbardziej trafna.
ODPOWIEDZ