[TVN] Top Model
Moderator: Łukasz
Re: Top Model . Zostań Modelką
Chyba rzeczywiście Anna Bałon będzie w finale 

Nie rób jak zwykle niepotrzebnego zamieszania. Finał będzie 7 grudnia, zresztą od dawna wiadomo było że finał będzie w grudniu.Trzeciak pisze:Chyba jednak będzie on trochę wcześniej, bowiem po ostatnim odcinku odpadły jednocześnie dwie uczestniczki, a w następny odcinek jest odcinkiem półfinałowym z Paryża - czyli finał może być już 30 listopada.Adrian ;P pisze:Tak jak się spodziewałem ta edycja jest dłuższa o 1 odcinek. Finał będzie 7 grudnia
Po odpadnięciu w ostatnim odcinku 2 osób myślałem, że finał będzie już 1 grudnia. Jednak jak pokazuje cennik finał 7 grudnia, czyli w finale zobaczymy 4 dziewczyny
Pomyłka, w finale będą 3 dziewczyny, jednak ta edycja jest inaczej rozplanowana niż poprzednia. Skoro finał 7 grudnia, to czekają nas jeszcze 2 odcinki - 23 i 30 listopada. Będą więc aż 2 z Paryża.
Czy ja wiem? Niby wyciekły zdjęcia Olgi, Michaliny i Anny z Paryża, ale czy to już oznacza, że Asia i Honorata odpadły i nie dostały się do finału? Może po prostu ich zdjęcia (jeżeli takowe były) nie wyciekły?Łukasz pisze:Chyba rzeczywiście Anna Bałon będzie w finale
This is not the end, this is not the beginning.
Dzisiaj, 20.11.2011, oglądałam jakąś powtórkę "Magla towarzyskiego" i oniemiałam, gdy w pewnym momencie nie wiedzieć czemu przekonana o swojej wyższości nad innymi pani Korwin-Piotrowska popełniła kardynalny błąd językowy, mianowicie kpiąc z podobnych do niej "gwiazd" telewizyjnych innych stacji wypaliła do pana Kina: "to z tego tak się zawsze śmieliśmy". W kolejnych wątkach wyśmiewała się z tych, co to w TV nie potrafią się poprawnie wysławiać.
Nie wiedzieć czemu pani Korwin-Piotrowska mieni się znawcą w każdej dziedzinie, wytyka i kpi z potknięć innych. Apodyktyczny sposób bycia, wypowiadania się tej samozwańczej Alfy i Omeqi budzi wiele zastrzeżeń. Zastanawiające, cóż takiego wyróżnia tę celebrytkę i daje jej poczucie wątpliwej wyższości? Nie znajduję nic poza faktem, że pani pracuje w TVN.
Pani Karolino, żeby móc się wyśmiewać z innych, trzeba samemu nie popełniać błędów. U Pani natomiast trzeba byłoby zmienić wszystko, od sposobu zachowania, poprzez język, a skończywszy na wyglądzie. Cóż jednak, aby wziąć sobie do serca prawdę o sobie samym, trzeba mieć obiektywny ogląd rzeczywistości i dystans do siebie, czego Pani wyraźnie brakuje.
Nie wiedzieć czemu pani Korwin-Piotrowska mieni się znawcą w każdej dziedzinie, wytyka i kpi z potknięć innych. Apodyktyczny sposób bycia, wypowiadania się tej samozwańczej Alfy i Omeqi budzi wiele zastrzeżeń. Zastanawiające, cóż takiego wyróżnia tę celebrytkę i daje jej poczucie wątpliwej wyższości? Nie znajduję nic poza faktem, że pani pracuje w TVN.
Pani Karolino, żeby móc się wyśmiewać z innych, trzeba samemu nie popełniać błędów. U Pani natomiast trzeba byłoby zmienić wszystko, od sposobu zachowania, poprzez język, a skończywszy na wyglądzie. Cóż jednak, aby wziąć sobie do serca prawdę o sobie samym, trzeba mieć obiektywny ogląd rzeczywistości i dystans do siebie, czego Pani wyraźnie brakuje.
sorry ale to nie temat o Maglu TowarzyskimCogito pisze:Dzisiaj, 20.11.2011, oglądałam jakąś powtórkę "Magla towarzyskiego" i oniemiałam, gdy w pewnym momencie nie wiedzieć czemu przekonana o swojej wyższości nad innymi pani Korwin-Piotrowska popełniła kardynalny błąd językowy, mianowicie kpiąc z podobnych do niej "gwiazd" telewizyjnych innych stacji wypaliła do pana Kina: "to z tego tak się zawsze śmieliśmy". W kolejnych wątkach wyśmiewała się z tych, co to w TV nie potrafią się poprawnie wysławiać.

Lepszy Janiak, niż Węglarczyk. Bardziej pasuje do programu o modzie.
I jak myślicie? Olga wygra? 

Znając możliwości polskich widzów - Ania Bałoń
Aczkolwiek powiem, że zaczynam się powoli do dziewczyny przekonywać - myślę, że może sprawdzić się w świecie mody, co pokazała w ostatnim odcinku w Paryżu - jako jedyna wygrywając wszystkie castingi.

Janiak to na pewno lepszy wybór niż Węglarczyk. Zresztą Janiak dawno nie miał jakiegoś programu, to chociaż tutaj go wcisną. Ja myślę, że wygra Michalina lub Ania
Sam wspominał, że to jego pierwsza gala, która prowadzi od 2004 roku (wtedy razem z Magdą Mołek, która co dopiero przeszła z TVP prowadził galę Miss Polonia).
Mimo że Anna jest najbardziej wkurzająca to zdecydowanie jej kibicuje w finale jak pokazała w 2 ostatnich odcinkach ma z tych dziewczyn największą szansę na osiągnięcie czegoś na świecie 

Myślę, że każda z nich ma szansę na zrobienie kariery. Największe - Olga i Anna. Uważam, że to Olga powinna wygrać TM.
This is not the end, this is not the beginning.