Tomasz Lis

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

A co daÂłeÂś komuÂś bana?
PS i jeszcze jedno - sÂądzĂŞ, Âże to zÂła decyzja. Czemu po zaledwie dwĂłch miesiÂącach funkcjonowania programu jego twĂłrcy zamierzajÂą zmieniaĂŚ porĂŞ nadawnaia? To moÂże wogĂłlĂŞ Wydarzenia powinny byĂŚ puszczane o rĂłznych porach, w przerwie na reklamy etc?
PPS Kilka s³ów o programach Polsatu - przecie¿ tam niema nic nowego i przede wszystkim dobrego. By³o jakieœ badziewie i owo badziewie zosta³o? Czemu? A mo¿e ktoœ za darmo pensje bierze?
Ostatnio zmieniony niedziela 19 gru 2004, 18:15 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 1 raz.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Nie daÂłem, ale nie pamiĂŞtasz wczorajszej awantury?
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

WiĂŞcej opinii i ocen tutaj http://forum.tvn.tivi.pl/viewtopic.php? ... c&start=30 i na kolejnych stronach
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

ÂŁukaszu dlaczego uwaÂżasz Âże mĂłj post o Lisie w Polsacie jest absurdalny? chyba powoÂłaÂłem siĂŞ na jakieÂś argumenty. MiaÂło byĂŚ Âświetnie, a wszyÂło tak jak zwykle - tj Wydarzenia notujÂą wyniki przeciÂątne, w granicy starych Informacji, a Smoktunoiwcz jest beznadziejna.

Informacje o zmiany emisji godziny nadawania WydarzeĂą pojawiÂły siĂŞ w medialinku oraz na wmedia.pl

Z wyjÂątkiem programu Co z tÂą PolskÂą nie pojawiÂło siĂŞ tam nic nowego. WciÂąz mamy starÂą ramĂłwkĂŞ (jak z przed roku), a propozycje Polsatu na swiĂŞta sÂą ÂżenujÂące. Sam program Co z tÂą PolskÂą popularny jest wÂśrĂł starszych widzĂł, a oto chyba nie chodziÂło szefom Polsatu....
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Ale POLSAT stara sie przyci¹gn¹Ì m³od¹ widownie Barem {dobre wyniki ogl¹dalnoœci,w¹tek gejowski równie¿robi swoje} , serialem Pierwsza Mi³oœÌ {dobre wyniki ogl¹dalnoœci} a teraz znów robi¹ casting do kolejnego serialu dla m³odych. Muzyczna Winda jeszcze, choÌ kiczem bije biesiady TVP2. A Lis na Ukrainie wspiera³ siê m³odymi lud¿mi którz odegrali kluczow¹ role w dyskusji.

Chyba 1wszy raz tyle dobrego napisa³em o Polkiczu, ale ja zauwa¿y³êm przynajmnije próby zwrócenia uwagi na m³od¹ widownie.

doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

WÂątek gejowski w Barze? Pierwsze sÂłyszĂŞ. MoÂżna trochĂŞ wiĂŞcej info na ten teamt? Nie oglÂądam Âżadnych reality show, wiĂŞc nie wiem.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Wstawili geja do programu i tyle. Z ciekawoœci siê w³¹czy³o pare razy program i wiem ¿e duu¿o osób dlatego ustawia³o POlkicz na 20. Zachowanie wydaje mi siê nie przypadkowe.

Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

MoÂżesz wiedzieĂŚ wiĂŞcej DOKTORZE :D BAR bardzo rzadko oglÂądam, prawie wogĂłle, ale czytaÂłem, Âże w BARZE byÂł homoseksualista, ktĂłry zakochaÂł siĂŞ w heteroseksualnym uczestniku. Jego wÂątek, problemy -to ponoĂŚ przyciÂągnĂŞÂło widzĂłw... ÂŻENADA...

A praca Lisa w Telewizji POLSAT to faktycznie jedno wielkie nic. Uwa¿am za kretyùsk¹ decyzjê przeniesienie "Wydarzeù" na 18:45! Program straci, straci te¿ "Samo ¯ycie" które o 19:30 bêdzie konkurowa³o ju¿ z Wiadomoœciami, i naje¿d¿a³o na popularne "M jak mi³oœÌ"... Lis najwyraŸniej daje FAKTOM dorgê do wiêkszej widowni -program nie bêdzie ju¿ konkurowa³ z Samym ¿yciem, które czêsto mia³o wiêksz¹ widowniê, tylko z niszowymi "Wydarzeniami". Studio rzeczywiœcie nie jest ³adne, Hanna Smoktunowicz nie pokazuje nic prócz swoich w³osów (tylko macha nimi na prawo i lewo :lol: ). Wg mnie powinna je spi¹Ì :!:
Lis myœla³, ¿e stworzy program który bêdzie konkurowa³ z FAKTAMI i Wiadomoœciami. Nie uda³o siê -teraz gdy przesunie program o 15 minut poniesie jeszcze wiêksz¹ pora¿kê... NA"Wydarzenia" poprostu nie ma w Poslce za bardzo duzego miejsca... Mo¿e gdyby kampania zosta³a porz¹dnie przeprowadzona, program nazywa³ siê DZIENNIKIEM... kto wie :? Jedno jest pewne: Lis poniós³ pora¿kê. Programu "Co z t¹ Polsk¹" nie lubiê i ostatnio nie ogl¹dam... A sama ramówka POLSATU pozostawia sobie wiele do ¿yczenia... Narazie niczym siê nie ró¿ni od starej... Có¿: o 18:00 bedziemy ogladam wielkomiejski serial "Pierwsza mi³oœÌ" :lol: :lol: 8)
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN

BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

DziĂŞkujĂŞ za udzielenie informacji na temat Baru. WidzĂŞ, Âże mamy podobne poglÂądy co do pracy T. Lisa w Polsacie. A ÂŁukasz mĂłwi, Âże ja tutaj jakieÂś absurdy wypisujĂŞ. WiĂŞc proszĂŞ, czekam aÂż zacznie obalaĂŚ owe absurdy...
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

Tekst maksymalnie tendencyjny. I po co te multi-kropki w temacie? PowariowaÂłeÂś? Sorry, ale to muszĂŞ poprawiĂŚ. :wink:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Jakie multikropki, czemu tendencyjny i JAKIM PRAWEM POWPRAWIASZ MOJE POSTY ZMIENJ¡CJ¡C W NICH NAZWÊ? WYBACZ, ALE MOIM ZDANIEM PRZEKRACZASZ SWOJE UPRAWNIENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rozumiem, Âże post Kasety teÂż byÂł tendencyjny, a sam Kaseta staÂł siĂŞ nagle wielkim fanem TVP :evil: Na mĂłzgi Wam padÂło z tym Lisem, facet jak na razie ponosi poraÂżki w Polsacie, no ale ja jestem tendencyjny....
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

doktorfaustus1 pisze:JAKIM PRAWEM POWPRAWIASZ MOJE POSTY ZMIENJ¡CJ¡C W NICH NAZWÊ? WYBACZ, ALE MOIM ZDANIEM PRZEKRACZASZ SWOJE UPRAWNIENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takie sÂą nie tylko jego uprawnienia, a obowiÂązki. Moderator ma czuwaĂŚ na poprawnym wyglÂądem tematĂłw: poprawnym pod wzglĂŞdem merytorycznych (w odniesieniu do postĂłw zawartych w temacie) i takÂże poprawnym pod wzglĂŞdem estetycznym. Jak np. ktoÂś w temacie uÂżyje kilkunastu kropek, wykrzyknikĂłw, czy wszystkie wyrazy napisze CAPSem albo z duÂżej litery, to moderator musi to poprawiĂŚ...

...bo inaczej przestaje byĂŚ moderatorem. :D
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Przepraszam, ale nie byÂło tam wykrzyknikĂłw, byÂł tylko jeden znak zapytania, nie uÂżyÂłem capslocka wiĂŞc Maciek zÂłamaÂł regulamin!
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Ja nie wiem co tam by³o, ale nie zmieniajcie ju¿ tak tych tematów na zmianê bo wy³¹czê mo¿liwoœÌ edycji posta przez u¿ytkownika. :D
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

ByÂło to co jest teraz. A kolega Maciek wykazaÂł siĂŞ nadgorliwoÂściÂą w robieniu wszystkiego po Twojej myÂśli ÂŁukaszu. Ewentualnie w speÂłnianiu najskrytszych myÂśli administartora. TytuÂł wrĂłciÂł do stanu poprzedniego i proszĂŞ nic wiĂŞcej nie zmieniaĂŚ.
A Maciek bardzo mi podpadÂł, oj bardzo :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ufff, aÂż mĂłwiĂŚ nie mogĂŞ, tak mnie zirytowaÂł. PoprawiaĂŚ mĂłj styl!
ODPOWIEDZ